peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

O insan aslında large değil onun seni large görmen gibi oda seni görmüş rahat kız kenarda yanımda dursun demiş onun mantığı ile bakman lazım empati kurman lazım.

İnsanları tanımadan yargılıyosunuz gibi geldi bana nedense... Bu dediklerimden bunu nasıl çıkardınız merak ediyorum. Ben aldattığım için pişmanım diyorum ki fiziksel olarak en ufak bir şey yaşamadım sevgilimi aldattığım insanla, sevgilim varken bir kere bile görüşedim konuşmadım ama duygularıma da engel olamadım diyorum, siz bana kalkmış o senin genişliğin diyosunuz. Kendimi savunmaya çalışmıyorum ama bu kadar da hatalı değilim. Hatam bi başkasını sevmeme rağmen unutmaya çalışıp 2 hafta da olsa ilişkime devam etmek oldu. Ben aynı kişi tarafından defalarca aldatılmış bi kadınım, aldatılmanın ne kadar kötü olduğunu bilirim. Benim sevgilim onu aldatmamı umursamadı çünkü bu ona aldatmak olarak gelmiyodu. Onlayken bi başkasını sevmemi benim değil kendi hatası olarak gördü. Pişmanım ama bi yandan da iyi ki yapmışım diyorum, çünkü bunu da denedim hayatta ve en az yarayla kurtuldu bu hikayedeki herkes. İleride çok daha kötüsünü yapabilirdim.

Ben sana öylesin demedim ki onun gözünden bak dedim empati kur dedim sadece erkek bunu kabul ediyorsa umursamadığından ciddi dşünmediğindendir çıkarından menfaatindendir ki bana göre tabi.

Ben sana öylesin demedim ki onun gözünden bak dedim empati kur dedim sadece erkek bunu kabul ediyorsa umursamadığından ciddi dşünmediğindendir çıkarından menfaatindendir ki bana göre tabi.

Valla bilmiyorum ne düşündü ama 2 ayıma yazık oldu onu biliyorum Ben de umursamadığı için aklım başkasına kaydı ya zatenn =(( aman çok geçmişte kaldı ya köprünün üstünden çok sular aktı. Bütün kadınlara tavsiyem, sizi umursamıyosa atın çöpe gitsin )

He anladın beni :) Aynen öyle umursamıyor ilgilenmiyor mu konuş aynımı hala o zaman el salla gitsin

canım sana çok katılyıorum..Bazen diyordum erkekleri baştan cıkaran kadındır evet doğru söz kadın istemediği sürece erkek fazla üstelemez yani yüz bulduğu kadına dahada yapısıyorlar..Ama şöyyle bir durum da var çok karaktersiz erkeklerr milletin karısına kızına takıyorlar kafayı onlarında doyumsuz olduklarını dusunuyorum ben.Her cinstede var böyleleri güven artık karakter meselesine dönüştü cinse değil maalesef böyle ama kendinden baska kimseye güvenmemek en doğrusu.Benimde sınıf arkadaşım vardı kız calıstığı yerde kendinden 15 yas büyük bir adam belkide 20 yas olabilir ona kafayı takmıstı zengin diye kız 18 li yaslarda :)) evli ama bizim orda calısanlar evli adamlarla takılıyor valla cokta iyi isteklerini yaptırıyor diyordu..Kızın ağzndan cıkan o kelimeyi duyunca dedimm ki ben bu kızla arkadaşlığımı sürdürmem bana böyle anlatan kız ilerde kocama göz koyar =) öyle bi elektrik potansiyelde vardı zaten milletin uzun iliskisine yorum yapar çekemezdi böyle insanlardan allah korusun valla.

Allah kadınlarada erkeklerede şu mübarek günlerde nefislerine hakim olma sabrı versin...

Ne biliyim doğru yoldan şaşırtmasın şaşırttırtmasın ...

Bizi kötülüklerle sınamasın...

2 bekar insanın yaşadıklarına sözüm yok kendi bilcekleri şey ahkam kesemeyiz ..ama evli ya da sevgilisi olupta zevkine aldatma süreci yaşayan insanlar bana yanlış geliyo kabul etmek zor ...Allah iyiliklerle karşılaştırsın...

Bu olayın kadını erkeği yok zaten yapcak her yerde gizli kapaklıda olsa yapar yalnız unutmamak lazım ki bi gün ayağına dolanır o günde gerçeklerin ortaya çıktığı gündür çünkü hiç bir sır gizli kalmaz...

