Pelindanin sade gelin evi !! Hosgeldiniz :)

allhım güle güle huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin inş.çok zevkle döşenmiş renk uyumları harika.
banyo paspas takımlarının markasını sorabilirmiyimmm.benim banyomda kahve ve salonumun halısıda böyle.çok hoşuma gittiii :)

Görebildiğim kadarı ile renkler vs çok hoş görünüyor. Ferah bir havası var.
Güle güle huzurla oturun inş.

Güzel bir eviniz var.Allah içinde mutlulukla oturmayı nasip etsin...

evin çok güzel görünüyor ama tam inceleyemedim yoksa soracağım sorular çoktu evlenmek üzere olan birisi olarak...

kızlar maalesef buyuk foto ekleyemiyorum ,sizin bana önereceğiniz bir teknik varmı ?ımaj shake diye bi program varmıs sanırım ,ama en az 100 yorum olan koyabiliyorumuş galiba güzel yorumlarınız için teşekkür ederim !!!

Eviniz çok güzel, güle güle oturun. Mutluluklar:)

cnm çok tşkler xx

çooookkkk güzellllll. Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım.İnşallah mutlu olursun bi ömür boyu Darısıda başıma bu arada kaydirigubbakcemile3

lilithy çok tşk ederim şekerim ,umarımm sende çok mutlu olursun ,darısı senin başınaopuyorumnanaktan

eviniz dediğiniz ğibis ade ve çok güzel güle güle oturun mutluluklar.

zehracım çok tşkler ,allah hepimiizin mutluluğunu daim etsin xx

Evin çok şık olmuş valla güle güle oturun yatak örtünde benimkin cidden şık duruyomuş sevindim onu öyle görünce...

şeymagül aslında ben bunun acı kahvesini aldım ilk önce ,sonra değiştirdim ,iyikide öyle olmuş böyle gerçekten daha şık olduboshayallersmile

mutluluklar oturun cok zevkli döşenmiş
Çok tşkler tatlım xxopuyorumnanaktan

çok zevkli ve güzel evin var.güle güle mutlulukla oturun inşallah.

İnşallah cnm ,allah kimsenin ağız tadını bozmasın opuyorumnanaktan

Çok güzel döşenmiş evin mutlulukla oturun canım..Özellikle salon harika..

Salonum çok küçük aslında ama biraz hareketle hem göz yormayan hemde her istediğim şeyi koyabildiğim bir salon oldu ,ben ve eşimde çok beğeniyoruz,iyi dileklerin için teşkler tatlım

Forumdaki en güzel evlerden biri. Fotoğraflar büyük, düzgün ve aydınlık olsaydı ayrıntılara da yorum yapabilirdim. Ama yine de çok beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Anuşkaa ilk önce güzel yorumun için tşk ederim cnm ,fakat maalesef koyamıyorum büyük resim çözemedim olayı yani ,daha çok foto var ama çok yavaş ekleniyo ( olayı çözersem koyucam büyüklerini :Saruboceq:

çok güzel döşemişsiniz harika.. salondaki o kırmızı koltuk acayip hareketlendirmiş.. çok beğendim güle güle oturun mutlulukla opuyorumnanaktan

Bende çok seviyorum kırmızı koltuğumu ,begenmene sevindim cnmm çok tşkler opuyorumnanaktan

evinizi çok beğendim güle güle oturun allah mutluluğunuzu daha arttırır inşallah bu evde.

inşallah cnm hepimiizn mutluluğu artarak daim olsunopuyorumnanaktan

cnm çok tşkler gerçekten beğenmene sevindim ,banyo paspasımın markasını bende bilmiyorum eve gidince bakiim sana mutlaka yazarım ,eğer banyon koyu kahveyse bu modelin daha acık modelide var ,oda güzel oluropuyorumnanaktan

Eviniz çok güzel Allah huzurla, mutlulukla,sağlıkla oturmak nasip etsin

Amin ,hepimize cnm opuyorumnanaktan

Görebildiğim kadarı ile renkler vs çok hoş görünüyor. Ferah bir havası var.
Güle güle huzurla oturun inş.

çok tşkler tatlım opuyorumnanaktanmaalesef resimleri büyütemedim :sinifsinif:

Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin

Amin cnm hepimize inşallah opuyorumnanaktan

ağız tadıyla sağlıklı ve huzurlu oturun inşallah.
inşallah cnm ok tşkleropuyorumnanaktan

Güzel bir eviniz var.Allah içinde mutlulukla oturmayı nasip etsin...
Çok tşkler cnm opuyorumnanaktan

evin çok güzel görünüyor ama tam inceleyemedim yoksa soracağım sorular çoktu evlenmek üzere olan birisi olarak...

bende evlenmeden önce sürekli bişiler araştırıyodum kovulmadığım iiyi valla o donemde işten zemuszemus resim boyutu büyütme konuusnda yardımcı olursan daha büuük resimler koyarım cnm olumunekankayizsmile

Fotolar çok ufak tam göremedim malesef...

senağlama maaleseff
güle güle oturun...

tşkler tatlım opuyorumnanaktan

kahverengiyi hiç sevmem ama gerçektende çok güzel olmuş.bende kahve düşünmeye başladım bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…