• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

ınsanın nefsı kadar buyuk dusman var mıdır yahu...Allah nefsımıze basbasa bırakmasın bızlerı..seytanı etrafımızdan uzak tutsun...
hele aldatan kadın bır de anneyse...yok ya Allah korusun ...
kuldan korkmuyorsun utanmıyorsun Allahtan da mı korkmuyorsun...
ama Allah affedıcı..zınanında tovbesı olurmus...vallaha okuyup da gecmıste basına boyle bır ıs gelen varsa ınsallah tovbe etsın vesıle olunur belkı....gercı yanlıs hatırlamıyorsam o da mevzu acıga cıkmadandı galıba yanı pişman olcak...
.kızlar kınamayın sakın haa..ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmıs..seytan ölene kadar onu yaptırmaya calısırmıs

bu aarada sımdı cıkıp bırı bana demesınn ee erkegın aldatması kotu degıl mı de kadına yuklendın dıye..konu
baslıgı kadının aldatması o yuzden kadını yazıyorum..

Amin canım ...kınıyoruz ama kötü anlamda Allah içimizden geçenleri biliyo zaten ...
Allah kimseyi doğru yoldan çıkartmasın ...

burada söylerim anlamında dedim kocam da beni öldürebilir aman kocam öldürmesin diye korkarakmı yaşayalım ama kocama gidip ben seni aldattım demem yapsam anlayamazda ona da eminim ama senin ''dul'' arkadaşın birileriyle yatabilir diye bu erkeklerin herkese aynı bakmasına sebepmidir?

ben uzun süre isveçte yaşadım burada sence en ahlaksız kadının 40 katı daha beterleri var ama emin ol erkekler de öyle o o.. bu f.. diye yaftalama yok o yüzden kadın haklarında üst sıralarda bu ülke.. bunlar kişisel tercihlerdir. her boşanan kadın yapacak diye kural yok ama yapana da kendi vücududur kendi kararıdır denmesi gerek zira erkeklere bir şey denmiyorsa hele.

bunları söylerken kadın haklarında ugandanın bile altında kaldığımızı unutmayalım.. hep bu erkeklerin abuk bakış açıları yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
burada söylerim anlamında dedim kocam da beni öldürebilir aman kocam öldürmesin diye korkarakmı yaşayalım ama kocama gidip ben seni aldattım demem yapsam anlayamazda ona da eminim ama senin ''dul'' arkadaşın birileriyle yatabilir diye bu erkeklerin herkese aynı bakmasına sebepmidir?

ben uzun süre isveçte yaşadım burada sence en ahlaksız kadının 40 katı daha beterleri var ama emin ol erkekler de öyle o o.. bu f.. diye yaftalama yok o yüzden kadın haklarında üst sıralarda bu ülke.. bunlar kişisel tercihlerdir. her boşanan kadın yapacak diye kural yok ama yapana da kendi vücududur kendi kararıdır denmesi gerek zira erkeklere bir şey denmiyorsa hele.

siz isvec deyınce durdum..benım ıcın onemlı olan altını cızıyorum kendı adıma musluman bır kadının basına boyle bır olay gelmesı...islamıyet zınayı kadın erkek dıye ayırmaz..

bunları söylerken kadın haklarında ugandanın bile altında kaldığımızı unutmayalım.. hep bu erkeklerin abuk bakış açıları yüzünden.

Yurtdışıyla burayı bir tutmamak lazım ...Burası Türkiye..

Son düzenleme:
ayırmaz ama nedense müslüman ülkelerde erkekler ayrılıyor onlara hakmış gibi.. bir yerde yanlış yokmu?

Evet bakma sebebi nasıl olsa kzı değil takılıyor diyorlar çünki burası da Türkiye kadın herşeyi yaşar okulu bitince yada evlenince ben buyum demez gider bir şekilde kandırır sonra kadınlar eziliyor diye ağlarlar. Erkekler zaten böyle kadınlara da bayılır işini gör sen sağ ben selamet anladın mı? Orada ki erkekler normaldir ama burası Türkiye ve burada grup sekste kurulur aynı anda iki kişi ile de yatılır vs vs her şey yapılır ama sonrasına kimse de çıkıp demez benim hayatım ay erkek şöyle ay ailem var ay toplum böyle diye ağlama numaralarına girer o yüzden kadın bu ülkede bu halde.

