peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir

birkaç bayan arkadaşımda bu konu hakkında soru sormuştu..yemek yemek uyku gibi nasıl dizginliyorsun falan gibi buda üzerine tuz biber oldu diyelim..

Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok

Bu yaklaşımınızı hiç beğenmedim,
Konuyu açan arkadaş belli ki iyi niyetle bir kaç soru sormuş cevap veren adam da belli ki başka işler derdindeymiş..
Şimdi burada kadın'ı suçlamak niye ?
Sırf bir iki soru sordu diye hatalı olan kadın mı ?
Triblere girmeyin filan demişsiniz tanımadığı bir insandan cinsellikle ilgili mesaj alınca ne demeli ?
Siz kadın halinizle kadına bu kadar önyargılı davranmayın lütfen..

Sana yazdığını ifşa etme şansın yok mu Instagram da? Ben kullanmadığım için soruyorum. Bu diyaloğun ekran görüntüsünü alıp koysan.

Gerçi herif pislik iftirada atar böylesi. Neyse ya Allah'ından bulsun ne diyelim? Ya da Allah belasını versin mi desek? Bu herif öğrencilerini de kesiyordur. Allah bilir taciz bile etmiştir.

Bu arada iki çocuk annesi olarak daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Konuşmayın tanımadığınız insanlarla.

ben şuna çok inanıyorum, internetle çok fazla içli dışlı olan bir erkek, içli dışlı dan kastım facebook twitter instagram ve türevi şeylerin neredeyse hepsini birden aktif kullanan, tabiri caizse "kaşarlanmış erkektir". şimdi diyorsun ya binlerce takipçisi var akademik paylaşımları var. o işin görünen tarafı. öyle kimbilir kaç tane profilinden "uygun gördüğü" kadına mesaj atmıştr ohooo. bunun senin boşanmış olmanla alakası yok inan. bekara da yazar bu adam evli ye de boşanmışa da. kadın olsun yeter. gerçekten bu tarz erkeklerden midem bulanıyor.

Neyani matematik ogretmeni diye ahlak zabitasimi bekliyordun karsinda bu konuda hatalisin.

birkaç bayan arkadaşımda bu konu hakkında soru sormuştu..yemek yemek uyku gibi nasıl dizginliyorsun falan gibi buda üzerine tuz biber oldu diyelim..
Dizginlemek..Ti Allam ne iğrenç bir yaklaşım.Bayılıyoruz milletin bacak aralarının ne kadar dolu boş olduğunu öğrenmeye,üstümüze vazife sanki.Senin suçun yok,bazıları burda seni eleştirmiş olsa da ben seni destekliyorum ve öfkeni anlıyorum.Bir daha yapan olursa söv geç.

Sanki herkese soruluyor gibi yazmışsın,ama ben ilk duyuyorum konunun hormona gelmesini

Tabi tabi. Kadın ve erkek zinhar iletişim kurmamali. Hatta kadınlar evlerinden hic dışarı cikmamalilar. Mazallah!

Iletişim dediginizde konu sahibi evinden çıkmamışken cinsel maruzata kalmış bide o matamatik öğretmeninin yanında olsaydı neler olucaktı sen ister katıl bana istersede hiç katılma umurumda değilsin Renkleriniçinde nikli ! Boşuna dememiş Peygamberimiz 1kadın 1 erkek yalnız olursa 3 arkadaşları şeytandır diye .

Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş

Öyle olsa bile ne olacak ki? İstediğiyle sevişen erkekse yeahhhhhh erkektir yapar, kadınsa o...u mu olsun? Günübirlik takılan kadınlar kafalarına hitap eden yakışıklı adamlarla takılmayı seviyorlar belki, bu önlerine gelen abazayla da takılacakları anlamına gelir mi?

Halkımız şunu hala anlayamadı, insanın cinsel hayatı olması insanı kötü, namussuz yapmaz. Cinsellik yaşamayan kadınlar namuslu, yaşayanlar namussuz diyemeyiz alakası yok. Kafaları bacakarasından çıkarsın artık toplumumuz, özel hayatı özel bıraksın. (pek umudum yok ama)

Elbette, kadının erkeğin özgür iradesi yok. Erkek tacize tecavüze yeltensin, suçu şeytana atsın, şeytana uydum desin mesela???
Taciz ettiği için bu adamı da suçlayamayız mesela şeytana uymuş zavallıcık !!!!

Yalnız bir kadın olduğunu vurgulayarak hesabında paylaşmakta hiçbir art niyet olmadığına inanıyorum fakat bunu açık bir davet olarak algılayacak tıynetsizlerle dolu ortalık. Hele sanal alem her türlü gayrimeşru iş için meşru bir ortam olarak görülürken, kişisel bilgilerini bu kadar açıkça yazmayıver sen de. Ayrıca bir insanın fazla sayıda takipçisi olması onu güvenilir kılmaz değil mi? Adama fazlaca misyon yüklemişsin bence:))))

Erkeklere gerek maşallah bazı hanımlarımız konuştun sen suçlusun haketmişsin demeye getirmiş. Bu nasıl zihniyet konu sahibi hic bilinmeyen bir kişiyle degil profiline güvenip gayet mantıklı sebeple konuşmuş. Adam düzgün olamıyor diye tüm erkekler potansiyel tacizci degil ki. İnsan gibi sohbet edebileceğin kişilerde olacak. Sapık herif onun öğrencilerine acıyorum demekki fırsat bulsa gariban buldugu musait gördüğü öğrencisine de asılacak kafasında bu düşünce varken onu da yapar evli bi de. Aslında mesajları silmeseydiniz keşke bir grup var bu tarz tacizleri paylaşıyor ve o kişinin afişe olmasını sağlıyorlar. Kendi kimliğinizde gizli kalırdı adamın sayfasındakilerde uyarılmış olurdu bu şekilde.

alyans mı takıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…