peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Ne yazık ki erkeklerin bir çoğu böyle aşağılık.... Boşanmış kadına potansiyel gönül eğlencesi olarak bakıyorlar. Normal bir insan olmaya hakkın yok senin. Dulsun çünkü.... Baksana hemen birisi çıkışmış sana, niye tanımadığın kişiyle mesajlaştın diye. Sosyal medyada herkes sadece akrabalariyla irtibat kuruyor sanki.
Takma kardeşim, sen doğru bildiğin yoldan ayrılma. Soru sende değil, o karaktersiz insan musveddelerinde.

Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş

gerçekten böylemi?
benim gözümde ise boşanmış kadınlar bir tarafta çoluk çocuk baba olmadan büyütmenin derdinde..

özel sektörde tutunmanın alın teriyle para kazanmanın derdinde..

çocukları koz olarak kullanan eski eşe karşı dik durma derdinde..

alamadığı nafakalar için adliye koridorlarında..

geri döndüğü ailesinin yanında yaşamaya uyum sağlama çabasında..

çocukları ve kendi için gelecek derdinde...

tüm Türk erkeklerini de gömmeyelim be!
Cherry sana bir çok konuda katılsam da, çok genelleme yapmayalım diyorum.

arkadaş yerinde olsam ben de mesaja cevap verirdim.
bundan sonra da başka birileri yazarsa yine cevap vermesinin iyi olacağını düşünüyorum. herkes bir değil ki.
böyle muhabbete kayanları da engellersin hemen, oldu bitti.
neden kendini herkesten dışlasın ki.
gerçekten de internette bu tarz bir platform var ve insanlar birbirlerine çokça yardım edebiliyorlar. bu fırsatı kullanmamak olmaz bence.

Ya canim lutfen onun yanina bunu kar birakma. Bu adam ortaokul öğrencilerine ders veriyor. O cocuklara Allah bilir neler yapiyordur, bi adresi bana ozelden yazsana bakicam.merak ettim..

canım sana özel mesaj yollayamadım nedenki..bu alıcıya özel msj yollayamazsınız yazdı

matematiğim bu kadar zayıfken 90 almak biraz zor ama olsun ben çok çalışacağım yenileceksemde daha kaliteli yenileceğim..

Annemle babam ben bir yasındayken ayrılmıslar.

Tasınırken vs annem hep esim uzak yerde calısıyor falan diyordu.

Sizin yaptıgınız hata demiyorum ama
Ülkemizde düşünce,zihniyet böyle iken yapacak bir sey yok.

Kıcımızı da yırtsak yapacak hic birsey yok.

Bu yüzden direkt medeni halinizi belli eden
Bir yazı yazmanız Buna sebeb olmuş.

Konu sahibi karsiniza ne cikacagini bilmeden yazismis olabilirsiniz. Bunda bi sıkıntı yok bence.
Toplumda nasil bir zihniyet varsa eskidende dul hanimlarin gece kapisini calar rahatsiz ederlermis.
Benim bunun duzeleceginden hic umudum yok acikcasi o yuzden siz dikkatli olmaya calisin.

O senin gözünde o yüzden genelde dedim benim arkadaşın komşusu var X abla çocuk bakıcısında kalır kendi gezer tozar mesela ve bunun gibi bir çok örnek çevrende görebilirsin benim örneklememden ziyade iş yerinde ki arkadaşım sevgilisi evlenme teklif etti diye ayrıldı o eğlencesine düşkün çünki cinsellik hata mı asla dozunu ayarlayamayan da çok bu sebepden hop hrkes aynı kefeye

Çok fazla boşanmış olduğunuzu dillendirmeyin ayrıca o mesajların ekran görüntüsünü alıp rezil edin görsün gününü

Boşandıktan sonra iki erkekle tanışıp yakından tanıma aşamasına geçtim.

İlki evli çıktı, kendisi doktor.
İkincisinin ciddi bir niyeti olmadığı gibi burada bahsedilen günübirlik ilişkilerden aradığını anladım. Bu ikincisi de 5 vakit namazında, şu an vali yardımcısı.

Yani öğretmen vs olması hiç bir şey değiştirmiyor.
Ben de artık alyans takıyorum.

boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir

inan bana arkadaş ortamında biraz sesli gülsem hemen içimden aman dikkatli ol demek geçiyor..

dershaneye gidiyorum mesela.. soruyorlar eşiniz ne işle meşgul .. ayrıyım demiyorum..

allahtan çalıştığım ortam aile gibi çok şükür..

bazen alışveriş yaparken esnaf falan sorar ya çocuklarımla görünce evli sanıyorlar eşiniz ne iş yapıyor falan? hiç çaktırmam ayrıyım falan diye eklemem..

ailemle yaşamamın sebebide bu.. daha güvende olurum diye.. hemde maddi sebepler..

ama size çocuklarım hakkında danışmak istediğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim:)

Tabii seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…