Peki rusların sizden çektiği ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversitede bi hocamız vardı aynı şeyleri söylerdi hep.sadece gençlikleri güzel yaşlanınca yüzlerine bakılmaz derdi.ben kadında da erkektede sarışını sevmem belki onun için beğenmem Rusları.

Turkiyeye gelip turk erkekle yuva kuran sonrada gelip burda turk kadinlarini kotuleyen ruslari savunan sensin.burasi kotuyse orada yasasaymissin keske..ne diyeyim baska
bizim burada Azerbaycanda da oyle rus kadinlari un kazanmis. bu tum dunyada boyle.bir rus kadini bir rus alkolu.ozellikle inanmasanizda onlar turk erkegini cok beyeniyorlar

Kezban yalancı demek ama burda bakımsız kadınlara ithafen denilen kezban benzetmesini bilerek kullanmış konu sahibesi ...
Tamam anladım ama biraz ayıp olmuş. Hiç kimse bir başkasının bakımına karışamaz dimi.
Burada sanki bir alt etme çabası var. Biz güzeliz, bakımlıyız. Siz Türk kadınları bakımsızsınız demeye gelmiş sanki

Yani sen nedir bu türk kadınlarının kezbanligi derken yalancı mi demek istedin, konu bakım güzellik vs iken üstelik

Saf mı sence buradaki kadınlar

Hayir niye kimseye durup dururken yalanci diyeyim? Dikkatli sekilde tumunu okursaniz iyi olur.

Ben kimseye kezban demedim. Ama konu israrla ben kezban demisim gibi carpitildi. "Hatta kezbanin ne oldugunu cozebilmis degilim. Cozemedigim seyi kimseye nasil yakistirayim?" Demeye calisiyorum. Kelime anlamini bu sebeple paylastim. Kezbanin ne oldugunu bilmiyorum hic bir kitabimda karsilasmadim dedim, sozlukten de bunu buldum.

Bilmedigim kelimeyi kimseye yakistiramam. Kezbani sadece bu forumda gordum. Her konu herkesin kezban olmasiyla bitiyor. Tekrar ediyorum ki ilk mesajimdan itibaren de kimseye bir kez bile kezban demedim.

Kim saftir degildir bilmem. Ama siz beni yanlis anlamak icin cabaliyor gibisiniz.

Tanimadigim insanlara yalanci diye iftira atmak bana yakismaz. Ne durup dururken size yalanci diyeyeim?

Nasil yani o yakistirmanin iyi niyetlisi de mi oluyor? O zaman ben size iyi niyetlisinden bir tane...
Siz de şu yazdığınızla kendi kültürünüzdeki kadınların seviyesini çok iyi açıklamışsınız. Biz böyleyiz kardeşim. Beğenmeyen gidebilir. Bunun için konu açmanıza gerek yok. Sırf siz konu açtınız diye durum değişmeyecek.

anlamini bilmedigin kelimeyi kullanmazsiniz bir daha

Ben genellemelere karsi konu acarken sizin hala genelleme yapmaniz bana da sizin seviyenizi gosteriyor.
Ama hic bir toplulugun degil, sadece sizin.

kıskanıyorlar bacım kıskanıyorlar. türk kadını böyledir, ulaşamadığı şeye çamur atmayi sever. tüm gün evde oturup hamurları tereyaglarini götürür, sonra kendine önem veren güzel fizikli kadınlara laf atar. bu sadece ruslar için geçerli değil. çalıştığım kurumda çok hoş bir kadın vardı, 30 lu yaşlarının sonunda. gerçekten hoş ve bakımlı biriydi ve ordaki çalışanların çoğundan da güzeldi. peki ne oldu, hakkında söylenti çıkarıldı; "x in gençlik takıntısı var yazık : ( "
Yav sen don de bir kendine bak önce. Bakımlı olmak ne zamandan beri suç. Velhasıl, biz güzel kadın sevmeyiz.

uydurdu demedim
ama hoş bir tabir değil
hemen öğrendi diye tabiri kullanması gerekmiyor değil mi?

Sen kendi konunu oku bence tekrar gayet demişsin nedir bu türk kadınlarının kezbanligi diye, anlamını bilmeden mi dedin diyoruz e Türkçem iyi değil googledan baktım yalancı yazıyo diyosun, bende haklı olarak o zaman yalancı mı demek istedin diyorum

Anlamını bilmeden mi yazdın googledan bakıp yalancı anlamına göre mi yazdın ne demek istedin ben anlamadım konunda gayet yazıyo

Ya eskidenmis onlar eskiden turk kadini daha kisa daha baliketliymis daha killi esmer yapisi varmis farkli geliyormus sarisin renkli goz vs

İstisnalar haric Simdi bizim alttan gelen nesil gumbur gumbur boy pos endam bakim herkes kariyer egitim pesinde parasini kazanan lazerinide yaptiriyor burnunuda sporunuda

Bilmediginiz kelimeleri neden kullaniyorsunuz?
Ayrica gayet akici duzgun yazmissiniz simdi de anlamini bilmiyorum diyorsunuz bende size hadi ordan diyorum.
Ayrica ırkınız gerçekten çok guzel farkli kusura bakmayin ama bu guzellikleri sermayelestiren cok fazla bu da geneli olusturuyor tipki sizin bizim begenmediginiz kezbanlar gibi

Bebeğim konu sahibi doğal güzelmiş. Kendini beğendirmek için bir şey yapmıyormuş. Biz de kendimizi beğendirmeye çalışıyormuşuz ama bakımsız kezbanlarmışız. Bi de çok çekmiş bizlerden.

Biraz değil baya ağır olmuş bildiğin gömmüş türk kadinlarini isterseniz ince ve sarışın olabilirsiniz demiş bide şaka gibi :)

Kıdemli kullardan onlar ince ve sarisinlar üstelik saç tariyorlar :)

Takma bence kafana cok fazla. Azinlikta olanlar/farkli olanlar her daim ilgi cekmezmi? Elbette ceker. Turk kadininin Avrupali erkeklerden ilgi gordugu gibide siz Rus/Balkan kadinlari Turkiyede cok ilgi cekiyosunuz. Ayrica...e cok guzelsiniz! Kiskaniliyosunuz! Bizim gibi bodur kalin kemikli kalcali degilsiniz ki (ay kizlar topa tutmayin beni lutfen haha..)! Yani bosver, keyfini cikar ilginin, kiskanan turk ablalarida kendine olan ozguveninle, havanla, guzelliginle gicik etmeye devam et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…