Peki ya sizce kızlar ?

Elinde iki hatunuda kaçırmak istemez ve ikisini birlikte yürütür.
Ne yazık ki çoğu erkek bu şekilde düşünüyor.
aslında bazen insan hırsına yeniliyo . sonuçta ele gelmeyeni ele almaya calısıyosun . diğeri seni koşulsuz seven ama kaybetme korkun yok . ve haklısın bu durumda cogu insan 2 sini idare ediyo . ama sonuç noluyo :)

ıkıncısı. ama bu rayına bıturlu oturmayan ılıskıler ıcın gecerlı. cunku erkeklerın cogu bı kız cepte mantııgnda dusunuyo ee her aradıgnda o nasılsa orda beklıyo heycan aramak ıcın ıkıncısı
ama bu rayına oturmayan bı ılıskı ve gercekten sevmeyen bı erkek ıcın gecerlı

ıkıncısı. ama bu rayına bıturlu oturmayan ılıskıler ıcın gecerlı. cunku erkeklerın cogu bı kız cepte mantııgnda dusunuyo ee her aradıgnda o nasılsa orda beklıyo heycan aramak ıcın ıkıncısı
ama bu rayına oturmayan bı ılıskı ve gercekten sevmeyen bı erkek ıcın gecerlı
haklısın belki birinci hep cepte ama bigün o da gidecek . diğerini elde ettiğinde o hırs gittiğinde öbürünü kaybetmek daha cok acıtmaz mı ? insan bi süreden sonra huzur istemez mi hayatında ?

1. kıymetli diyoruz çoğumuz. kaybetme korkusu yok diyenler var. işte bence biraz kaybetme korkusu vermek lazım arada kıymetini anlamaları için sonra onları 2.ye kaptırmamak için :31:

haklısın belki birinci hep cepte ama bigün o da gidecek . diğerini elde ettiğinde o hırs gittiğinde öbürünü kaybetmek daha cok acıtmaz mı ? insan bi süreden sonra huzur istemez mi hayatında ?

ya aslında bu 2.nın nasıl olduguna baglı o sekılde davranıp sonra elde edıldıgınde de tam bı elde edılme soz konusu olmazsa.kız sureklı kendınden tavız vermez restı cekerse onada baglanabılır.bu yuzden 2.olmalı bugune kadar olamadıysak artık olmalı.
budurmda da 1.nın 2. gıbı davranması gerekıo artık 1. konumundan cıkması gerekıo ıste o zmn o 2.sen olursun onda.yanı sen kendını 1.goruosun burda konunu bılıorum bende bırıncı goruorum ama ben 1.olmak ıstemıyorum atık

birinci kıymetli olurdu heralde yaşanılan ilkler o kişide çoğunlukta olduğu için unutulmaz o kişide takılı kalır bence yani o daha ağır basar..

dedıklerımın tam tersı tabıkı bu da olabılır onu bılemeyız bole dusunmemeıstım

o halde buradan şu durumu da çıkartabiliriz erkekten erkeğe değişiyor bu durumlar.Değişik tarzda yapıda düşünceye sahip erkek çok sonuçta

o halde buradan şu durumu da çıkartabiliriz erkekten erkeğe değişiyor bu durumlar.Değişik tarzda yapıda düşünceye sahip erkek çok sonuçta

iyide kızlar düşündüğümüzde bizde bazen karsı taraf kactıkca hırs yapıyoruz , sinirleniyruz , sürekli ele almak istiyoruz ama bi süre sonra yorulunca yıpranınca bırakıyoruz değil mi ? bu genelgecer bi yargı değil mi ?

iyide kızlar düşündüğümüzde bizde bazen karsı taraf kactıkca hırs yapıyoruz , sinirleniyruz , sürekli ele almak istiyoruz ama bi süre sonra yorulunca yıpranınca bırakıyoruz değil mi ? bu genelgecer bi yargı değil mi ?

bu da olabilir tabi bir seçenek ama ben birinci durumu daha baskın görüyorum.Sonuçta ilkler unutulmaz yani

,konulara silah zoruyla cevap verilmiyo . sacma bulduysan yada aradgn baska biseyse konumu daha fazla mesgul etmeyip cikarsan sevinirm . saygisizligini gormezden geliyorum .

sen kendini ne sanıyosun sen önce ozel hayatın milletin onune serilmeyecegini bil biraz olgun olsan bilirdin zaten carsaf gibi yaymısın:))

Son düzenleme:
sen kendini ne sanıyosun sen önce ozel hayatın milletin onune serilmeyecegini bil biraz olgun olsan bilirdin zaten carsaf gibi yaymısın:))

Her topice sor bakalim hey Allahim ya
Her mesajinin sonundaki gulucuk nedir oyle ayrica.

safahatcıgım sevıyemız dusukmus ne yapsakki

İkisi de olmak istemem. Neden bi erkek için seçeneklerden biri olalım ki? Beni sevecek insanın hayatında bir tek seçenek olmalı, o da ben tabi ki. Diğeri gerçek sevgi olmaz zaten. :))

bi erkek için iki kız modeli ...
birini zamanında cok seviyo , baglanıyo , herşeyin ilkini onunla yasıyo ... sonra sorunlar bazı şeyler bitiriyo ... ama kızın onu sevdiğinden emin . hep orda oldugundan , herşeyiyle iyisi yada kötüsüyle onu bekleyeceğinin affedecegininin farkında ...sonra baska biri giriyo onu o kadar sevmemiş . ama kız dişli . bi öyle oluyo bi böyle ezdirmiyo kendini . erkek de kactıkca kovalıyo hırs yapıyo . çünkü alıskın olmadıgı tavırlar bunlar . egosuna yediremiyo yakalamak istiyo ... sonra ikisi arasında dönüp duruyo ...
Sizce hangisiyle olur sonunda , siz hangisi olmak isterdiniz ... ve erkekler için hangisi kıymetlidir ? görüş belirtirseniz sevinirim :)

Erkegine gore degisir bu soru bence
Ben erkek olsaydim ilk kizi isterdim mantiklisida bu bence
Bu iki kizdan hangisi olmak isterdim sorusuna gelince ikisinin karisimi olan kiz olmak isterdim seven fedakar ama gozu de asktan kor olmamis en sagliklisi bu bence

Back
X