boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir
Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok
Dizginlemek..Ti Allam ne iğrenç bir yaklaşım.Bayılıyoruz milletin bacak aralarının ne kadar dolu boş olduğunu öğrenmeye,üstümüze vazife sanki.Senin suçun yok,bazıları burda seni eleştirmiş olsa da ben seni destekliyorum ve öfkeni anlıyorum.Bir daha yapan olursa söv geç.birkaç bayan arkadaşımda bu konu hakkında soru sormuştu..yemek yemek uyku gibi nasıl dizginliyorsun falan gibi buda üzerine tuz biber oldu diyelim..
Tabi tabi. Kadın ve erkek zinhar iletişim kurmamali. Hatta kadınlar evlerinden hic dışarı cikmamalilar. Mazallah!
Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş
Iletişim dediginizde konu sahibi evinden çıkmamışken cinsel maruzata kalmış bide o matamatik öğretmeninin yanında olsaydı neler olucaktı sen ister katıl bana istersede hiç katılma umurumda değilsin Renkleriniçinde nikli ! Boşuna dememiş Peygamberimiz 1kadın 1 erkek yalnız olursa 3 arkadaşları şeytandır diye .
boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir
Ne demek istediniz?
Boşandıktan sonra iki erkekle tanışıp yakından tanıma aşamasına geçtim.
İlki evli çıktı, kendisi doktor.
İkincisinin ciddi bir niyeti olmadığı gibi burada bahsedilen günübirlik ilişkilerden aradığını anladım. Bu ikincisi de 5 vakit namazında, şu an vali yardımcısı.
Yani öğretmen vs olması hiç bir şey değiştirmiyor.
Ben de artık alyans takıyorum.
alyans mı takıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?