Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Evine gelmesin. Gelince darmadağın olursun... Bir daha konuşacaksanız dahi dışarda görüşün....

2. Evlendiğinde çocuğu senden alıp alamayacağına o değil "hukuk" karar verir.

3. Göreve dönecek muhtemelen. Dönerse evlenecek çünkü parası var. Dönmezse parasız pulsuz hangi kadın ona bakar? Tabii ana evine gidip evlenmeyecek.

4. Kahve bu adam işyerinde senin onu aldattığını sürekli vurguluyor. Gerçeklik payı olduğunu ateş olmayan yerden duman çıkmaz mantığıyla hareketle şunu diyorum.... Geçmişinde kalmış anladığım kadarıyla... Bu konuda artık konuşma. Konuştukça birbirinizi yıprattınız.

5. Ortada bir çocuk var. Yüzyüze bakacaksınız. Saygıyı lütfen kaybetmeyin...

6.Keşke mezhep Çerkez konularını burada yazmasaydın. Gerek var mı?

"Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu. "
Amaç da tam olarak bu sizi korkutmak huzursuz etmek ve hayatınız boyunca yalnızlığa mahkum etmek. Kanunlarda taraflardan birisinin tekrar evlenmesi velayeti kaybetmesi için gerekli şartlardan biri değil. Siz çocuğunuza en iyi şekilde annelik yaptıktan sonra çocuk sizde kalır hiç merak etmeyin. Önemli olan çocuğun menfaatidir siz evlendiniz diye çocuga kötü davranıp iskence etmeyeceğinize göre sorun yok. Hatta siz tekrar evlenecek olsanız baba olacak kişi eyvah çocuk bana kalacak diye tutuşur. Daha evliliğin gereğini yerine getirememiş kişi çocuğun sorumluluğunu mu alacak yapmayın lütfen.

Ben gosteririrm çocuğumu. Ama o cirkeflikle alırsa. 7 yaşında velayet davası acacakmis

Şimdi sen inanır mısın böyle oynaş meraklısı bi adam ( lafın gelişi) bekar kalacak?O 2 seneye kalmaz evlenir, evlenince çocuğu falan da unutur. Çocuğunu düşünen adam bu bebenin anasını namussuzlukla suçlar mı? O zaman da çocuk aklına bile gelmeyecek inan. Bu çocuğu alacam lafları falan da hırsından hep, baktı haksız ve sen de boyun eğmeyip def edecen hayatından napsın, sana saldıracak. Suçlayacak, iftira ataca, çocukla tehdit edecek. Ama hiç hem de hiçbir halt yiyemeyecek. İnşallah tez zamanda atarlar görevden de, sen maddi olarak biraz zorlanırsın ama su akar yatağını bulur merak etme.

Son olarak önce oğlunun sonra senin en son da başta çerkezler olmak üzere cümle dünya halklarının .....unu yesin, ç.kü kopasıca ucuz mahluk.

O saldırıda sen savunmadasın, neden, saldır sen de hatta avukatına talimat ver akli dengesi yerinde mi değil mi diye kontrol talep edin, görevden öfke kontrolü olmadığı için şutlanmış asla çocuk verilmez ona

Durumlar böyle değilken çektiği videoyu mahkemeye sunsa bile aleyhine döner, normal hangi insan böyle birşeyin videosunu çeker, o zamanlardan açık aradığını manyak olduğunu belgelemis olur keşke yapsa öyle birşey

Sana şu an elindeki kozlarmış gibi anlattığı hersey aslında acizliği, sen hala ne karşına alıp konuşuyosun bununla

Şimdi o da kızgınlıkla sizin canınızı acıtmak için söylüyor, tabiki haklı olduğunu söylemiyorum ama zamanla durulur ortalık, bi kazasız belasız boşanın da, mecbur çocuk sizde , alamaz öyle bi hakkı yok ,
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç, en kolay şekilde atlatırsınız inşallah

Konusmak istediginde evinize almayin bence, ya telefonda ya da bi cafede gorusun, hatta en guzeli avukatinizla muhatap olmasi.
Dediklerinin hepsini kayitlandirabiliyosaniz kayitlandirip hakaret davasi da acabilirsiniz avukatinizla gorusup. Oyle agzina geleni konusmamasi gerektigini ogrensin.
Ayrica tabi ki evlenirsem cocugumu alir mi diye korkmayin, okudugum kadariyla bilincli ve karsinizda ki kisi sirf erkek diye alttan alan bir insan degilsiniz.
Umarim istiyorsaniz iyi biriyle evlenir mutlu olursunuz. Sikiyosa alsin bakalim cocugu. Lutfen sizi psikolojik olarak sindirmesine musaade etmeyin

o biliyormuş da ne oluyormuş
neyse canım uzun lafın kısası hiçbişey yapamaz Allah ın izniyle

Öncelikle çocuğunu senden alamaz velayet sana verılıcektır 12 yaşına kadar karşı davada açamaz anca senin ( uyuşturucu vs. çocuğa kötü örnek teşkil edecek davranışlarının olması lazımki öyle velayet davası acabılsın.)kaldıkı ayrılma şeklınız aldatma kaynaklı oldugu ıcın cocugunun velayetının babaya verılmesı söz konusu bıle olamaz.ve annenın evlenmesı kesınlıkle cocugunun velayetını babaya vermek ıcın bir sebep değildir,12 yaşından sonra velayet davası açıldıgında pedagoglar eşlıgınde çocuga sorulur babada kalmayı ısterse ve babanın maddi-manevi ve psıkolojık durumunun buna uydugu karar verılırse velayet babaya gecebılır.Sen evlendın ben cocugu alıyorum gibi bir durum olamaz bosuna canını sıkma

Kocan yol yapmış bildiğin. Kamera meselesi bana bunu düşündürttü. Bence o zamanda seni aldatiyordu ve ortaya çıkacağını bildiği için böyle bir şey yaptı. Yoksa neden yapsın? Kurtul şu pislikten ya.

Merak etme o senden önce evlenir.çocuğunu görmeyi bile unutur.
Çocuk sorumlulugu almak o kadar kolay sanki..

bacim Allah seni kurtarmış bu ahlaksizdan.Ne sinir oldum okurken ya. Ahlaksiz varlik birde iftira atmis .Allah herseyi hakkiyla bilendir ayrilirken gercek yüzünü goruyorsun insanların...

Karaktersiz.
Kendi yediği haltı göremiyor.
Ben kötü bir insan isem sen beni aldattarakmı? çözüm yolu buluyosun. Eyy hamsu kafalu deseydin

Kahve kocanın son çırpınışları bunlar,baktıki sen boşanma olayındasın adam ne iftira atarımda biter mantığında..
Yinede dikkatli ol derim,bunun sağı solu belli değil..

Kahve kocanın son çırpınışları bunlar,baktıki sen boşanma olayındasın adam ne iftira atarımda biter mantığında..
Yinede dikkatli ol derim,bunun sağı solu belli değil..

Abla inan ki ben bile ağzım açık dinledim iftiralarini. Her lafı balyoz gibi tepeme indi. Ay ben mi yapmışım bunları dedim.

Manyak psikopat ruh hastası bu ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…