Pelin Karahan (Duru bir güzellik)

güzel bi kız, ilk başlarda beğenmiyodum sonra farkettim güzelmiş
ama gözleri mavi olmada bu kadar beğenilmezdi eminim.

teninin sorunsuz olmasına lafım yok pürüssüz bi cildi var ama çok itici ya böyle sinsiiii bi tipi varrrr...

bu kızı canlı gordüm konustumda ve hakikaten yüzünde 0 makyaj vardı gerckten cok güzeldi.gercek ismini unuttum su da vardı. o da cok güzel...

Çok beğeniyorum Pelin Karahan'ı..
Çok duru ve masum bir güzelliği var bence
:asigim:
Hele o gözlerrrr
Ve başarılı da buluyorum.. alkisalkisalkis

Son düzenleme:
cok masum bir guzelligi var harika

[/URL][/IMG]

saçlarının koyu ve teninin açık renk olmasından dolayı dikkat çekiyor..gözleri de güzel ama çekik değil aksine aşağıya doğru eğimli..sevmem öyle...ama teni güzel görünüyor..ben çok beğenirdim onu, tam olmak isteyeceğim gibi bir tip derdim ama şu resimde ayıp bi hareket yapmış sanki, hani "ben oğlanı kaptım kızlar size de alın bu!" dermiş gibi...vallayi bir anda soğudum kendisinden...adeta tiskindim diyebilirim...ama burayı okuma ihtimali varsa, beğeniyorum tabi...-tatlicadiarzu-

çok sevimli bi yüzü var ama bi programdaki şımarık davranışları çok itici geldi bana...ama hoş bi kız inkar etmiyorum

Şımarık mımarık valla çok güzel kız yine dezemuszemus Sadece teni bende olsa yeterkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…