Pekmez olayı

Bizim oranın bağları meşhurdur , pekmez kaynatılır her sene, gerçekten organik , pekmezin tadında bişey olsa tamam yine anlarım ama gerçekten yok, din basklarınada denettirdim tadı nasıl diye herkes çok beğendi, hatta ben alayın diyende oldu komşulardan yok dedim, kilosu çok uygun 20 lira sırf satılsın diye bu kadar uygun, cevrede normalde 30-35 liraya satıyorlar, bu insanlar zengin, ama bu kadar cimri olduklarını bilmiyordm
Çok alakasız ama manisalımısınız? :)

Yaptıkları şey çok ayıp :KK12: Lütfen yüzlerine çarpın yaptıkları terbiyesizliği. Bu tarz insanları biliyorum çünkü, başka türlü anlamıyorlar.

Dolapta pekmez,
Yala yala bitmez.
Boşver iyilik yaramıyor kimisine. Ekmeği ban ban ye, bulguru da sen kaynat, hem bak annen yollamış.

Kaynatılırken ben de vardım, hava çok sıcaktı sabahtan akşama kadar üzüm kestiler , uzaktı bağları, onu saatlerce ezdiler kaynattılar 4 gün boyunca başından bir dakika ayrılmadılar, be sonrada paylaştılar aralarında, bu insanlar bunlardan harçlık ediniyor kendilerine eşleri para vermiyor , sattıkları eziyetlerine değmiyor ama çocuk okutmak için 2 kuruşta olsa satmak zorundalar maalesef,
Sürekli pekmez diyip diyipde , pekmez döküldü diye kapıya koymaları hiç haber vermemeleri hala aklım almıyor
Hava yapmıştır onca yolda da sarsıldı hızlı açmıştır olur oluyo benim de durduk yere kapağını attırdı pekmez dolap halı kış günü onla uğraştık hemde yıkamadan geldiği gün halı tekrar batınca o köşesini temizleyip kuruttum ama tadında bişey yoktu kalanı da yedik afiyetle
İnsan emeğine saygı göstermeyen insanlara sinir oluyorum boşver kendin ye onlar da kansız kalsın insan kötü de olsa gelmiş artık alır saygısızlar

olurmu oyle sey ne parası canım deseydın bak nasıl yağla balla yiyeceklerdi. nefret ederım beleşçi insanlardan.İyi olmus bı yandan bırdaha senden bısey ısteyıp basına ekşimeyecekler. mesafe koymak için neden olmuş.ayrıca yaslı ınsanlar hedıyedır hürmettir daha iyi bilirler bunlar bı değişik
Kırk yıl düşünsem böyle bişey aklıma gelmezdi,çok teşekkür ederim

Hava yapmıştır onca yolda da sarsıldı hızlı açmıştır olur oluyo benim de durduk yere kapağını attırdı pekmez dolap halı kış günü onla uğraştık hemde yıkamadan geldiği gün halı tekrar batınca o köşesini temizleyip kuruttum ama tadında bişey yoktu kalanı da yedik afiyetle
İnsan emeğine saygı göstermeyen insanlara sinir oluyorum boşver kendin ye onlar da kansız kalsın insan kötü de olsa gelmiş artık alır saygısızlar
Aynen hava yapmıştır belki ama döküldü diye iade etmek kısmını hiç anlamıyorum iste, gerçekten insanın aklıyla dalga geciyorlar

Yaptıkları şey çok ayıp :KK12: Lütfen yüzlerine çarpın yaptıkları terbiyesizliği. Bu tarz insanları biliyorum çünkü, başka türlü anlamıyorlar.
Birde söyle bişey var bazı aralar okul staj çok yoğun oluyorum eve gelir gelmez uyuya kalıyorum bunlarda ben böyle yapınca hemen jmursamdıhçgımı zannediyorlardı istyorlarki sürekli onlarla ilgileneyim

Aynen hava yapmıştır belki ama döküldü diye iade etmek kısmını hiç anlamıyorum iste, gerçekten insanın aklıyla dalga geciyorlar
Spariş işini hiç sevmem aracılık hep böyle zor oluyo

Nerelisin canım ben manisa alaşehir bizim burda da bağ çoktur da

Bahane işte bir daha da muhattap olmayın. Sizin öğrenci olduğunuzu biliyorlar zorda kalacağınızı bile bile parayı size kitlemisler. Demek ki beleş pekmez hoşlarına gidiyormuş

Bahane işte bir daha da muhattap olmayın. Sizin öğrenci olduğunuzu biliyorlar zorda kalacağınızı bile bile parayı size kitlemisler. Demek ki beleş pekmez hoşlarına gidiyormuş
Kesinlikle öyle, ben olsam birinden bişey istesem ne olursa olsun almak zorunda hissederim kendimi, ve sürekli istediler istediler sonra böyle yaptılar, artık umrumda değiller yüzlerini bile görmek istemiyorum

Ülkemin her köşesi ayrı güzel ama evet memleketim diye demiyorum ama buralar güz2l ama özellikle yazın yeşilken şimdi bağlar bozuldu ya kahverengi heryer ama baharın tekrar çiçwk açar heryer
O tarafları çok seviyorum en yakın arkadaşım manisa akhisarlıydı fırsat buldukça giderdik, bizim iç anadolu kurak zeytin felan yetişmez, ilk zeytin ağaçlarını orada görmüştüm ve bayılmıstım:) gerçekten her yeri ayrı güzel

Back
X