Pelin Karahan (Duru bir güzellik)

bende pek beğenmem :1closedeyes: ağız yapısı bozuyor bence kızı bide sanki yüzünü avuçlayıp bırakmışın gibi geliyo hele o tavırları deli edio beni

bende pek beğenmem :1closedeyes: ağız yapısı bozuyor bence kızı bide sanki yüzünü avuçlayıp bırakmışın gibi geliyo hele o tavırları deli edio beni

:)))))) ayhh sedacımmm çok güldüm yorumunaa :))) yüzünü avuçlayıp bırakmışsın gibii nasıl bir benzetme yhaa gece gece kendi kendime öldüm gülmekten :))

çok salak bir tip bence
ne kadınsılık var ne çekicilik
çocuk gibi bşy
güzel bulmuyorum ben
çok da sinir oluyorum kendisine
inş bu yazıları okuyordur kaydirigubbakcemile3

Beyazda izledikten sonra o masumiyetin yerini, iticilik aldı...
Çok ukala bişey hiç beğenmiyorum bu kızı, zaten onu güzelliği için değil masumiyetten dolayı seviyordum, artık sevemiyorum...

gerçekten beyazda izledikten sonra bir insan ancak bu kadar kendini rezil edebilir demiştim. yanındaki büyük üstadın yanında, her lafa atlıyor, her şeyi ben bilirim havalarında, her lafın ortasındaydı. çok şaşırmıştım. o yaşına gelmiş nerde nasıl davranılması gerektiğini öğrenememiş, saygısız, şımarık, boş konuşan, sadece laf kalabalığı yapan, ama kendisini fazla önemseyen biriydi. yazık o güzelliğine.. maalesef sırf bu sebepten bir çoook insana itici geliyor.. bu kişilere ben de dahilim tabi. güzellik önemli ama önce akıl sağlığı lazım DDD

bende bi röprtajını izlemiştim
ondan sonra soğumuştum o kızdan
çok şımarıktı
kendinizi nasıl tanımlarsınız gibi bir soru yöneltmişlerdi
şımarığım galiba gibilerinden laflar etmişti
okadar şımarık davranıyordu ki
hiç asil değildi
cıvık birşeydi...

bende güneri civaoğlunun bikaç yıl önce şeffaf oda mıydı neydı işte programına konuklarken az biraz izlemiştim güzel bulmuyodum önceden de ama gerçekten çok çocukça cümleler saçma sapan davranışlarda bulunuyodu cevapları zaten fiyaskoydu yani . güzellik tümdedir bence herşeyiyle kişi bunu hissettirir ama bu kızın tek beğendiğim yeri gözleri oda bazen itici gelebiliyo

evet kesinlikle güzellik bir bütündür
sadece yüzü güzel diye bir kişiye güzel demem ben
bir hareketiyle bile gözüme çok itici ve çirkin gözükebilir
bu erkekler içinde geçerli tabi..
renkli göz hastasıyım ama nedense bu kızın gözleri bana çekici gelmiyor
bakmasını bilmiyordur belkide

Beyazda izledikten sonra o masumiyetin yerini, iticilik aldı...
Çok ukala bişey hiç beğenmiyorum bu kızı, zaten onu güzelliği için değil masumiyetten dolayı seviyordum, artık sevemiyorum...

cok hos guzel kız ama bende beyazı izledikten sonra kızdan sogumustum ...cok kendini begenmıs dedegin gibi ukala tavırları vardı

hiç güzel değil bu kız çok basık suratlı geliyo bana sanki sanki çenesiyle alnından bişeyle bastırmışlar

evet beyazda çok sinirdi bence kız dediğin her lafa atlamaz azcık hanım hanımcık oturur çok basitti beyaz showda

'' basık suratlı '' :roflol::roflol:

ben sadece dizideki gibi tanıyorum beyazı izleyen herkes soğumuş ve onun ukalaca konuştuğunu tahmin edebiliyorum ama genel olarak yüzüne baktığımızda güzel görünüyor fakat boyu da çok kısa

o nasıl oluyo kız :bbo:

şöyle oluyo gerçketen güzel,duru bir teni renkli gözleri hoş bir yüzü var,çirkinmi sizce?hayır tabiki..güzel olan ve beğenmediğim çok kadın var..birini beğenmiyorum die onun çirkin olması gerekmiyoönemli olan benim beğenmem:1closedeyes:

gerçekten çok çocuksu bi yuzu var ve çok gusel bi teni...
yuzu kuçuk ama gözleri çok buyuk ..böle olmasıda çok yakışmış ona..
maşallah nazar değmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…