peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

gerçekten bazı okuduklarım karşısında suratım böyle oluyo ya pess ...

Aynen bende şok oldum kıza canım elim ayağım titredi sinirden ve alamadım hıncımı.Burası türkiye erkek aldatır ÇAPKIN derler kadın aldatır O.... Derler bizim kültürümüz kaldirmaz hangi sebeple olursa olsun bayanların eşlerini aldatmasına şiddetle karşıyım.isterlerse modern bir bayan olmama rağmen dar görüşlü desinler

evli bayan aldatıyorsa evli bir erkekle aldatır diye istatistik okumuştum bir yerde. bilemicem ne kadar doğru.karışık işler bu işler.

ne güzel 2 örnek vermişsiniz. ancak bence bazı noktaları eksik olmuş. Bir insan çok iyidir. cinnet geçirir ailesini öldürür. o adam ömür boyu hapiste sürünür. ama bu o adam katil ruhlu manyak demek değildir.hatta dikkat edin haberlerde cinnet geçiren adamın yada kadının ailesi komşuları inanamaz , çok efendi biriydi asla böyle şeyler yapacak insan değildi derler. hayat bir sınav. Bu sınavı vermek önemli, alnının akıyla çıkmak, çıkabilmek. ama hangimiz her sınavdan alnımızın akıyla çıkabiliyoruz.? yalan söylemek günah. söylemiyor muyuz? vücuda zararlı şeyleri yemek içmek haram. sigara alkol içmiyormuyuz ? ya uyuşturucu kullananlar? onlarda bir sınavdaydı . ama bu sınavı veremediler diye karaktersiz demek değildir. kimbilir bir anlık zaafla bu hale geleceklerini bilseler denerler miydi ? anneye babaya of demek bile günahken hiç mi ailemizle tartışmadık sesimizi yükseltmedik ? dedikodu yapmak büyük günah. yapmıyorum diyen varmı ? .. vs. yani demek istediğim hayat bu. an gelir herşey değişir. Birde ben şuna hep inanırım bir olayın 2 tarafı vardır. aldatan var birde aldatılan var.kimsenin evliliğini 3. kişi bozamaz. bunu psikiyatristler psikiloglar tv de bangır bangır sölüyorlar. hatta bana ilk başta çok saçma gelmişti. aldatma varsa 3. kişi bitiirr o evliliği diye. ama hayır. bunu az oranda da olsa aşabilenler var. sineye çekenler var. çcukları için susanlar var. gerçekten pişman olduğunu hissedip affedenler var. tövbe edenler var. var da var. bitirmek isterse ama aldatmaya bile gerek yokki. istemiyorum der biter gider. birde bu yönden bakmak gerek. Allah kimseyi vicdanıyla sınamasın. İşte o en büyük imtihan. İsyan etmemek. Yaptığının bedelini en ağır şekilde vic
dan azabınla ödemek. Tabi eğer o vicdan varsa. Başına gelmeden bilinmez. Ben artık asla büyük konuşmamaya özen gösteriyorum. İnsanlar hakkında büyük katı kurallarım vardı yıkıldı hepsi. İyiki de yıktım. Diyorum ya her olayın 2 tarafı var (istisnalar elbette var, tecavüz edene de aferin iyi yaptın dicek halimiz yok ) gece gece topic ilgimi çekti baktım. bende kendi içimdekileri yazayım dedim. iyi geceler herkese.

Eski işyerimde öyle bir kadın vardı, mutfağa bakan 40 yaşında.. Çay, yemek filan yapardı.
2 tane de oğlu vardı biri askerde biri ünide..
Kadın kocası sürekli yurtdışına inşaatlara gidiyor diye, meydanı boş bulmuş..
2-3 tane sevgilisi vardı. Üstelik kendinden oldukça genç, neredeyse çocuğu yaşında..
Bahanesi de şu; " genç yaşta, 15 yaşında evlendirdiler.. ne çocukluğumdan ne gençliğimden bir şey anladım.. zaten benim herif de yapıyordur oralarda.. ben de artık geç de olsa hayatımı yaşarım.. istediğimle takılırım.. kime ne.."
Gel de bunlara laf anlat şimdi..!!

Yok artık Daha önce bu tarz hakaretler yapan erkekler duymuştum ama bir bayanın bunu yaptığını ilk kez duyuyorum.

Bende 2 kadın örneğiyle karşılaştım bel altı vurmaya öyle bayılıyorlar ki hemde erkeklerin olduğu ortamda inanın ben utandım orda olmak mecburiyetinde kalmaktan neresiydi derseniz bi eğitim programıydı ...

kadınlarda yapıyor tabiki, özellikle de evli, çocuklu kadınlar.. etraftan çok duyuyoruz... ah ahhh nasıl bi dünyada yaşıyoruz... evlenmeye korkar olduk :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…