peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

benmde üst komşm kocasını aldatıyor ve bana herşeyini açık açık anlattı ama kocası bi öğrense kadını resmen kıtır kıtır keser kocası pisikopat resmen ama kadındaki cesarete şaşıyorum 3 gün önce gece sevgilisini evine çağırmş kocası gece çalışıyordu bende kızdım hangi cesaretle böle birşey yapıyorsn 2 tane nur topu gibi kızların var aklını başına al günah ramazan günü bide zinamı ediceksn dedm kadının umurunda değil okadar çok şaşkınımki kadın çok rahat baktım benm yanımda telefonda konuşmayada başladı illaki bu gece gel falan deyince bende kızdm evime indm dahada arkadaşımla görüşmüyorum.yapmaması için neler neler söledm ama kadının gözü dönmş resmen sevgilisi de evliymş bunları keşke bana anlatmasaydı şuan onu görmek bile istemiyorum oysaki ben arkadaşımı çok severdm

Allah ıslah etsin mübarek günlerde dicekte bişi yok aslında yazık çocuklara üzüldüm günaha girmemek için yorum yapmıcam ...

böyle kadınlardan iğreniyorum kocanla mutlu değilsen boşana ldatmakda neyin nesiüstelik karşı tarafda evli iki türlü günaha giriyor en çok da çocuklara üzülüyorum Allah ıslah etsin böylelerini

sanırım insanlar heyecan arıyor.. ama hata ediyor.. birde bunu anlatabiliyor arkadaşına... bu kadından arkadaş olunmazz

peki ya bu açık saçık kadınlara bakıpta pislik şeyler yapn erkekler göz zinası yapanlara nasıl bi ders vermeli kocamı yakaladım ve çok üzgünüm artık bende mi aynı şeyi yapıyım illa artık bıktım bıktım

film falan mı izliyo eşiniz onu anlamadm ? ya dışarda gezerken kimse kimsenin gözünü bağlayamz hepimiz görüyoruz ama önemli olan böyle öküz gibi bakmıcaksn gördün kafanı çevircen yaa ama erkekler öyle değil süzüo resmen artık ne geçiosa o an içinden bunu yapan erkekleri görünce tiksiniyorum resmen diyorum bizim arkamzdan da konşuolardır diye

Benim surekli gorustugum kiz arkadasim esini cok sevdigi halde aldatiyor.ve farkli kisilerle yapiyor bunu. Sanirim bu psikolojik yada bi tur hastalik bisey diyemiycem.cunk u. Yaptigi isten bi sikayeti yokmus gibi sanki.

Son düzenleme:
Benim surekli gorustugum kiz arkadasim esini cok sevdigi halde aldatiyor.ve farkli kisilerle yapiyor bunu. Sanirim bu psikolojik yada bi tur hastalik bisey diyemiycem.cunk u. Yaptigi isten bi sikayeti yokmus gibi sanki.[/QUOTE]

Benim surekli gorustugum kiz arkadasim esini cok sevdigi halde aldatiyor.ve farkli kisilerle yapiyor bunu. Sanirim bu psikolojik yada bi tur hastalik bisey diyemiycem.cunk u. Yaptigi isten bi sikayeti yokmus gibi sanki.
[/QUOTE]

O insandan arkadaş olmaz bana göre.

Kızlar bende başımdan geçen bir çirkefliği anlatayim size.Eşimle dolmuşa bindik 2 kişilik koltuktayız eşim koridor tarafında 2tane kaşar bindi dolmuşa kendi aralarında gülüş meler tuhaf hareketler falan biri açık diğeri basortulu (bence aksesuar olarak takmış türbanı) baş örtülü kız eşime cinsel organını sürtmeye başladı eşim utandığını için bana yanaştı eşim çok sıcak oldu dedi sıkıldı durumdan bende birde insanların üstüne üstüne gelmezlerse daha ii olacak dedim.Kızlar yine kendi aralarında gülüp konuştular sonra kıza ters baktım kalkacaktim dövmeye eşim bırakmadı sonra indiler ama ben gideceğimiz yere varana kadar söylendim eşime kızdım neden beni susturdu diye içimde kaldı o pisliği yolmadim diye.Dünyanın çivisi çıkmış biz varken bakan sürtünen hemcinslerim den nefret ediyorum ve dövesim geliyor sizce haksızmiyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…