- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi GeyikliGece
-
Üniversitede bi hocamız vardı aynı şeyleri söylerdi hep.sadece gençlikleri güzel yaşlanınca yüzlerine bakılmaz derdi.ben kadında da erkektede sarışını sevmem belki onun için beğenmem Rusları.Ben konuyu bilmiyorum ama Rus kadinlarinin da fazla abartildigini düşünüyorum.
Tabi bu konudaki yargilarim senenin 1 haftasi tatilde denk geldigimiz gunlerle alakali yoksa genelini bilemem.
Cok kucuk yaslarda oldukca gosterisli fizikleri var evet. 16 yasinda cocugun oldukca oturmus fiziksel hatlari var. Ama 25inden fazlasi bastan asagi selulit ve ciddi göbek.belki bira vs de etkiliyordur. Bem pek gormedim yasi 35-40 civari olup da tas gibi gorunenini. Genc yaslarda butun irklar güzel bence :)) aman neyse niye boyle bir açıklama yaptiysam.
Haklisiniz ve cok guzel ifade etmissiniz bence
Turkiyeye gelip turk erkekle yuva kuran sonrada gelip burda turk kadinlarini kotuleyen ruslari savunan sensin.burasi kotuyse orada yasasaymissin keske..ne diyeyim baskaRusyada hic yasamadim. Dogru cevap verebilecegimi sanmiyorum.
Kotu niyetli degildir dedi. Ben de iyisi de oluyorsa birine iyi niyette bulundum. Bu sizi niye rahatsiz etti de bu kadar uslupsuzlastiniz?
Konumda hic turk kadinlarindan ne cekiyoruz demedim. Bize turlu turlu asagilama ve hakarette bulunanlara seslendim.
Evet
Ben google dan baktim. Boyle cikiyoru
Tamam anladım ama biraz ayıp olmuş. Hiç kimse bir başkasının bakımına karışamaz dimi.Kezban yalancı demek ama burda bakımsız kadınlara ithafen denilen kezban benzetmesini bilerek kullanmış konu sahibesi ...
Yani sen nedir bu türk kadınlarının kezbanligi derken yalancı mi demek istedin, konu bakım güzellik vs iken üstelik
Saf mı sence buradaki kadınlar
Siz de şu yazdığınızla kendi kültürünüzdeki kadınların seviyesini çok iyi açıklamışsınız. Biz böyleyiz kardeşim. Beğenmeyen gidebilir. Bunun için konu açmanıza gerek yok. Sırf siz konu açtınız diye durum değişmeyecek.Nasil yani o yakistirmanin iyi niyetlisi de mi oluyor? O zaman ben size iyi niyetlisinden bir tane...
anlamini bilmedigin kelimeyi kullanmazsiniz bir dahaHayir niye kimseye durup dururken yalanci diyeyim? Dikkatli sekilde tumunu okursaniz iyi olur.
Ben kimseye kezban demedim. Ama konu israrla ben kezban demisim gibi carpitildi. "Hatta kezbanin ne oldugunu cozebilmis degilim. Cozemedigim seyi kimseye nasil yakistirayim?" Demeye calisiyorum. Kelime anlamini bu sebeple paylastim. Kezbanin ne oldugunu bilmiyorum hic bir kitabimda karsilasmadim dedim, sozlukten de bunu buldum.
Bilmedigim kelimeyi kimseye yakistiramam. Kezbani sadece bu forumda gordum. Her konu herkesin kezban olmasiyla bitiyor. Tekrar ediyorum ki ilk mesajimdan itibaren de kimseye bir kez bile kezban demedim.
Kim saftir degildir bilmem. Ama siz beni yanlis anlamak icin cabaliyor gibisiniz.
Tanimadigim insanlara yalanci diye iftira atmak bana yakismaz. Ne durup dururken size yalanci diyeyeim?
