Bu yapılan araştırmayı bende okumuştumYapılan bir araştırma sonucu değerlendirildiğinde, kadınların erkeklere oranla partnerlerini daha çok aldattıkları ortaya çıkmış(tı diye hatırlıyorum okuduğum bir yazıda)
Bu yapılan araştırmayı bende okumuştumatta okuduğum araştırmada şöyle diyordu evli erkekler eşlerini aldatırken bekar kızları evli kadınlar ise eşlerini aldatırken evli erkekleri seçiyor diyorlardı.
bugüne kadar erkeklerin hep günahını aldık diyorum ben
valla öyle kadınlar var ki erkekleri zorla yoldan çıkarıyorlar erkekleri tek suçlu görmeyin erkekleri adeta üstüne atlıyorlar . şimdi kabul edin orasını burasını açan yüz kilo makyaj sapsarı saçlar boyamış heryeri boya insan kadın haliyle bile bu ne be diye bakıyor. Allah iyi insanları kötü kadınlardan erkeklerden kousun
Yok canım erkeklerin günahını falan almadıkister erkek olsun ister kadın olsun aldatmak hiç kimseye yakışmaz karakteri zayıf insanlar aldatır sadece eşlerini aldatmayan binlerce erkek var hiç kimse aldatılmayı hak etmez eger anlaşamıyorsan ayrılacaksın bu kadar basit.
Merhaba canım :) boyle bır konu nerden aklına geldı :) evet bence bayanlar erkeklerden daha fazla aldatıyo. Orneklerı var cevremde. Ya kızın sevgılısı var ona msj atıyo gozu cevrede. Nasıl bır mıde var anlamıyorum kı.
Açıkcası ben çevremde erkeklerden daha çok kadınların aldattığını duyuyorum, ciddiyim...
Bir komşum evli bir adamı ayarttı, boşattı kendi evlendi bütün mallara kondu bacak bacağa oturuyor gün boyu
Eski mahallemizde ki komşumuzun gelini çöpçüyle kaçtı gerçekten mahallenin çöpçüsü ile kaçtılar
Amcamda aldatıldı aynı şekilde..
Yani fifty fifty olabilir durum karakter meselesi
canım bence insanları içinde bulundukları durumları bılmeden yargılamamalısın sewgılısı nısanlısı karısı vs. oldugunu bıle bıle yapan bayanları kasdetmıyorum ama ınsanlar öle durumlara ruh hallerıne gırebılırkı ıstemese bıle yapabılır baskasını sevebılır tabıkı bunu bırıyle beraberken yapmamalı ama yınede ınsanların ıclerınde bulundukları durumları bılmeden yargılamamalıyız vede bence kınamayalım ınsanın kınadıgı sey kesın basına gelıyor
Gülşahcım ben bunu bile bile yapanları kastediyorum dün akşam bi arkadaşımın telefonuyla açık açık söylemesi çok şaşrttı beni...Gene de bi insanın hayatında biri varken aldatması bile bile göz göre olacak iş değil..Sineminde başına geldi kız şimi kabul mu etsin göz göre göre ...
Benim gördüğüm artık bazı kadınlarda çok pişkinler yani ...
haklısın bebegım ama onada erkekler tavız verıo vermemesı lazım bence erkeklerın aldatması genelde cınsel yonde oluyo ıgrenclık yapıolar baskasına asık olup ben daha senı sevmıyorum bıttı askım dese ınsan uzulur yıkılır ama ıgrenmez nefret etmez belkı saygı duyar
Bu kısmın mevzuyla alakasını gercekten çözemedim kocanızın iyiliğini anlatmak adınamı yazma geregını duydunuz
Karakter meselesi tabiki ama ciddi ilişkisi olup ve evli olupta kadın ya da erkek daha bi iğrendm ben resmen ...
Allah iyilerle karşılaştrsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?