Günaydın kizlarr. Ruyanda mi gördünüz diyeceksiniz ama evet rüyamda gördüm 😊 siz bir erkeği hiç tavladiniz mi ? Onun peşinden kostunuz mu? O sizinle bulusmayi teklif etmeden siz ettiniz mi ? Iliskin baslayan arkadaşlarım var mısınız? varsaniz yol yorum öğrenmek isterim
Onun sana ilgisi olmaksizin mi yaptın bunları peki canım ?Ben koşmuştum eşimin peşinden :) koşmak dediğim onun çalıştığı şirkette ben staj yapıyordum bakışmalarla başlayan durum ona kahve yapmalarım çikolata almalarımla devam etti 5 sene süren ilişkimiz 1 ay önce evlilikle devam ediyor
Günaydın kizlarr. Ruyanda mi gördünüz diyeceksiniz ama evet rüyamda gördüm 😊 siz bir erkeği hiç tavladiniz mi ? Onun peşinden kostunuz mu? O sizinle bulusmayi teklif etmeden siz ettiniz mi ? Iliskin baslayan arkadaşlarım var mısınız? varsaniz yol yorum öğrenmek isterim. Aslında sorum size bir ilgisi olmayan erkeğin aklına sizi düşündünüz mu?
Onun sana ilgisi olmaksizin mi yaptın bunları peki canım ?
Evet ama yapnadiginda pişman olmadin mibenim cesaret edemediğim bişiyapana helal olsun.
Günaydın kizlarr. Ruyanda mi gördünüz diyeceksiniz ama evet rüyamda gördüm 😊 siz bir erkeği hiç tavladiniz mi ? Onun peşinden kostunuz mu? O sizinle bulusmayi teklif etmeden siz ettiniz mi ? Iliskin baslayan arkadaşlarım var mısınız? varsaniz yol yorum öğrenmek isterim. Aslında sorum size bir ilgisi olmayan erkeğin aklına sizi düşündünüz mu?
Yaşamadım ama empati yaparak cevap vermek istiyorum.
Ben ilk adımı erkeğin atması gerektiğini düşünenlerdenim. Sadece ilgisini çekmeye çalış bence, bunu başarırsan gerisi karşı taraftan gelecektir. Sana ufacık ilgi duymayan bi adamı pat diye buluşmaya davet edersen üzgünüm ama senin kalbini değil bedenini keşfetmeyi hayal eder.
Hahah paşamın peşinden tam 3 ay kosturdum. teklifimi ettim sonra sevgilisi oldum sonra herseyi. 9 sene beraberdik simdik 2 aydır yatağında uyuyorum:-D hic utanmadim sevdim aldım diorum. Ama o uc ay dibinden ayrılmadım. Her fırsatta muhabbet sohbet. Ayni dersanedeydik kantine giderdim masada oturuyorlar arkadaşlarıyla. Hop damlardim hicbirinide cok iyi tanimiordum ha ya derste söyle oldu boyle oldu.Günaydın kizlarr. Ruyanda mi gördünüz diyeceksiniz ama evet rüyamda gördüm 😊 siz bir erkeği hiç tavladiniz mi ? Onun peşinden kostunuz mu? O sizinle bulusmayi teklif etmeden siz ettiniz mi ? Iliskin baslayan arkadaşlarım var mısınız? varsaniz yol yorum öğrenmek isterim. Aslında sorum size bir ilgisi olmayan erkeğin aklına sizi düşündünüz mu?
Evet üyelik kuzenimin daha önce gene burdan konu acmistim zaten kuzenimle birlikte kaldigindan onun sayfasindan almışım konuyu farketmeden. Şuan önemli olan konum zatenBu arada rütbende "kocasına aşık" yazıyormuş şimdi farkettim.
E madem evlisin bu ne şimdi?
Evet üyelik kuzenimin daha önce gene burdan konu acmistim zaten kuzenimle birlikte kaldigindan onun sayfasindan almışım konuyu farketmeden. Şuan önemli olan konum zatenBu arada rütbende "kocasına aşık" yazıyormuş şimdi farkettim.
Bu arada rütbende "kocasına aşık" yazıyormuş şimdi farkettim.
Tabiri caizse biraz arsiz mi olmak gerekiyor sevgide? Çok beğendim hikâyenizi. Az cesaretli mi olmam lazım neHahah paşamın peşinden tam 3 ay kosturdum. teklifimi ettim sonra sevgilisi oldum sonra herseyi. 9 sene beraberdik simdik 2 aydır yatağında uyuyorum:-D hic utanmadim sevdim aldım diorum. Ama o uc ay dibinden ayrılmadım. Her fırsatta muhabbet sohbet. Ayni dersanedeydik kantine giderdim masada oturuyorlar arkadaşlarıyla. Hop damlardim hicbirinide cok iyi tanimiordum ha ya derste söyle oldu boyle oldu.
Telefon numarasını alim istiorun mesela birgun aa telefonun ne güzel bende yenilemek istiorum bi bakim die aldım elinden. Iki baktim. Aa dur numarami kaydedim akşamları iki laklak ederiz dedim numarami kaydettim kendimi caldirdim:-D ilk teklifide ben ettim misal gerxi oda bana ikgisini belli etmeye baslamisti bi sure sonra. Aa dedim nie zaman kaybedim:-D
Hayat cok kisa valla basit yasamak gerek seviorsan seviom de ohh temiz:-D
Not: sormussun onun sana ikgisi varmiydi die. Yoktu hemde hic yoktu hatta kızlarla isi bile yoktu hep balta arkadaslariylaydi:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?