O insan aslında large değil onun seni large görmen gibi oda seni görmüş rahat kız kenarda yanımda dursun demiş onun mantığı ile bakman lazım empati kurman lazım.
İnsanları tanımadan yargılıyosunuz gibi geldi bana nedense... Bu dediklerimden bunu nasıl çıkardınız merak ediyorum. Ben aldattığım için pişmanım diyorum ki fiziksel olarak en ufak bir şey yaşamadım sevgilimi aldattığım insanla, sevgilim varken bir kere bile görüşedim konuşmadım ama duygularıma da engel olamadım diyorum, siz bana kalkmış o senin genişliğin diyosunuz. Kendimi savunmaya çalışmıyorum ama bu kadar da hatalı değilim. Hatam bi başkasını sevmeme rağmen unutmaya çalışıp 2 hafta da olsa ilişkime devam etmek oldu. Ben aynı kişi tarafından defalarca aldatılmış bi kadınım, aldatılmanın ne kadar kötü olduğunu bilirim. Benim sevgilim onu aldatmamı umursamadı çünkü bu ona aldatmak olarak gelmiyodu. Onlayken bi başkasını sevmemi benim değil kendi hatası olarak gördü. Pişmanım ama bi yandan da iyi ki yapmışım diyorum, çünkü bunu da denedim hayatta ve en az yarayla kurtuldu bu hikayedeki herkes. İleride çok daha kötüsünü yapabilirdim.
Ben sana öylesin demedim ki onun gözünden bak dedim empati kur dedim sadece erkek bunu kabul ediyorsa umursamadığından ciddi dşünmediğindendir çıkarından menfaatindendir ki bana göre tabi.
Valla bilmiyorum ne düşündü ama 2 ayıma yazık oldu onu biliyorumBen de umursamadığı için aklım başkasına kaydı ya zatenn =(( aman çok geçmişte kaldı ya köprünün üstünden çok sular aktı. Bütün kadınlara tavsiyem, sizi umursamıyosa atın çöpe gitsin )
Allah kadınlarada erkeklerede şu mübarek günlerde nefislerine hakim olma sabrı versin...
Ne biliyim doğru yoldan şaşırtmasın şaşırttırtmasın ...
Bizi kötülüklerle sınamasın...
2 bekar insanın yaşadıklarına sözüm yok kendi bilcekleri şey ahkam kesemeyiz ..ama evli ya da sevgilisi olupta zevkine aldatma süreci yaşayan insanlar bana yanlış geliyo kabul etmek zor ...Allah iyiliklerle karşılaştırsın...
Bu olayın kadını erkeği yok zaten yapcak her yerde gizli kapaklıda olsa yapar yalnız unutmamak lazım ki bi gün ayağına dolanır o günde gerçeklerin ortaya çıktığı gündür çünkü hiç bir sır gizli kalmaz...
Benim çalıştığım şirkette bay arkadaşlarımdan biri her gün yatak arkadaşı ayarlıyor kendine liseli olan var üni.li olan var evli olanlar var çok tartışmıştım bu konuyu ama sustum kaldım belli noktadan sonra. Evlenmiş boşanmış kadınlarda çok var yatak arkadaşı ayarlamak benim arkadaşımın lafı "Aman salla nasılsa boşanmış diyecekler niye kız değilsin demeyecekler" ve bu arkadaş kapalı gerisini sen düşün.
Olması gerekende bu zaten öğretmenede bak ya ...bu olayları ne kadar basite indirgiyolar artık evlimi değil mi bilmeden ahlaksızlık diz boyu yemin ederim...
benim kayınvalidemin arkadaşı sulanıyor bana. bayan hemde. ama kendisi için değil oğlu için.oğluda eşimin arkadaşı
OHAAAAAAAAA VE ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ desem ayıp etmiş olurmuyum acaba?
ayıp etmiş olmazsın :44:
pess artık bence o insanlarla görüşmeyi kes yani evlisin ve oğluna beğenio dünyanın çivisi çıkmış gerçekten ağzm açık kaldı
görüşmüyorum artık zaten
o kadının da ar damarı çatlamış resmen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?