• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

gerikafalı olunduğu kesin zaten merak etme doğuda toplu tecavüze uğrayan ama failleri serbest bırakılan kızlara dayak yiyen aldatılan sığınma evlerine mahkum edilen mirastan bile senin payın yarımdır denilip parası elinden alınan neden oraya baktın denilip öldürülen kadınlara bakıp ohh müslüman ülkeyiz ama olsun bişey olmaz deyip zevke geliyorsunuzdur eminim söylediğinin başka açıklaması olamaz.

:72:
gerikafalı olunduğu kesin zaten merak etme doğuda toplu tecavüze uğrayan ama failleri serbest bırakılan kızlara dayak yiyen aldatılan sığınma evlerine mahkum edilen mirastan bile senin payın yarımdır denilip parası elinden alınan neden oraya baktın denilip öldürülen kadınlara bakıp ohh müslüman ülkeyiz ama olsun bişey olmaz deyip zevke geliyorsunuzdur eminim söylediğinin başka açıklaması olamaz.

Hıhı haklısın:33:

iyi başına gelince görürüm ben o dilini kardeşinin kızının başına gelmez umarım ;) :21::24:
ben isveçte mutluluk içinde yaşarım sen de yurtdışına kaç o zaman :51:

iyi başına gelince görürüm ben o dilini kardeşinin kızının başına gelmez umarım ;) :21::24:
ben isveçte mutluluk içinde yaşarım sen de yurtdışına kaç o zaman :51:

sende hayatını yaşa yaşamak istediğin gibi ne diyim ...

Son düzenleme:
gözün kör herhalde bir önceki sayfada neler yazmış bana ben ona cevap verdim işine gelmedi alay etmeye çalıştı sen ne karışıyorsun gir aldatan kadın fantezilerinle eğlen.

gözün kör herhalde bir önceki sayfada neler yazmış bana ben ona cevap verdim işine gelmedi alay etmeye çalıştı sen ne karışıyorsun gir aldatan kadın fantezilerinle eğlen.

Kimsenin bi fantazisi yok valla sadece günümüzde kadın veya erkek aldatma oranı çok yüksek bunu konuşurken nerden çıktıysan olayları saptırdın neyse ben daha bişi demicem senin görüşün sana kalsın çünkü kimse aldatmayı aldatılmayı kabul edemiyo sen doğal karşılıyosun bu dan senin görüşün artık sözün bittiği yer ...sana da eşinle mutluluklar ...

Son düzenleme:

Terbiyesiz.yazmayım şuna dedim dayanamadım.ben senle dalga gectimde senin yaptığın ne."kardeşinin kızının başına gelmez inş"kardeşimizi kızımızı konuşmuyoz burda.beddua etmiycem ama ben sana aklın sana yeter!

maalesef toplumumuz çok bozuldu aldatan çok kadın var sadece erkekler kadar dile düşmüyorlar daha dikkatli davranıyorlar ama sonuçta hiçbir şey gizli kalmıyor ortaya çıkıyor ben böyle hemcinslerimden utanıyorum

Aldatmak, cinsiyet değil şahsiyet meselesidir.İnsanın kendine olan saygısızlığıdır. Maalesef insanız ve hiç yapmam dediğimiz durumların içinde bulabiliriz kendimizi.O esnada karakter devreye girer, kimse bilmese ne olacak ki, sen bileceksin.İhanetin hiç bir mazereti olamaz.

Örnek 1-Üniversitedeyim, yurdun karşısında bir mobilya mağazası var. Çok yakışıklı, karizmatik bir de sahibi var bu mağazanın. Adam acayip şık giyiniyor, ütülü pırıl pırıl, son model de bir arabayla geliyor her gün işine.Evli tabii adam sanırım 2 tane filan da çocuğu var, tesettürlü çok hoş da bir karısı.Gırgırına bakıyoruz adama öyle uzaktan, ne giymiş gene filan diye. Aramızda nişanlı yaşı bizden büyükçe bir kız var. Nasıl seviyor nişanlısını, kavuşsunlar diye dua ediyoruz saf saf. Nişanlısı ile birlikte oluyordu kız zaten, yok ama neymiş kızlık zarı esnekmiş, nişanlısı bunun her türlü masrafını karşılıyordu bir de. Biz ne olduğunu anlamadan sen git adamla tanış, tel numarasını al, aramaya başladı. Çektik bir gün konuştuk "ne yapıyorsun sen, sen nişanlı, o evli barklı"diye, "size ne" dedi, "24 yaşında kızım kimse akıl öğretmesin bana" Ya bir de görseniz öyle şirin, öyle sempatik hiç konduramazsınız.Karışmadık ondan sonra, onunla da muhatap olmadık bir daha. Yılın sonunda ailesi gelmiş, kv, kp ve nişanlısı. Ne hoş ne yakışıklı bir nişanlısı varmış, gözünün içine bakıyor. Söyleyemedik durumu tabii. Sonraki yıllarda öğrendik ki o evli adam boşanmış ve bunlar evlenmiş.