Yalanın ömrü olduğuna inananlardanım illa çıkar ortaya yada illa bir şekilde yüzleşecek hale gelirsin çocuğundan çıkar sonuçta kul hakkına giriyor ki benim dini inancıma göre tabi

öncelikle şunu belirteyim arkadaşınızın sadece başı kapalı kalbi kapalı değil başındaki eşarbı aksesuar olarak takıyor anlaşılan yani rica ediyorum kapalı bayanları ayırt edelimlütfen her başı kapalıya dindar muamelesi yapıp bacılarımıza karşı sui zana sebep olmayalım. ikinciside allah zinayı haram kılmıştır kadın erkek farketmez zaten topumumuz o erkektir yapar sözüyle bu işler buralara kadar geldi o erkektir yaparda sonuçta bir kadınla yapıyor biz evlat yetiştiren analarız oğlumuza kızımıza gerektiği dersleri küçük yaşata veremezsek büyüyünce hiç bir şey yapamayız ne yazıkki bide kadınlara gelince kadınların bu hale gelişi toplumun çöküşe başlaması deektir çünki kadın ona verilen sıfatlar nedeni ile gerçekten korunması gereken en önemli yapı taşı kadın hem eş hem anne hem evlat öyle sakınılıp korunmalı ve yetiştirmeliki o da güzel bireyler yetiştirsin biz kızımıza utanmayı sakınmayı öğretmeliyiz küçük yaşta ( bak şu cadıya nelerde biliyo diyip ) onu her konuda pohpohlarsak evet bu gün arada kalmış özgürlüğün ne demek oldunu karıştıran toplumdaki yerini ne kadar kıymetli olduğunu unutup erkeklerle aşık atma yarışına giren bayanlar oluştururuz evet kadın özgür olmalı ama nadide bir cevher olduğunu hiç bir zaman unutmamalı o ki allahın rahim sıfatına nail olmuş yoktan var eden rabbim anaların rahmini bu varoluşa sebep kılmış sonra insanlara oku kelamıyla kitabını indiren rabbim ilk mektep olarak anaları seçmiş kısaca kadın dünyanın alemin bir aynası gibi muteşem bir varlık olası gereken kadınlığın ne olduğunu unutmuş işte bu yüzden gecelik yatak arkadaşıda ararlar iş eğlencesi diyip geçerlerde kadın önce kalbini ve aklını kapatmalı ve bir öğretmen oldunu unutmamalı

bencede bu devirde kadınlar cok daha tehlıkelı.. ben etrafımda sevgılısını,esini aldatan kadın tanıyorum.. yada evli adamlarla olmaya meraklı..
evli olanlara bakanlar bır de cok rahatlar. benı gezdırıyor evlı bana musallatta olmaz falan dıye dusunuyorlar ciddi ciddi. bu onların işine geliyor valla

ben 3 çocuklu evli kadının yuva yıktığını gördüm. tek derdi bütün erkekler beni beğensin olan bir kadındı. bi keresinde oğlu yaşında bir çocuğun ona laf atınca kadının ona tebessüm edip göz kırptığını gördüm. evli kadın böyle yapıyorsa bekarlar ne yapmasın.

Bu sabah magazinde gördüm Ajda Pekkan 67 yaşındaymış adam 44 yaşında adamın eşi 37 yaşında.. kaç yaş küçük evli birine msj mı ne atıp durmuş tabi burda adamda da suç var karısını da görseniz o kadar güzel kiii ...Ajda Pekkan nenesi yaşında yaa kadın haliyle msjları görünce boşanma davası açmış ,,Ajda pekkana yuvamı yıktın diye manevi tazminat ,artık kocasına da ne olur bilmiyorum...

ama sonuç olarak o adam senin gencecik karın dururken annen yaşındaki kadında ne buldun ya gelde sorma bu soruyu karın da olmayıp Ajda Pekkanda olan ne ...

Ajda Pekkan'a 'Yuvamı yıktın' davası buyrun okuyun ...

Olması gerekende bu zaten öğretmenede bak ya ...bu olayları ne kadar basite indirgiyolar artık evlimi değil mi bilmeden ahlaksızlık diz boyu yemin ederim...

benim kayınvalidemin arkadaşı sulanıyor bana. bayan hemde. ama kendisi için değil oğlu için.oğluda eşimin arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…