Peki ya sizce kızlar ?

ben ilk olmak isterdim ve ilk örnekte ki gibiyim...
bu yüzden de 5 yıldır aynı adamla birlikteyim :16:

bunu bende hep düşünmüşümdür, kendisiyle de paylaşırım düşüncelerimi...
bana hep aynı şeyi söyler "kesinlikle böylesi daha makbul"...

erkekler bir koşar iki koşar...
ama aradıkları hep sevgi dolu bir kucak olur...sakinlik olur... şefkat olur... sıcaklık olur...
bunlarda 1 numarada bulunur :34:

ben böyle görüyor ve biliyorum....

Ne fark eder?
Ne istedigini bilmeyen adam cekilir mi?
Hem anladigim kadariyla o ne yaparsa yapsin affedecek ve onu geri alacak olan kisi sizsiniz. Hic boyle bisey yapilir mi? Ask iki kisiliktir araya baskalari girdikten sonra mutlu olmayi nasil basaracaksiniz? Yolunuza onu dusunmeden devam etme vaktiniz gelmis bence. O coktan yeni bi yol cizmis kendine. Baskasiyla mutlu olduktan sonra, size neden donsun ki?

"İyisi kötüsüyle onu bekleyeceğinin affedeceğinin farkında"...

Burada "kötüsü" ne, önemli...

Yani sevdiği adamın her hatasını affeden biri hoşgörülü, sevecen değil, ezik bir tiptir çünkü sağlam bir duruş, kararlı bir tavır sergileyemez, kaybetme korkusuyla tavizler verir, müsamaha gösteremeyeceği konularda bile verici olur, yine de hak ettiği değeri görmez hatta bazen alaycı tavırla, hakaret, küfürle karşılaşır, böyle bir kadın saygı uyandırmaz, erkeğe de "Nasıl olsa affedecek" diye düşünüp dilediğini yapmak düşer haliyle...

Ayrılık hikayelerini incelerseniz terk edilen kızların yalnız kalma sebebi genellikle budur, "Onca fedakarlık yaptım, her istediğine tamam dedim, yine de her gün tartıştık, sonunda bitti..."

İkinci gruba gelirsek de bu karakter meselesi, "Ben böyle bir kız olayım" demekle olunmaz, içinizden gelecek bu... Kötü bir söz duyduğunuz halde "Arasam mı, mesaj atsam mı" diyecek kadar zayıf olmayacaksınız, sizi dayanamayacağınız kadar üzeceğine aklınız kanaat ederse onu bırakacak kadar güçlü olacaksınız, bunu her kadın yapamaz, çoğu sadece bu rolü oynar...

Mesela böyle bir kızla konuşan erkek ağzına geleni söyleyemez, yanlış bir laf ederse kızın kendisine haddini bildireceğini bilir, yanlış bir tavır sergilerse kızın terk etme ihtimalini de... Doğal olarak hal ve hareketlerine dikkkat eder ve kaybetmekten korkar, ilişkileri zora sokan da genelde erkek tarafının ilgisizliği ya da hadsizliği olduğuna göre kaybetme korkusunu erkek tarafında sağladığınızda ilişki genelde mutlu sona ulaşır...

Sadede gelirsek.... Yaradılış gereği ilk grupta olan tavizkar kızlara ellerinden geldiği kadar ikinci gruptaki kararlı tavırları öneririm... Bu "kaçan kovalanır" taktiğini uygulamak, gıcıklık olsun, kaybetmekten korksun diye "trip yapmak" değil, "Ben önemliyim, değerliyim, ilişki beni tatmin etmezse, hak ettiğim değer ve saygıyı görmezsem seni hayatımda barındırmam" mesajını vermektir, tabi bunu hissettirmenin yolu da haklı olduğunuz tartışmalarda bile elinizin telefona gitmesini engelleyecek bir olgunluk ve kararlılık, hayatınızın merkezine sevdiğiniz adamdan çok daha fazlasını koymanızı sağlayacak bir donanım ve kaliteli yaşam, sizi bu tip adamların tekelinden kurtaracak, yanlış tavsiyeleriyle sizi çıkmaza götürmeyecek makul bir çevredir...
:ssz:

işte olayın tam ankamıyla özeti bu . taviztavizi dogurur.

Back
X