direk açılmak yerine onun öenmli olduğunu hissettir ama bunu arkadaşlık çizgisinde yap. :) adamın aklına düşersen olur düşmezsen olmaz çok da belli etme ama
Evet üyelik kuzenimin daha önce gene burdan konu acmistim zaten kuzenimle birlikte kaldigindan onun sayfasindan almışım konuyu farketmeden. Şuan önemli olan konum zaten
Gunaydin :) erkekler oyle bisey ki onunla biraz iletisim kur, aralarda konusurken sirtina,omuzuna fln dokun, gozlerinin icine baka baka konus, abartmamak sartiyla gulumse surekli.. bi sure sonra onun aklima girersin canim. Tabi eger kismetinde varsa ,) yoksa naparsan yap basaramazsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin :) erkekler oyle bisey ki onunla biraz iletisim kur, aralarda konusurken sirtina,omuzuna fln dokun, gozlerinin icine baka baka konus, abartmamak sartiyla gulumse surekli.. bi sure sonra onun aklima girersin canim. Tabi eger kismetinde varsa ,) yoksa naparsan yap basaramazsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla kıymetini bilcek adama arsizlik az bile. Ama adamda adam olucak. Oyle iki ilgiyle götü kalkmayacak hani. Sonrasında aman sen kendin ettin demicek seni başına taç edecek:-D valla o yaşta o çocukta o ışığı görmüşum heralde ki yapiatun birakmadin derler:-D oh diorum iyiki birakmamaisim:-D ama elbette cesur olmak gerek yoksa ha söyledi ha soylicek die ömür gecior. Benm kaynim misal sevdiği Kızı kaybetti bu yuzden bir türlü açılamadı kizinda ilgisi vardı oysa bizede söyletmedi. O siradada kızi biriyle falan tanistirdilar iki ay sonra bi duyduk evlenmiş. .. sonra vah gidene. Insan sevdiğini nie kaybetsinki demii
Valla kıymetini bilcek adama arsizlik az bile. Ama adamda adam olucak. Oyle iki ilgiyle götü kalkmayacak hani. Sonrasında aman sen kendin ettin demicek seni başına taç edecek:-D valla o yaşta o çocukta o ışığı görmüşum heralde ki yapiatun birakmadin derler:-D oh diorum iyiki birakmamaisim:-D ama elbette cesur olmak gerek yoksa ha söyledi ha soylicek die ömür gecior. Benm kaynim misal sevdiği Kızı kaybetti bu yuzden bir türlü açılamadı kizinda ilgisi vardı oysa bizede söyletmedi. O siradada kızi biriyle falan tanistirdilar iki ay sonra bi duyduk evlenmiş. .. sonra vah gidene. Insan sevdiğini nie kaybetsinki demii
Birde unutmadan bence yanu benim şahsi fikrim bu yönde erkek dediğin varlik yontulmamis kütük. Sobaya odunda yapabilirsin ondan, ccok guzel işlemeli bir sandıkta. Yaptıkları her hareketi yapabilme yetisini biz verioruz onlara. Yani adam cool takilioraa gözü gormuyorsa emin ol birileri bi yerlerini kaldirmistir. Yada höt zöt asip kesiorsa bi hemcinsimiz fazla müsaade gostermistir. Yontulmayi bekleyen bir Kütükten neden birsey beklim ki alir istedigim givi sekillendirmeye başlarım:-D bir kadının isteyince yapamayacagi sey yokkk
Günaydın kizlarr. Ruyanda mi gördünüz diyeceksiniz ama evet rüyamda gördüm 😊 siz bir erkeği hiç tavladiniz mi ? Onun peşinden kostunuz mu? O sizinle bulusmayi teklif etmeden siz ettiniz mi ? Iliskin baslayan arkadaşlarım var mısınız? varsaniz yol yorum öğrenmek isterim. Aslında sorum size bir ilgisi olmayan erkeğin aklına sizi düşündünüz mu?
Ilk ben farkettim onu. Tanismiyorduk henüz. Yakın bir erkek arkadaşımi gorevlendirdim. Git onunla tanis arkadas ol sonra da arkadaş ortamında beni onunla tanıştır diye:) velhasil tanistirdi bizi ama benimki hic oyle kizlara ilgisi olan bi tip degil:)sessiz sakin, hani aşık olsa gidip de acilacak bi insan bile degil. he he deyip gecti tabiri caizse. Ben sözel olarak acilmadan devam ettim pesinden kosmaya. Olur olmadik yerlerde karsisina ciktim pat diye, bi yerlere davet ettim. Ama benimkinde tik yok,kendisi anadoludan okumak icin istanbula yeni gelmis herhalde beni simarik sehirli kizlardan sandi:) en sonunda artik biktirdim kendimden. Ortak tanidigimiz arkadaşı da sıkıştırıyorum hep düşüncelerini ogrensin diye:) velhasil ortak arkadasimiz bana onun ilgisini cekmedigimi, "herkes kendi yoluna"dedigini söyledi. Iyi dedim bi daha bakarsam sana nolayim. Ama sonra ne oldu bilmiyorum bir gün alelade bir yolda karşılaşma benden bakışlarını alamamasi ve pesinden "bir seyler yapalim mi"teklifi. Bundan yaklaşık 1.5 yil sonra hem de daha universitedeyken oturttum adami nikah masasina. Şu an 5 yıl oldu evliyiz. Hala derim ben olmasam sen evde kalmıştın aldim seni kurtardim kendime koca ogluma baba yaptim:)
Evet üyelik kuzenimin daha önce gene burdan konu acmistim zaten kuzenimle birlikte kaldigindan onun sayfasindan almışım konuyu farketmeden. Şuan önemli olan konum zaten