Evet kendi vücudu kendi kararı ama burada af edersin erkekler açık kapıya giren çok olur der ve herkesi aynı kefeye koya çünki nasılsa kız değilim zaten diye takılan çokturr.Ha yapmasın mı yapsın ama her gün biri ile yatan kadına bile ben "yollu" gözü ile bakarım ki bunu arkadaşın yüzüne de vurmuşumdur. Sen hala isveçte kalmışsın Türkiye'ye geldiğinde bir sağına soluna bak olmadı burada bu konu içinde yazılanlar dışında diğer konulara da bak.

Sana göre aldatmak normal sorun vardır illa ama ne hikmetse kocana anlaşma imzalatmışsın kocan aldatırsa kızma elinde avucunda ne varsa alırsın ama sorunu vardır garibimin yazık değil mi ?

ayırmaz ama nedense müslüman ülkelerde erkekler ayrılıyor onlara hakmış gibi.. bir yerde yanlış yokmu?

canım senın yazını okurken ne dusundum bılıyor musun bız İslamı bılmıyoruz..onun guzellıklerını bılmıyoruz haram kılınan seylerın aslında bızım ıcın ne kadar faydalı seyler olduguunu bılmıyoruz..
yukarıda yazdıgımı da sen uzerıne alınma genel yorum yaptım yanı zınayı(nıkahsız bırlıktelık) erkeklere hak olaran goren kısılere..
yanlıs var eger musluman ulkedekı kısı tovbe estagfurullah zına erkege helaldır dıyorsa bu buyuk bır yanlıs tabik ii..

acaba sen baska bırsey soylemek ısıtıyorsun da bız mı senı yanlıs anladık..

Ben uzun süre isveçte yaşadım burada sence en ahlaksız kadının 40 katı daha beterleri var ama emin ol erkekler de öyle o o.. Bu f.. Diye yaftalama yok o yüzden kadın haklarında üst sıralarda bu ülke.. Bunlar kişisel tercihlerdir. Her boşanan kadın yapacak diye kural yok ama yapana da kendi vücududur kendi kararıdır denmesi gerek zira erkeklere bir şey denmiyorsa hele.

Bunları söylerken kadın haklarında ugandanın bile altında kaldığımızı unutmayalım.. Hep bu erkeklerin abuk bakış açıları yüzünden.

ebis dul ,bekar farklı evliler farklı ,eşlerin birbiri üzerinde anlaşmaları vardır ki bu konu üzerinde siz sözleşme yaptığınıza göre aldatma taraftarı değilsiniz aslında ,belki yabancı ülkede uzun süre yaşamaktan kaynaklanan karma bir bakış açısına sahipsiniz ,ama evliliklerde eşlerin olduğu kadar çocukların da hakları vardır,yıkılan yuvalarda ,yetim çocuklarında hakları vardır,burası türkiye biz isveçteki yaşantı boyutuna hiç bir zaman geçemeyiz ,örf adetide geç ebis sonuçta müslüman bir ülkeyiz,sevgiler.

canım senın yazını okurken ne dusundum bılıyor musun bız İslamı bılmıyoruz..onun guzellıklerını bılmıyoruz haram kılınan seylerın aslında bızım ıcın ne kadar faydalı seyler olduguunu bılmıyoruz..
yukarıda yazdıgımı da sen uzerıne alınma genel yorum yaptım yanı zınayı(nıkahsız bırlıktelık) erkeklere hak olaran goren kısılere..
yanlıs var eger musluman ulkedekı kısı tovbe estagfurullah zına erkege helaldır dıyorsa bu buyuk bır yanlıs tabik ii..

acaba sen baska bırsey soylemek ısıtıyorsun da bız mı senı yanlıs anladık..

