peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

hepsenhep

standart ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
5.158
22
88
Hep erkeklere yüklenirler, aldatıyo,bakıyo,kızı kesiyo diye ama bide işin öbür tarafı var kadınlar ...Kadının en büyük düşmanı diye boşuna kadın dememişlerdir heralde güzelsen çekemez,başarılı olsan çekemez bide mutlu ilişkisi olup evlenenleri asla çekemeyen fitne fesat sokmaya çalışan tipte kadınlarda mevcut...

Ben evli değilim ama en çok katlanamadığım durum erkek arkadaşımla yürürken ya da otururken bi başka bayanın erkek arkadaşıma bakması evet o benimm ama ben sindiremiyorum nasıl bi basitlik bu anlayamıyorum...
Kendini çok aşan tipler var bide aleni numarasını falan bırakıyolar arasın beni diye bunu erkek yapınca katlanamıyoruz ama ben bu kadınlara da katlanamıyorum insanı dinden imandan çıkarıyolar...

Çok yakından tanıdığım bir arkadaşımda yeni evli olmasına rağmen iş yerinde tanıştığı birinin ona olan ilgisini çok rahat dile getirmekte,üst düzey yönetici asistanı olmasının altında iş seyahatine çıkıcaz adı altında ne yapcakları meçhul...ben utandım ama o utanmadan da anlatabiliyo ...Dedim başını yakma evin var kocan var falan nerden duycak ki dedi eşimde yurtdışında dedi derdin ne senin dedim eğlence dedi ...ve benim bu son konuşmam oldu sanırım...İlerde ben de yuva kurucam böylesine aptal düşünceleri olan bir insanla daha fazla görüşmek istemedim...

Diceğim o ki artık Bazı diyerek altını çiziyorum kadınlar da yoldan çıkmış ... biz eşlerimize ,nişanlımıza güveniyoruz ama ben kadınlara güvenemiyorum

Son düzenleme:
karakter ile alakalı aldatan kadınlar da var tabi ki benim komşum kocasını aldatıyormuş ortaya face mesajları çıktı ki bize ve çevreye kadın tam tersi adamın aldattığını söylemişti.Ama adam öyle bir tip değil tabi bizde öyle de göstermiyor neler yapıyorlar diyorduk ki yazıştığı kişinin tehdit mesajlarını eşinin yazdıklarını şak diye önümüze atması ile kendimden utanmıştım. Başka bir arkadaşımda daha boşanmadı eşinden ayrı ailesinin evindeydi oda netten her gün birini ayarlıyordu yatak arkadaşı olarak. var böyle çok olaylar aslında ortaya pek çıkmıyor sanki. Ve evet bazı kadınlar yoldan çok fena çıkmış devir değişti her şey daha rahat daha ulaşılabilir halde artık.

Son düzenleme:

Gerçekten bende kadınların bakmalarına falan şahit oluyodum da bu denli yakın çevremden hemde kendisinden böyle bir şey duyunca ağzım açık kaldı dünyanın çivisi çıkmış...Çocukta dünya iyisi biri o aldatmaz kefilim ama kız neler peşinde.. ama kalkıpta böyle bi durumda da karın böyle böyle diyemem kanıt yok elimde Allah görüyo ama ...yani bazı kadınlarda sapıtmış artık ya ...

Senin anlattığın durumda resmen o kadınında ar damarı çatlamış netten yatak arkadaşı tövbe bismillah ya ...

Benim çalıştığım şirkette bay arkadaşlarımdan biri her gün yatak arkadaşı ayarlıyor kendine liseli olan var üni.li olan var evli olanlar var çok tartışmıştım bu konuyu ama sustum kaldım belli noktadan sonra. Evlenmiş boşanmış kadınlarda çok var yatak arkadaşı ayarlamak benim arkadaşımın lafı "Aman salla nasılsa boşanmış diyecekler niye kız değilsin demeyecekler" ve bu arkadaş kapalı gerisini sen düşün.

Yapılan bir araştırma sonucu değerlendirildiğinde, kadınların erkeklere oranla partnerlerini daha çok aldattıkları ortaya çıkmış(tı diye hatırlıyorum okuduğum bir yazıda)

Sevgilime bakıyor gibi söylüyorsun ya kendimden örnek vereceğim yine duyduklarımdan değil. Üni.deyken evli erkekler ile takılan arkadaşlarımda vardı.Onlara göre durum şu, hem tecrübeli hem paralı oluyorlar ve karısının korkusuna bişey yapamıyorlar tekmeyi vursanda sıkıntı yaratamıyorlar işte karakteri bozuksa insanın her şeyi yapar.