Siz de şu yazdığınızla kendi kültürünüzdeki kadınların seviyesini çok iyi açıklamışsınız. Biz böyleyiz kardeşim. Beğenmeyen gidebilir. Bunun için konu açmanıza gerek yok. Sırf siz konu açtınız diye durum değişmeyecek.
uydurdu demedimKezbanlık lafını konu sahibi uydurmadı ki, yıllardır Türk toplumunun dilinde olan bir laf. Burada bile hemen hemen her konuda bu lafı söyleyen onlarca bayan var.
Sanki kezbanlık lafını konu sahibi uydurmuş gibi konuşmayın. Ayrıca konu sahibi bir örnekleme yapmış. Ben böyle desem kırılmaz mısınız demiş.
Konu sahibini yerden göğe kadar haklı buluyorum.
Ayrıca beden pazarlama mevzusuna gelince. Beden pazarlamanın maalesef ırkı yoktur. Rus kadınları buradan vurmaya çalışanın gene kadınlar olması o kadar acı ki.
Hayir niye kimseye durup dururken yalanci diyeyim? Dikkatli sekilde tumunu okursaniz iyi olur.
Ben kimseye kezban demedim. Ama konu israrla ben kezban demisim gibi carpitildi. "Hatta kezbanin ne oldugunu cozebilmis degilim. Cozemedigim seyi kimseye nasil yakistirayim?" Demeye calisiyorum. Kelime anlamini bu sebeple paylastim. Kezbanin ne oldugunu bilmiyorum hic bir kitabimda karsilasmadim dedim, sozlukten de bunu buldum.
Bilmedigim kelimeyi kimseye yakistiramam. Kezbani sadece bu forumda gordum. Her konu herkesin kezban olmasiyla bitiyor. Tekrar ediyorum ki ilk mesajimdan itibaren de kimseye bir kez bile kezban demedim.
Kim saftir degildir bilmem. Ama siz beni yanlis anlamak icin cabaliyor gibisiniz.
Tanimadigim insanlara yalanci diye iftira atmak bana yakismaz. Ne durup dururken size yalanci diyeyeim?
Ya eskidenmis onlar eskiden turk kadini daha kisa daha baliketliymis daha killi esmer yapisi varmis farkli geliyormus sarisin renkli goz vsÜniversitede bi hocamız vardı aynı şeyleri söylerdi hep.sadece gençlikleri güzel yaşlanınca yüzlerine bakılmaz derdi.ben kadında da erkektede sarışını sevmem belki onun için beğenmem Rusları.
Bilmediginiz kelimeleri neden kullaniyorsunuz?Hayir niye kimseye durup dururken yalanci diyeyim? Dikkatli sekilde tumunu okursaniz iyi olur.
Bebeğim konu sahibi doğal güzelmiş. Kendini beğendirmek için bir şey yapmıyormuş. Biz de kendimizi beğendirmeye çalışıyormuşuz ama bakımsız kezbanlarmışız. Bi de çok çekmiş bizlerden.Tamam anladım ama biraz ayıp olmuş. Hiç kimse bir başkasının bakımına karışamaz dimi.
Burada sanki bir alt etme çabası var. Biz güzeliz, bakımlıyız. Siz Türk kadınları bakımsızsınız demeye gelmiş sanki
Biraz değil baya ağır olmuş bildiğin gömmüş türk kadinlarini isterseniz ince ve sarışın olabilirsiniz demiş bide şaka gibi :)Tamam anladım ama biraz ayıp olmuş. Hiç kimse bir başkasının bakımına karışamaz dimi.
Burada sanki bir alt etme çabası var. Biz güzeliz, bakımlıyız. Siz Türk kadınları bakımsızsınız demeye gelmiş sanki
Kıdemli kullardan onlar ince ve sarisinlar üstelik saç tariyorlar :)Bebeğim konu sahibi doğal güzelmiş. Kendini beğendirmek için bir şey yapmıyormuş. Biz de kendimizi beğendirmeye çalışıyormuşuz ama bakımsız kezbanlarmışız. Bi de çok çekmiş bizlerden.
Kıdemli kullardan onlar ince ve sarisinlar üstelik saç tariyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?