- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Tabi tabi. Kadın ve erkek zinhar iletişim kurmamali. Hatta kadınlar evlerinden hic dışarı cikmamalilar. Mazallah!iki ayrı cins konuşunca 3 malumoluyor !
Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş
Yani öğretmenleri de, öğretmenliği de gözünüzde çok büyütmeyin konu sahibesi öğretmen de olsa, doktora mezunu bilim insanı da olsa hepsi bizim toplum kafamızdan yetişiyor. Klasik Türk erkeğinin kadınlara bakışı aynen yazdığınız şekilde sapıkça, zar var mı yoksa 'serbest' kadındır. Siz 'dulsunuz' ya, selam verseniz adam 'nasılsa zarı yok acaba bana da verir mi istesem' diye düşünür. Dile getirse de getirmese de bu şekilde düşünür. Bu adam sanal ortamın verdiği rahatlıkla bu şekilde dimdirek yazmış, inanın bana tanıdığınız evli braklı, babanız abiniz yaşındaki adamlar da bu şekilde düşünüyor.
İkinci olarak bizim erkekler orda akademik amaçla takılma süsü verse de , internetin kafalarındaki birinci görevi 'hatun düşürmek'. Siz kime dersle notla ilgili bir şey yazarsanız yazın adam boşanmış olduğunuzu bilsin bilmesin yürür. Evliyseniz de yürür. Boşanmış olmanızla bir alakası yok merak etmeyin.
Sosyal hiçbir platforma boşandığınızı veya medeni halinizi , cinsiyetinizi yazmayın benden tavsiye.
Bu mantık mini etek giyiyorsan tecavüzü hakediyorsun mantığıula aynı.. Ama maalesef toplumun kadına bakışıyla ilgili bu.Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok
Ya canim lutfen onun yanina bunu kar birakma. Bu adam ortaokul öğrencilerine ders veriyor. O cocuklara Allah bilir neler yapiyordur, bi adresi bana ozelden yazsana bakicam.merak ettim..
Özel hayatınızı fazla afişe etmeyin
Tanımadıklarınızla yazışmayın
O zaman bu dialoglara pek denk gelmezsiniz
Yaptığı doğru demiyorum ama her öğretmen olan adam olsaydı ohooo yani
Boşverin o kendi terbiyesizliği
Hormon tek boşanan da yok ki bekarda da var, aklı fikri bel altı muhabbetteymiş onun matematik işin hikayesi
İnşallah 90 alırsınız bu arada, yavrularınızla mutluluklar
Ne ilgisi var ya. Ne demek boşanmış kadınların çopu günü birlik takılıyor?!Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş
gerçekten böylemi?
benim gözümde ise boşanmış kadınlar bir tarafta çoluk çocuk baba olmadan büyütmenin derdinde..
özel sektörde tutunmanın alın teriyle para kazanmanın derdinde..
çocukları koz olarak kullanan eski eşe karşı dik durma derdinde..
alamadığı nafakalar için adliye koridorlarında..
geri döndüğü ailesinin yanında yaşamaya uyum sağlama çabasında..
çocukları ve kendi için gelecek derdinde...
Ne ilgisi var ya. Ne demek boşanmış kadınların çopu günü birlik takılıyor?!
Annemle babam ben bir yasındayken ayrılmıslar.
Tasınırken vs annem hep esim uzak yerde calısıyor falan diyordu.
Sizin yaptıgınız hata demiyorum ama
Ülkemizde düşünce,zihniyet böyle iken yapacak bir sey yok.
Kıcımızı da yırtsak yapacak hic birsey yok.
Bu yüzden direkt medeni halinizi belli eden
Bir yazı yazmanız Buna sebeb olmuş.
Tabii seve seveinan bana arkadaş ortamında biraz sesli gülsem hemen içimden aman dikkatli ol demek geçiyor..
dershaneye gidiyorum mesela.. soruyorlar eşiniz ne işle meşgul .. ayrıyım demiyorum..
allahtan çalıştığım ortam aile gibi çok şükür..
bazen alışveriş yaparken esnaf falan sorar ya çocuklarımla görünce evli sanıyorlar eşiniz ne iş yapıyor falan? hiç çaktırmam ayrıyım falan diye eklemem..
ailemle yaşamamın sebebide bu.. daha güvende olurum diye.. hemde maddi sebepler..
ama size çocuklarım hakkında danışmak istediğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?