walla ben gerçekten kadınların şirretinden bir bayan olarak o kadar korkuyorum ki... benim sevgilimin üni den arkadaşları var... adamlar okey gibi oyun sitelerine giriyorlar... ordan evli kadınlarla tanışıyorlar... zaten tanıştıkları kadının oyuna girme nedeni de bu oluyor... hemen birbirlerine numaralarını verip ya da bir şekilde bağlantı kurup, tanışmalarının 2. gününe buluşuyorlar... ve bu kadınlar 30 yaş üstü kaç yıllık evli boylarına beraber çocukları olan kadınlar oluyor ( ve bir de öğrenci evine gelip kendilerinden yaşça küçük gençlerle beraber olup kendilerni iyice tatmin ettikten sonra gidip evlerine geri dönüyolar... çocuklarının kocalarının yüzlerine hiç bir şey olmamış gibi yapıp annelik ve karılık yapıyolar... ya kaç kez şahit oldum yaa resmen kadınlığımdan utandım.... yaaa sevgilim görmüş bi tanesini evden çıkarken dediki " ya yolda görsen hayatta öyle bir kadın olduğuna inanmazsın....orta yaşlı gayet usturuplu görünen bir kadın" ama maalesef görünüş çok yanıltıcı........

Yolda yürürken böyle yicek gibi tipler oluyo bazen tıpkı erkeklerin kadınlara baktığı gibi ben güvensizlik olarak değil o kadın senin yanında biri var yani bakması çok saçma bi de kadın hani bu erkeğin bakmasına artık alıştı herkes ama kadının bakması bi tuhaf oluyo nasıl bi ruhsa artık ...Her konuda iş karakter meselesi tabi ki ama midesiz insan çok var ciddi anlamda ..

Bak onu bende duydum o bahsettiğim erkekten birde sayfalarda genel takılıyorlarmış.

Gerçekten ağzım açık kalıyo böylelerine ...Diyorum ya erkeklere alışılmış artık aman yapar gibi ama bide şöyle bir şey var kadın istiyo bunu erkek bekarsa sevgiliside yoksa balıklama atlıyo,,eğer evli falansa onun da midesine ediyim ben...Ay inanamadm ya ...Bnimde üniv.bi arkadaşm anlatmştı çocuklar gayet güzel avmde otururken orta yaşlı derken 40 civarlarnda bakımlı kadınlar bunlara iş atmışlar diyim tabiri caizse ama gene bizim çocuklar o taraklarda bezi yok hemen kalkıp gitmşler yıl 2008 falandı...

ya daha anlatsam neler var kızlar... bu evli kadınlar hiç mi kocalarından krkmuyolar anlamıyorum... yahu sen öğrenci adama nasıl güvenirsin ? ya videoya çekse sonra senden para sızdırmak için sürekli seni tehdit etse ?? o şey uğruna o zevk için herşeyi göze alıyo bu tarz kadınlar...................

Töbe bismilah ,aklıma kötü kötü şeyler geldi,benimde çevremde var,hatta bizde çalışan bi personel vardı,ahmet diyelim,tipsizinde teki ,konuşurlarken şahit oldum,sevgilisi varmı ,kadının kocası tır şöförü,adam haftanın 4 günü yok ,adam kapıdan bizim ahmet hoop bacadan dalarmış meğer ,hatta kadının küçük çocukları varmış ,gece uyyanıp su fllan isterlermiş ,bu kadın bide anne ,utanıyorum böyle insanların varlığından .

Cidden mide bulandırıcı,,Bu internetii güzel kullanmazsan cidden berbat bir şey hakikaten her zaman altını çiziyorum kimse yanlış anlmasın malum kadınlar kulübü bazı kadınlar sapıtmışlar evli barklı oha ya o çocuğun o eşin suratına nasıl bakıyolar ya midesizler...Allah böylelerini arkadaş gibi bile eşlerin,sevgililerin hayatına sokmasın ...

Birde en yakın arkadaşımın kayınvalideside ,görümceside kocalarını aldatıyorlarmış ,arkadaşım bunu yıllar sonra öğrendi,allahtan şimdi o da boşandı da kurtuldu o aileden .

İşte onlar kendilerince çok güzel kullanıyorlar :) Neler var ya bunlar hiç bir şey çocuğu annesine bırakıp giden mi birde o annenin baban gelmeden eve gel geç kalma diyebiliyor yada kuzenini sevgilisin erkek arkadaşına peşkeş çekenmi ooo

hey maşallah ya ...sonra diyolarki niye etrafına güvenmiyosun niye arkadaşlıkta seçicisin gel de olma !

Arkadaşım kayınvalidesini bir tesadüf üzerine öğrendikten sonra ,tehdit etti ,babaya söylerim ,ayrılcaksın dedi,kadın ayaklarına kapandı yapma etme yavrum diye,bir gün evden çıkıyo ,geline gitcem diyo ,akşam oluyo kayınpeder arıyo gelini annen geldimi diye ,kızda bozuntuya vermiyo ,lavaboda çıksın aratayım diyo,kaynana gece geliyo geline,gelin diyo anne nerdesin bi ton yalan söyledim ,evladım osman amcanla beraberdik diyo,gülermisin ağlarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…