Örnek 2-Evli, mutlu, çocuklu, yakın bir arkadaşım iş değişikliği yapmıştı. Yeni iş yerinde bir adamla tanıştı, yönetici konumunda adam. Zamanla adamın tavırları değişmiş buna karşı. Çok da kibar, zeki, olgun, kültürlü bir adam, bir çok kadının hayran olabileceği bir tip.Yok kahve içmeye davet ediyor, yok gurur okşayıcı iltifatlar ediyor. Arkadaşım kibarca uygun dillerde reddediyor hep, eşinden çocuklarından mutlu olduğundan bahsediyor ki adam uzaklaşsın. Benim arkadaşım dindar da biri, sırf bu durumdan azıcık da olsa nefsi hoşlandığı için bile vicdan azabı duydu, günlerce dua etti, tövbe etti. En kısa sürede işini değiştirdi. "Hiç aklıma gelmezdi, neler ile sınıyor Allah insanı, çok şükür alnımın akıyla verdim sınavı" diyor.

Yani, ikisi de kadın...Önemli olan vicdan.

Sevgilime bakıyor gibi söylüyorsun ya kendimden örnek vereceğim yine duyduklarımdan değil. Üni.deyken evli erkekler ile takılan arkadaşlarımda vardı.Onlara göre durum şu, hem tecrübeli hem paralı oluyorlar ve karısının korkusuna bişey yapamıyorlar tekmeyi vursanda sıkıntı yaratamıyorlar işte karakteri bozuksa insanın her şeyi yapar.

evet bende çok gördüm ölelerini onlar adamların parasını yiyorlar adamlarda kendılerını tatmin ediyorlar

iş ortamlarındada çok var böleleri bıızm iş yerınde 23 yaşındakı kız 55 yaşlarındakı müd.beraberdi sırf karıyerı içinmiş

babasından adamda 2 yaş ufaktı ve kızın daha 5 sevgılısı vardı hepsinede ....mahçup kız ayaklarındaydı evden çıkamayan açık giyinmeyen kız modundaydı

birde bile bile eşini kabul eden adamlarda var bunlara ne demeli ?

benım bir arkdşım var mutsuz eşini aldatıyordu görüşmeyı kestim bir dönem anlayınca ....sonra çok sıkıntılarrı oldu bana ıhtıyacı oldu

yanındaydım hep aylarca onda kaldım ,gördümki kocası itiyor bunu bu yola.....kadına hak verdım ilk defa

bazı erkeklerdede var yanii durup duruken yapmayan kadın larda var ama ....adam itiyordu resmen ....birde hayatta boşamıyordu

öldürmeye kalkıyordu boşanıcam dıyıncede hala mahkemelıkler

Yok canım erkeklerin günahını falan almadık:27::27::1:ister erkek olsun ister kadın olsun aldatmak hiç kimseye yakışmaz karakteri zayıf insanlar aldatır sadece eşlerini aldatmayan binlerce erkek var hiç kimse aldatılmayı hak etmez eger anlaşamıyorsan ayrılacaksın bu kadar basit.

Ayrılmak yürek ister kimse düzenini ailesi bırakacak kadar cesaretli değil. Benim gördüğüm kadın olsun, erkek olsun aldatmasının sebebi eşini sevmediğinden değil sadece macera yada heyecan arıyorlar... Bu macerayı yaşayacak fırsat bulduklarında da hemen değerlendiriyorlar malesef:((((((

Ayrılmak yürek ister kimse düzenini ailesi bırakacak kadar cesaretli değil. Benim gördüğüm kadın olsun, erkek olsun aldatmasının sebebi eşini sevmediğinden değil sadece macera yada heyecan arıyorlar... Bu macerayı yaşayacak fırsat bulduklarında da hemen değerlendiriyorlar malesef:((((((

Canım Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın nefislerini tutmayı göstersin...dediği gibi öyle boşanmak kolay olmuyo haklısın ...
Ama evli barklı insanlarında macera heycan ya ne bilim çok yanlış yapıp pişman olup eşlerine yalvarıyolar bu sefer ne yap sen onu ne de yalvar..Eşinin evinin kıymetini bil :(

evet bende çok gördüm ölelerini onlar adamların parasını yiyorlar adamlarda kendılerını tatmin ediyorlar

iş ortamlarındada çok var böleleri bıızm iş yerınde 23 yaşındakı kız 55 yaşlarındakı müd.beraberdi sırf karıyerı içinmiş

babasından adamda 2 yaş ufaktı ve kızın daha 5 sevgılısı vardı hepsinede ....mahçup kız ayaklarındaydı evden çıkamayan açık giyinmeyen kız modundaydı

Tekstildeydim ben eskiden bizim şirkette de vardı böyleleri. Adam zenginse arabası markası ise yapışan biri vardı ama böyle dedikodular açıldımı sohbet felan din kitap düşmezdi dilinde oda hanım hanımcıktı.