Kesinlik ile haklısınız ama dini bir bütün olarak değilde bizde işimize gelen kısımları almak var ve daha önce de dediğim gibi müslümalığı kılıf olarak kullanıyorlar üni.de kapalı kızlar vardı imam nikahlı birlikte yaşıyordu o benim kocam diye iyi de imam nikahının şartları var bu resmen muta nikahı dediğimde yemediğim laf kalmıyordu herkes işine geldiği kadar müslüman maalesef kızmayın yanlış anlamayın.

bak halen aynı kalıbı sürdürüyorsun zannediyorsun ki kadınlar gidip her haltı yiyip sonra toplum yapısına sığınacaklar yok böyle bir şey zaten onlar bu yapıdan bıkmışlar buna tepki gösteriyorlar üstelik hemcinslerini yerip erkeklerin iğrenç zihniyetlerine destek oluyorsun o doğuda tecavüz mağduru kızlar da açıp erkekleri çağırıyorlardı değilmi sence erkektir yapar değilmi?

burası türkiye diye diye her türlü bağnazlığı normalleştirip sokaklarda bile yürünemeyecek hale getirdiniz ülkeyi bir konu vardı iş görüşmesi diye kızı eve atmya kalkan bir adam o adamı da kadın tahrik etmiştir eminim ne de olsa size göre kadın erkeği davet ediyor.

boşanan arkadaşına yollu derken kendini çokmu ahlaklı görüyorsun zira birine hakaret etmek seni ahlaklı yapmaz yolda gördüğn fahişelerin bile ne hikayeleri var ha isteyerek yapanı da var o da meslek diyor kendine zaten.

bak halen aynı kalıbı sürdürüyorsun zannediyorsun ki kadınlar gidip her haltı yiyip sonra toplum yapısına sığınacaklar yok böyle bir şey zaten onlar bu yapıdan bıkmışlar buna tepki gösteriyorlar üstelik hemcinslerini yerip erkeklerin iğrenç zihniyetlerine destek oluyorsun o doğuda tecavüz mağduru kızlar da açıp erkekleri çağırıyorlardı değilmi sence erkektir yapar değilmi?

burası türkiye diye diye her türlü bağnazlığı normalleştirip sokaklarda bile yürünemeyecek hale getirdiniz ülkeyi bir konu vardı iş görüşmesi diye kızı eve atmya kalkan bir adam o adamı da kadın tahrik etmiştir eminim ne de olsa size göre kadın erkeği davet ediyor.

boşanan arkadaşına yollu derken kendini çokmu ahlaklı görüyorsun zira birine hakaret etmek seni ahlaklı yapmaz yolda gördüğn fahişelerin bile ne hikayeleri var ha isteyerek yapanı da var o da meslek diyor kendine zaten.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun İsveç ile Türkiye arası sıkıştın mı kaldın mı sen ne yaptın boş ver ya.

islamiyet güzeldir elbette ama ben bir kadın olarak hiçbir güzelliğini yaşayamadım kendi ülkemde bahsettiğim bu.

Kesinlik ile haklısınız ama dini bir bütün olarak değilde bizde işimize gelen kısımları almak var ve daha önce de dediğim gibi müslümalığı kılıf olarak kullanıyorlar üni.de kapalı kızlar vardı imam nikahlı birlikte yaşıyordu o benim kocam diye iyi de imam nikahının şartları var bu resmen muta nikahı dediğimde yemediğim laf kalmıyordu herkes işine geldiği kadar müslüman maalesef kızmayın yanlış anlamayın.

yok canım neden yanlıs anlayayım kendı fıkrını belırttın..
yaptıgı ıse kılıf uydurmak ıcın İslamıyetı kullanmak.. dogru olmayan bırseyı kendıni aklamak ıcın uydurmak İslam ı karalamaz ..o kısılerı dogru yola sevketsın Allah..ne denır kı baska bılemedım:)

yok canım neden yanlıs anlayayım kendı fıkrını belırttın..
yaptıgı ıse kılıf uydurmak ıcın İslamıyetı kullanmak.. dogru olmayan bırseyı kendıni aklamak ıcın uydurmak İslam ı karalamaz ..o kısılerı dogru yola sevketsın Allah..ne denır kı baska bılemedım:)

Teşekkür ederim, haklısınız karalamaz sadece genel olarak belirtmek istedim bende.

Benim çalıştığım şirkette bay arkadaşlarımdan biri her gün yatak arkadaşı ayarlıyor kendine liseli olan var üni.li olan var evli olanlar var çok tartışmıştım bu konuyu ama sustum kaldım belli noktadan sonra. Evlenmiş boşanmış kadınlarda çok var yatak arkadaşı ayarlamak benim arkadaşımın lafı "Aman salla nasılsa boşanmış diyecekler niye kız değilsin demeyecekler" ve bu arkadaş kapalı gerisini sen düşün.

