karakter ile alakalı aldatan kadınlar da var tabi ki benim komşum kocasını aldatıyormuş ortaya face mesajları çıktı ki bize ve çevreye kadın tam tersi adamın aldattığını söylemişti.Ama adam öyle bir tip değil tabi bizde öyle de göstermiyor neler yapıyorlar diyorduk ki yazıştığı kişinin tehdit mesajlarını eşinin yazdıklarını şak diye önümüze atması ile kendimden utanmıştım. Başka bir arkadaşımda daha boşanmadı eşinden ayrı ailesinin evindeydi oda netten her gün birini ayarlıyordu yatak arkadaşı olarak. var böyle çok olaylar aslında ortaya pek çıkmıyor sanki.
Gerçekten bende kadınların bakmalarına falan şahit oluyodum da bu denli yakın çevremden hemde kendisinden böyle bir şey duyunca ağzım açık kaldı dünyanın çivisi çıkmış...Çocukta dünya iyisi biri o aldatmaz kefilim ama kız neler peşinde.. ama kalkıpta böyle bi durumda da karın böyle böyle diyemem kanıt yok elimde Allah görüyo ama ...yani bazı kadınlarda sapıtmış artık ya ...
Senin anlattığın durumda resmen o kadınında ar damarı çatlamış netten yatak arkadaşı tövbe bismillah ya ...
Yapılan bir araştırma sonucu değerlendirildiğinde, kadınların erkeklere oranla partnerlerini daha çok aldattıkları ortaya çıkmış(tı diye hatırlıyorum okuduğum bir yazıda)
yok yavErkeklerin günahını mı aldık şimdi bu zamana kadar
Sevgilime bakıyor gibi söylüyorsun ya kendimden örnek vereceğim yine duyduklarımdan değil. Üni.deyken evli erkekler ile takılan arkadaşlarımda vardı.Onlara göre durum şu, hem tecrübeli hem paralı oluyorlar ve karısının korkusuna bişey yapamıyorlar tekmeyi vursanda sıkıntı yaratamıyorlar işte karakteri bozuksa insanın her şeyi yapar.
walla ben gerçekten kadınların şirretinden bir bayan olarak o kadar korkuyorum ki... benim sevgilimin üni den arkadaşları var... adamlar okey gibi oyun sitelerine giriyorlar... ordan evli kadınlarla tanışıyorlar... zaten tanıştıkları kadının oyuna girme nedeni de bu oluyor... hemen birbirlerine numaralarını verip ya da bir şekilde bağlantı kurup, tanışmalarının 2. gününe buluşuyorlar... ve bu kadınlar 30 yaş üstü kaç yıllık evli boylarına beraber çocukları olan kadınlar oluyor( ve bir de öğrenci evine gelip kendilerinden yaşça küçük gençlerle beraber olup kendilerni iyice tatmin ettikten sonra gidip evlerine geri dönüyolar... çocuklarının kocalarının yüzlerine hiç bir şey olmamış gibi yapıp annelik ve karılık yapıyolar... ya kaç kez şahit oldum yaa resmen kadınlığımdan utandım.... yaaa sevgilim görmüş bi tanesini evden çıkarken dediki " ya yolda görsen hayatta öyle bir kadın olduğuna inanmazsın....orta yaşlı gayet usturuplu görünen bir kadın" ama maalesef görünüş çok yanıltıcı........
walla ben gerçekten kadınların şirretinden bir bayan olarak o kadar korkuyorum ki... benim sevgilimin üni den arkadaşları var... adamlar okey gibi oyun sitelerine giriyorlar... ordan evli kadınlarla tanışıyorlar... zaten tanıştıkları kadının oyuna girme nedeni de bu oluyor... hemen birbirlerine numaralarını verip ya da bir şekilde bağlantı kurup, tanışmalarının 2. gününe buluşuyorlar... ve bu kadınlar 30 yaş üstü kaç yıllık evli boylarına beraber çocukları olan kadınlar oluyor( ve bir de öğrenci evine gelip kendilerinden yaşça küçük gençlerle beraber olup kendilerni iyice tatmin ettikten sonra gidip evlerine geri dönüyolar... çocuklarının kocalarının yüzlerine hiç bir şey olmamış gibi yapıp annelik ve karılık yapıyolar... ya kaç kez şahit oldum yaa resmen kadınlığımdan utandım.... yaaa sevgilim görmüş bi tanesini evden çıkarken dediki " ya yolda görsen hayatta öyle bir kadın olduğuna inanmazsın....orta yaşlı gayet usturuplu görünen bir kadın" ama maalesef görünüş çok yanıltıcı........
Gerçekten ağzım açık kalıyo böylelerine ...Diyorum ya erkeklere alışılmış artık aman yapar gibi ama bide şöyle bir şey var kadın istiyo bunu erkek bekarsa sevgiliside yoksa balıklama atlıyo,,eğer evli falansa onun da midesine ediyim ben...Ay inanamadm ya ...Bnimde üniv.bi arkadaşm anlatmştı çocuklar gayet güzel avmde otururken orta yaşlı derken 40 civarlarnda bakımlı kadınlar bunlara iş atmışlar diyim tabiri caizse ama gene bizim çocuklar o taraklarda bezi yok hemen kalkıp gitmşler yıl 2008 falandı...
ya daha anlatsam neler var kızlar... bu evli kadınlar hiç mi kocalarından krkmuyolar anlamıyorum... yahu sen öğrenci adama nasıl güvenirsin ? ya videoya çekse sonra senden para sızdırmak için sürekli seni tehdit etse ?? o şey uğruna o zevk için herşeyi göze alıyo bu tarz kadınlar...................
Töbe bismilah ,aklıma kötü kötü şeyler geldi,benimde çevremde var,hatta bizde çalışan bi personel vardı,ahmet diyelim,tipsizinde teki ,konuşurlarken şahit oldum,sevgilisi varmı ,kadının kocası tır şöförü,adam haftanın 4 günü yok ,adam kapıdan bizim ahmet hoop bacadan dalarmış meğer ,hatta kadının küçük çocukları varmış ,gece uyyanıp su fllan isterlermiş ,bu kadın bide anne ,utanıyorum böyle insanların varlığından .
Cidden mide bulandırıcı,,Bu internetii güzel kullanmazsan cidden berbat bir şey hakikaten her zaman altını çiziyorum kimse yanlış anlmasın malum kadınlar kulübü bazı kadınlar sapıtmışlar evli barklı oha ya o çocuğun o eşin suratına nasıl bakıyolar ya midesizler...Allah böylelerini arkadaş gibi bile eşlerin,sevgililerin hayatına sokmasın ...
İşte onlar kendilerince çok güzel kullanıyorlar :) Neler var ya bunlar hiç bir şey çocuğu annesine bırakıp giden mi birde o annenin baban gelmeden eve gel geç kalma diyebiliyor yada kuzenini sevgilisin erkek arkadaşına peşkeş çekenmi ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?