Kapalı arkadaşım vardı aynı mahalleden liseyi de üni.yi de beraber okuduk lise yapmadığı yoktu üni.de daha beter oldu belli zaman sonra yollarımız ayrıldı. Grup sekslere kadar katılıyordu en son evlendi hemde müezzin birini kekleyerek çıktı gitti mahalleden. O adama ne kadar sadık kalabilir ki şimdi bu eski arkadaşım ? Yada böyle karakterler ?

Erkeklerin geç olgunlaşmasından ya da her hangi bir tecrübe elde etmeyişinden kaynaklanıyor kızların onlara bakmasından hoşlanma durumları, erkek ben değilde yanındaki sevgilisi eşi herneyse artık onunla biz olduğunu bütünleştiğini kabullendiği zaman bu durum ortadan kalkıyor,şahsen 9 senelik bir ilişkim var 22 yaşındayım ve bunu tecrübe etmiş biri olarak böyle bir sonuca vardım,şöyle de bir gerçek varki aslında her şey bizim elimizde akıllı bir kadın isterse erkeğine istediği herşeyi yaptırabilir gözünü bir daha dışarıya bakmasını geçtim dişi sinek bile görse umursamaz hale getirebilir:)

burdan şunu anlıyoruz 13 yaşından beri ilişkiniz var.... İstediğimiz herşeyi yaptırabileceğimiz, gözünün dışarı kaymaması,başka kadınları umursamaması için sizden tüyolar bekliyoruz:) Bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Özelden de yazabilirsin....sevgiler:)

bir zamanlar inanmayan bir feminist olarak kadınların(bazılarının tabi)neden dinde fitne sebebi olarak görüldüğünü anlayamaz çok da sinirlenirdim..

yaş ve tecrübeyle beraber anladım.,Allah itmiyor kadınları bu yola kadınlar fitne fücur olmaktan hoşlanıyor.gurur duyup çekinmiyorlar da.

adamda para var pul var .kadın babası yaşındaki adamdan çocuk yapar din nikahı yaptırır, karısıyım ben deyip kitabına uydurur.hayatını da garantiye alır.

kadınla erkeğin fıtratı da yer değiştirdi farkında mısınız?şimdinin erkekleri prenses sendromundan muzdarip nazlı bebekler.

ayşegül aldinç seneler evvel kadınlar erkekleri duygusal hadım etti demişti.meğer haklıymış.

analar oğullarını dünyanın hakimi gibi yetiştirir.kadınlar adamların peşine düşer üstüne atlar.ya da evin her erkeği hem kadını olur.

ee bu adam kendini matah birşey sanmasında ne halt etsin?böylece kadın değerini düşürüyor işte.

erkekler düz kadınlar entrikacı mantıkta.erkek devlet kadın derin devlettir.

bir kadın bırak kafasıyla sadece cinselliğiyle adamı maymuna çevirir.

cinsellik mevzusunda erkek dayanıksız kadın daha bağımsız.

ayrıca ebiş denen üye,sizin daha evvel ki msjlarınızdan az çok biliyorum. sizde tuhaf bir kendinizi beğenmişlik,bir dikkat çekme arzusu,sürekli batı kültürünü aldım geniş düşünüyorum havası var.

isveç in yaptığı herşey çok mu doğru?babamın bir sözü var 'bizimkiler avrupalı b.kunu kaşıklayıp yese vardır bir hikmeti deyip sorgulamadan yerler' diye.ne gülmüştük.senin eşitlik diye bahsettiğin eşitlik adı altında fıtratların birbirine benzemesi.

yüzeysel ve günü birlik ilişkilerin normal karşılanması mı doğru olan?

maskulen kadın ya da pembe taytlı,manikürlü,solaryumda portakal turuncusu adamlar mı normal olan?

madem öyle kadınları burda bizim kro diye alay ettiğimiz adamlarla niye düşüp kalkıyorlar?neden onların erkekleri bir içim su iskandinav kızları varken kısa boylu bıyıklı mıyıklı asyalı kadınlarla evleniyorlar?bir söylesene..

bir zamanlar inanmayan bir feminist olarak kadınların(bazılarının tabi)neden dinde fitne sebebi olarak görüldüğünü anlayamaz çok da sinirlenirdim..