Ee Allah'a nasıl hesap verecekmiş acaba , zina olmuyor mu yaptıkları ..
Durum erkek icinde kadın icin de aynı bence , önüne gelenle düşüp kalkmak mı gerekiyormuş , Allah şaşırtmasın

Ee Allah'a nasıl hesap verecekmiş acaba , zina olmuyor mu yaptıkları ..
Durum erkek icinde kadın icin de aynı bence , önüne gelenle düşüp kalkmak mı gerekiyormuş , Allah şaşırtmasın

Kesinlik ile aynı fark yok aralarında cinsiyeti fark etmiyor karaktersizlik.

Dünyevi zevkler kör eder gözleri bu günün yarını var diyoruz da bu dünyanın bir de ahireti var demiyoruz...

Kesinlik ile aynı fark yok aralarında cinsiyeti fark etmiyor karaktersizlik.

Dünyevi zevkler kör eder gözleri bu günün yarını var diyoruz da bu dünyanın bir de ahireti var demiyoruz...

Hz. Ömer bıle keske bır saman çöpu olsaydım demıs...keske dogurmasaydı şu Ömer i annesı demıs...
Hz. Ömer bunu dıyorsa yanı ne dıyeyım vallaha keske bu dunyaya gelmeseydık...ahıretın agırlıgını kaldıramam ben:(((

Bir bayan olarak..Bazen erkeklerin kadınlar şeytan gibidir sözlerine karşılık feministliğe bağlardım kendimi.Arkadaş grubumuzda ciddi gerilime sebep olurdum bu yüzden.Şimdi ise modern zamanların bazı hanım(!)larında böyle serbest,laçkalaşmış hatta tabir-i caizse ahlak kavramını kaybetmiş hayatlar..Zaman neye göre bukadar değişiyor okadar güzel değerler neden anlamlarını yitiriyor bazen cevap bulamıyorum gerçekten..Hele ki kendini ikinci şahısa yakınlaştırmalar..Şöyle sebebim var böyle sebebim var inanmıyorum bu sebeplere..Sevmiyorsan yapamıyorsan ayırırsın yollarını sülük gibi parazit gibi yapışmanın alemi yok..Kaliteyi düşürmenin ahlakı bu kadar ayaklar altına almanın hiç gereği yok..Her zaman hayat,şartlar,zaman yüzüne gülmüyor insanın belki ama yapılacak çok daha doğru şeyler varken şerefin,namusun,kadınlık gururunun yerlere düşürülmesi çok adice..!!

Değerli Kadınlar Klübü üyeleri arkadaşlarım,,

Bana özelden msj atanlar var da!

Ben erkeğinde kadınında aldatmasını cinsellik ve diğer her türlü hiç konuda sebep her ne olursa olsun kabul edemiyorum...
Erkekleri cidden çok duymuştum ama kadının da aldattığını pek duymamıştım arkadaşımn telefonda bahsetmesi üzerine bu konuyu açtım...Ama kimileri olayları saptırdı hani erkekler aldatırken iyi de kadın mı suçlu dedi...Ben hiç birini haklı görmüyorum 2 bekar insan istediğini yapsın herkes kendinden sorumlu kimsenin ahlak bekçisi değiliz ...Fakat evli olup yada ilişkisi olup karşı cinsle tekrar gerek cinsellik gerek beğeni bu şekilde her sebeple olan tüm aldatmalara karşıyım...Eğer buna karşıyım diye geri kafalıysam da evet ben öyleyim ben sahiplenici anaç ruhluyum ...Kimseyi de yargılamıyorum sen niye böylesin diye benim dikkatimi çeken olay hayatları gayet yolunda olan bayan ya da erkeklerin de aldatmasıydı ...Burda olayı sapıtırıp çocuk gelinler,katiller,vs vs..dendi bunlar zaten apayrı değerlendirilcek konular...Ayrıca aldatmalarda her zaman kadını da suçlamadık biz,kadın davetkar ise erkeğin hayır diyip nefsine sahip çıkması lazım ya da erkek davetkar bi tavırda ise kadın hayır demeli...

Ben olaya bu şekilde bakıyorum...Kimseyi de yaptıklarından kınamıyorum sadece tasvip etmiyorum herkesin kendi hayatı,herkes kendinden sorumlu,inanan herkes vakti gelince hesabını Allah'a vericek...

Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi...

Back
X