yazık yaa anlamıyorum bu insanlarıı gerçekten boşan ozaman günaha giriyorlar birde çok rahatlar ki sanki kimse bilmeyecek anlamayacaklar gibi.benimde eski mahallemde bir kadın vardı eşini aldayıyordu bütün mahalleli biliyodu ama bişey demiyordu.ve kadının evlenecek çocukları vardı üstüne üstlük aşığının karısı ile telefonda bile kavga etmiş utanmadan bir de aynı mahalledeler bu kadar rahatlık ben anlamadım bu insanları utanma denen olgu yok yanii Allah bizi böyle insanlardan koruusn
çocuklarımız toplumun aynası. güzel ahlak sahibi olarak yetiştirmeliyiz. kızımın matematik öğretmeni suratsız bir görün kılıksız bişey resmen bana ilanı aşk ett. pardon ben bekar gibi mi duruyorum dedim. hiç mi şansım yok diyecek kadar üsteledi. bakın ben harika bir eşe, benzersiz bir aileye sahibim. siz kendinize geliniz. eğer size farklı geldiysem farkında olmadan özür dilerim ama kendinize derhal gelin ne ben bunu duymuş olayım ne de siz sarfetmiş olun dedim. ben evli mutlu bir kadınım bu kadar. bir daha beni gördükçe okulda yön değiştirdi. ahlaksız o kadar çok ki Allah insanı güzel ahlak sahibi yapsın. zinaya yaklaştırmasın.
Olması gerekende bu zaten öğretmenede bak ya ...bu olayları ne kadar basite indirgiyolar artık evlimi değil mi bilmeden ahlaksızlık diz boyu yemin ederim...
allah insanı mahşerde veremeyeceği hesaplara düşürmesin. edenler de tövbe etsin çok günah her şeyden önce çocuklarım eşim hayatımın temeli ya. eşini kıskanmıyor musun derler bana. ben asla derim kıskançlık hayatı zehir eder. ben eşime sadece bir şey derim. beni aldatırsan ben duymadığım sürece sorun yok. ama ben duyarsan asla hiçbir şey eskisi gibi olmaz. asla bir ailen olmaz. ben duymazsam hesabını mahşerde Allaha verirsin bana değil. uçkurunu çözerken 40 kere düşün uçkur 40 boğumdur denir derim o kadar. akşama çocuklarının babası taptığı adam olarak kapıdan girme gururn olsun.
salak evli olduğumu biliyor. kocam mevki sahibi bir adam düşün birlikte ders durumu konuşmaya gittik. adam bana kendi arabasının daha iyisini alacak kadar tevazu göstermiş, bmv almış. ben bu mal öğretmenle kocamla birlikte gittim tanışmaya. MAL ne diyim.
Canım sen duymadan da aldatmasın niye gül gibi karısı çocuğu varken ben ona da katılmıyorm ...Evli ,nişanlı,sevgilisi olan erkek ve kadının aldatma lüksü yok ...Aldatanlar yok mu var ama Allah nefislerine sahip olmayı göstersn ...
Aşağılık adi adam ya siz çok güzel benzetmişsinizde bi tokatıda haketmş valla ...
tatlım ben aldatsın demiyorum. zaten haberim olmaz diye halt edceksen bil ki zaten hesabını bu dünyada duymazsam mahşerde görerim demek istiyorum. sorun yok lafı geyiği. neden aldatacakmış. ben onu çok seviyorum. biz beraber büyüdük o kadar zor evlendik, çok çalıştık bu günler için, çok sınav verdik. o esprisi.
Anladm canım doğru diosun bu dünyanın bi de ahireti var ...Allah mutluluğunuzu da daim etsin...
salak evli olduğumu biliyor. kocam mevki sahibi bir adam düşün birlikte ders durumu konuşmaya gittik. adam bana kendi arabasının daha iyisini alacak kadar tevazu göstermiş, bmv almış. ben bu mal öğretmenle kocamla birlikte gittim tanışmaya. MAL ne diyim.
sonra da korktum biliyormusun. adam ya dedim birisine anlatır da hırs yapar uydurursa diye çok yakın büyük bir tanıdığıma kocama aslını bilen biri şahit olsun diye anlattım. başıma bişey gelirse diye neyse ki bi daha musallat olmadı hıyar.
Birde en yakın arkadaşımın kayınvalideside ,görümceside kocalarını aldatıyorlarmış ,arkadaşım bunu yıllar sonra öğrendi,allahtan şimdi o da boşandı da kurtuldu o aileden .
mahalleden arkadaşımın annesi ,aynı zamanda karşı apartman komşumuz teyze ,60 yaşlarında vardır ,kocası kahveci ,gece geç saate kadar çalışıyor ,annemler farketmiş ,yabancı insan anlaşılır bizim mahallede ,
herifin teki apartmana giriyor ,o anda komşu teyze camı çerçeveyi perdeleri kapatıyor ,
adam 1 saat kadar sonra çıkıyor ,komşu teyze perdeleri camı açıyor ,saçlar ıslak ,apartmandan çıkan adamın saçlar ıslak ,balkonda çaydanlık ,2 bardak ,ohhh cümle aleme karşı alem yapılmış bir saat içinde ..bu böyle 2-3 günde bir devam ediyor ..
kadının kocasına demişler ,açık açık söyleyememişler de ailene sahip çık hasan efendi ,karına sahip çık ,allah korusun yalnış yola girmesin demişler ,adam ne dese beğenirsiniz ,elimden bişey gelmiyo ki kardeş ,ne yapayım ,döveyimmi ,öldüreyimmi
yani işe bakın kocası da bildiği halde ev kadının araba kadının dükkan kadının diye ,boşarsam ortada kalırım diye düşünüyorki göz yumuyor..
ahlaksızlık almış başını gitmiş... her okuduğumayok artık bu kadar ahlaksızlık dedim .. nasıl insanlar varmış, şaşırdım doğrusu.. Allah bizleri ve çocuklarımızı bu tarz ahlak anlayışından yoksun kalmış insanlarla hiçbir şekilde karşılaştırmasın (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?