Pekmez olayı

Çok ayıp etmişler. Benim için o kadar yoldan getirmiş birisi kötü olsa bişey demem. Sonuçta sen aracısın yani. Araya resmiyet koymak gerek demek ki. Benden de isteyen filan oluyor da bişeyler çok zor getirmek hiç göze alamam. Bir de sorumluluk beğenmezlerse zoruma gider filan.

Ne büyük terbiyesizlik bir de yaşlı insanlar olacaklar :KK20:

Görüşmeyi kesin bence artık eskisi gibi yakın olmayın. Hediye diye götürdüğünüz bulgur bile geri dönmüş. Bir de kapıya bırakıp gitmişler aşırı sinir bozucu.

Bence pasif kalmışsın
Yerinde olsam önce arayıp sizin siparişler geldi, şu kadar tuttu, para hazır olduğunda getireyim ailem de parasını bekliyor derdim.
Söyle söyleyeyim,aramızda bi samimiyet var gerçekten sevdiğim insanlardı, ben zaten söyledim herşeyi ama götürünce tekrar sordu ne kadar vercem diye su kadar diyince tamam dedi belki o an elinde yoktu diye düşğmdğm birde samimiueteen dolayı sustum

Ne büyük terbiyesizlik bir de yaşlı insanlar olacaklar :KK20:

Görüşmeyi kesin bence artık eskisi gibi yakın olmayın. Hediye diye götürdüğünüz bulgur bile geri dönmüş. Bir de kapıya bırakıp gitmişler aşırı sinir bozucu.
Anlatamayacak kadar çok sinirlendim .ben onların her işine kosuyodum gerçekten çok ayıp ettiler

Çok ayıp etmişler. Benim için o kadar yoldan getirmiş birisi kötü olsa bişey demem. Sonuçta sen aracısın yani. Araya resmiyet koymak gerek demek ki. Benden de isteyen filan oluyor da bişeyler çok zor getirmek hiç göze alamam. Bir de sorumluluk beğenmezlerse zoruma gider filan.
Bendeki pekmezi yedikten sonra istediler zaten , tat aynı tat bizde o kadından almıştık ve uzun zamandır sürekli istediler,inanın bende sevmiyorum doktor pekmez yemesi gerektiğini söyledi diye getirdim

Söyle söyleyeyim,aramızda bi samimiyet var gerçekten sevdiğim insanlardı, ben zaten söyledim herşeyi ama götürünce tekrar sordu ne kadar vercem diye su kadar diyince tamam dedi belki o an elinde yoktu diye düşğmdğm birde samimiueteen dolayı sustum
Zaten başımıza ne geliyorsa iyi niyetten geliyor ya

Krsinlikle haklısınızn bendekş pekmezi yediler çok beğendiklerini söylediler aynısından getirdim sonrada geri kapıya bırakıp gittiler aradan 1 gün geçmeden ve pekmezin yarısı yok
E yedikleri kısmının parasını verselerdi. Ne terbiyesiz insanlarmış. Dökülmüş olsun, yemiş olsunlar farketmez ki sonuçta sen vermişsin ve sana eksik veriyorlar. O üç kuruşa mı kalmışlar bu insanlar.

Tadina baktin mi açık kavanozdaki pekmezin? Gerçekten sıkıntı olabilir mi acaba

E yedikleri kısmının parasını verselerdi. Ne terbiyesiz insanlarmış. Dökülmüş olsun, yemiş olsunlar farketmez ki sonuçta sen vermişsin ve sana eksik veriyorlar. O üç kuruşa mı kalmışlar bu insanlar.
Önce döküldü diye geri getirdiğini söyledi insan dökülğnce geri götürüp verir mi acaba,? Sonrada bahane bulamayınca tadında bi değişiklik mi var dediler

Tadina baktin mi açık kavanozdaki pekmezin? Gerçekten sıkıntı olabilir mi acaba
Bakmaz olur muyum, hatta başkalarına da tattırdım kesinlikle bişey yok mis gibi pekmez dediler, sorun döküldü diye getirdiklerini söylediler sonrada begenmedik dediler sürekli bahane aradılar

Pe
60 yaşlarında , olabilir hiç böyle düşünmedim
Pekmez taşıyor mu öyle bizde aldık hiç açınca taşma olmadı ama tahinle karıştırınca mükemmel oluyor :D neyse konu bu değil dediğiniz gibi yaşlı insanlar arada ne yapacakları belli olmuyor boşverin

Ay ne ayıp ya
Begenmesen bile verir parasını sonra begenmedik dersin kapıya bırakmak ne demek
Yaslanmıslar ama kalp kırmamayı ögrenememişler

İnanın çok zpruma gitti, hiç mi hatrım yoktu, bir iğneleri olsa yardıma ihtiyaçları olsa koşa koşa giderdim, onca yolu onlarla çektirip hiç bi açıklama yapmadan kapıya koymaları çok kırıldm
Haklisiniz elbet
Ama yuz vermeyin insanlara bu kadar
Sonra canlari istedigi gibi davranabileceklerini zannediyorlar

(60 yaş Yaşlı değil artık) Bence başka bir iş var, İçinden bir şey çıkmış olabilir. Bulgurun iadesi de bu sebepten olabilir. Bunca zamandır aklıbaşında olan koca insanlar, parasını önceden bildikleri halde ayıp olmasın diye bazı bahaneler sunmuşsa o işin içinde başka iş vardır. İçinde bir şey varsa görün diye geri vermiş olabilirler. Yoksa alıp güzelmiş sağol diyip döker göstermezlerdi. Ya da hep garipledi ama siz farketmediniz. Dostla ye iç alışveriş etme demişler.

Sen hep pekmez vermissin ya kendi pekmezinden bunda da öyle yaparsın diye beklemişler. Kimseye oyle cok yakin davranma. 60 yaşta öyle yaşlı değil bizim iş yerinde o yaşta calisanlar var.

Bence tepkinizi dile getirin.Pekmezi beğenmediyse bile o kadar zahmet çekip getirmişsiniz.Aradan gün geçipte sonra kapı önüne bırakmak ne demekmiş öyle.Siz ayaklarına kadar götürmüşken birde.Saçmalamışlar iyice.

Back
X