yaş ve tecrübeyle beraber anladım.,Allah itmiyor kadınları bu yola kadınlar fitne fücur olmaktan hoşlanıyor.gurur duyup çekinmiyorlar da.

adamda para var pul var .kadın babası yaşındaki adamdan çocuk yapar din nikahı yaptırır, karısıyım ben deyip kitabına uydurur.hayatını da garantiye alır.

kadınla erkeğin fıtratı da yer değiştirdi farkında mısınız?şimdinin erkekleri prenses sendromundan muzdarip nazlı bebekler.

ayşegül aldinç seneler evvel kadınlar erkekleri duygusal hadım etti demişti.meğer haklıymış.

analar oğullarını dünyanın hakimi gibi yetiştirir.kadınlar adamların peşine düşer üstüne atlar.ya da evin her erkeği hem kadını olur.

ee bu adam kendini matah birşey sanmasında ne halt etsin?böylece kadın değerini düşürüyor işte.

erkekler düz kadınlar entrikacı mantıkta.erkek devlet kadın derin devlettir.

bir kadın bırak kafasıyla sadece cinselliğiyle adamı maymuna çevirir.

cinsellik mevzusunda erkek dayanıksız kadın daha bağımsız.

ayrıca ebiş denen üye,sizin daha evvel ki msjlarınızdan az çok biliyorum. sizde tuhaf bir kendinizi beğenmişlik,bir dikkat çekme arzusu,sürekli batı kültürünü aldım geniş düşünüyorum havası var.

isveç in yaptığı herşey çok mu doğru?babamın bir sözü var 'bizimkiler avrupalı b.kunu kaşıklayıp yese vardır bir hikmeti deyip sorgulamadan yerler' diye.ne gülmüştük.senin eşitlik diye bahsettiğin eşitlik adı altında fıtratların birbirine benzemesi.

yüzeysel ve günü birlik ilişkilerin normal karşılanması mı doğru olan?

maskulen kadın ya da pembe taytlı,manikürlü,solaryumda portakal turuncusu adamlar mı normal olan?

madem öyle kadınları burda bizim kro diye alay ettiğimiz adamlarla niye düşüp kalkıyorlar?neden onların erkekleri bir içim su iskandinav kızları varken kısa boylu bıyıklı mıyıklı asyalı kadınlarla evleniyorlar?bir söylesene..

Yazdıklarınıza katılıyorum anlatım biçiminize de hayran oldum. Avrupadan daha beterdir aslında bizim ülkemiz ama sizinde derin devlet olarak belirttiğiniz biz kadınlar topluma ve erkeğe suç atma konusunda gelişmiş olduğumuz için bu çok fazla belirgin olmuyor.

Cem Yılmaz'ın bir gösterisi geldi aklıma mutlaka izleyin oda bu konunun neşesi olsun esprisi olsun. Gösteri de sanırım o bölüm erkek yalan söyleyemediği için yalancıdır olması lazım biz kadınları yere seriyor ama hak veriyorum çok doğru.

Arkadasım nerelere saptırdın olayı sen! Kendi keyfi ahlaksızlık yapanla , istemeden basına kötü seyler gelen tecavüze uğrayanların ne ilgisi var ? Onlara suçlu kim diyebilirki , ayrıca insanların cahilliği ve geri kafalılıgi ile müslümanlığı bağdaştirma lütfen , Müslümanlık bu degil cahilliklerinden öyle sanıyorlar , Müslümanlık hiçbir zaman kadını namussuz diye öldür demiyor. Cahil insanların töre adındaki geri kafalılıgini müslümanlığa mal edemezsin , ayrıca aldatmak nerdeeee , tecavüz nerde , ikisi aynı kefede mı , sen nasıl buraya getirdin konuyu . Herkesin günahı kendine , Allah sorar hesabını , biz burada sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz

Tekstildeydim ben eskiden bizim şirkette de vardı böyleleri. Adam zenginse arabası markası ise yapışan biri vardı ama böyle dedikodular açıldımı sohbet felan din kitap düşmezdi dilinde oda hanım hanımcıktı.

Kapalı arkadaşım vardı aynı mahalleden liseyi de üni.yi de beraber okuduk lise yapmadığı yoktu üni.de daha beter oldu belli zaman sonra yollarımız ayrıldı. Grup sekslere kadar katılıyordu en son evlendi hemde müezzin birini kekleyerek çıktı gitti mahalleden. O adama ne kadar sadık kalabilir ki şimdi bu eski arkadaşım ? Yada böyle karakterler ?

Yazık degil mı ya simdi o adama, nasıl vicdanları kabul ediyor, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne deyim
Modernlik bu degil , düpedüz ahlaksızlık

Back
X