Peki Eşinizle aynı frekansta değilseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamların tuttugu kadınlar var paralı düğünlerde oynatıyorlar asker gecelerine falan çagırıyorlar onlardan bahsettim

sevgili konu sahibi olayı daha açık anlatsanız daha mantıklı cevaplar alırdınız.
aldatıldınız mı?
sakız çiğniyorum, trafikte küfür ediyorum, düğünlerde oynuyorum ama bu beni kötü birisi yapmıyor.

insanların ne durumda olduğunu bilemeyiz maalesef herkesin hayatı sizin benim hayatım gibi yolunda gitmeyebiliyor, insanlar istemeden farklı işler yapabiliyor. bu durumda kadınlara laf saymak yerine aynı evi, yatağı paylaştığınız adama laf sayın.

Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.

leş gibi sigara tabi çok haklısın, neden ustune gelmişler dedim merak ettim. sigarayı kim içerse içsin prens prenses bile kokar. kim her sigaradan sonra dişini fırçalar ki.
sakız konusunda kufur konusunda inanılmaz haklısın. sakız kadar iğrenç görunen bir madde yok.

Leş gibi içiyordum, bıraktım bir hafta sürdü geri başladım daha leş içiyorum.
Aklım "Haklısın bobi, hadi ısır" dediği an ağzım bozulur, sakızı çok pis çiğnerim eşim "Lütfen" der.
Mezdeke favorim.

"Sen beni tarif ediyon bacım" diyemedim de Nefi'den şiirler yazdım ya la.
Bir arttiriyorun , les gibi sigara icip bir de yaninda raki iciyorum hem de cok pis icerim , sinirlendigim zaman agzimi bozarim ve değme dansoze tas çıkartacak kadar guzel gobek atarim ama sakiz cignemem acaba varosluktan kurtulmus oldum mu sakiz cignemeyerek 😂

Bir arttiriyorun , les gibi sigara icip bir de yaninda raki iciyorum hem de cok pis icerim , sinirlendigim zaman agzimi bozarim ve değme dansoze tas çıkartacak kadar guzel gobek atarim ama sakiz cignemem acaba varosluktan kurtulmus oldum mu sakiz cignemeyerek 😂

Bence hepsini aynı anda yapmadığımız sürece idare ederiz Milanam. :D

sevgili konu sahibi olayı daha açık anlatsanız daha mantıklı cevaplar alırdınız.
aldatıldınız mı?
sakız çiğniyorum, trafikte küfür ediyorum, düğünlerde oynuyorum ama bu beni kötü birisi yapmıyor.

insanların ne durumda olduğunu bilemeyiz maalesef herkesin hayatı sizin benim hayatım gibi yolunda gitmeyebiliyor, insanlar istemeden farklı işler yapabiliyor. bu durumda kadınlara laf saymak yerine aynı evi, yatağı paylaştığınız adama laf sayın.
Sigara benim için leş birşey gibi kokuyor illaki pavyon kadınımı demem lazım eşim böyle tiplerden hoşlanıyor derken salon kadını gibimi anlatmam gerekiyor zaten eşimi yeriyorum burda
Ben kendi eşimin tercihlerini yazdım sizin tercihlerini sizi ilgilendirir ayrıca matah bişeymiş gibi anlatmayın rakı vs çocuklarınız sizi örnek alacak

Sigara benim için leş birşey gibi kokuyor illaki pavyon kadınımı demem lazım eşim böyle tiplerden hoşlanıyor derken salon kadını gibimi anlatmam gerekiyor zaten eşimi yeriyorum burda

Ben kendi eşimin tercihlerini yazdım sizin tercihlerini sizi ilgilendirir ayrıca matah bişeymiş gibi anlatmayın rakı vs çocuklarınız sizi örnek alacak

İnsallah cocuklarim beni ornek alir , hayatta en cok istedigim sey ♥️

Bu böyle devam eder, kimse geri adım atmaz gibi göründüğünden en iyisi konuyu kapatmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X