Eviniz çok güzel, güle güle oturun. Mutluluklar:)
çooookkkk güzellllll. Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım.İnşallah mutlu olursun bi ömür boyu Darısıda başıma bu arada kaydirigubbakcemile3
eviniz dediğiniz ğibis ade ve çok güzel güle güle oturun mutluluklar.
Evin çok şık olmuş valla güle güle oturun yatak örtünde benimkin cidden şık duruyomuş sevindim onu öyle görünce...
Çok tşkler tatlım xxopuyorumnanaktanmutluluklar oturun cok zevkli döşenmiş
çok zevkli ve güzel evin var.güle güle mutlulukla oturun inşallah.
Çok güzel döşenmiş evin mutlulukla oturun canım..Özellikle salon harika..
Forumdaki en güzel evlerden biri. Fotoğraflar büyük, düzgün ve aydınlık olsaydı ayrıntılara da yorum yapabilirdim. Ama yine de çok beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
çok güzel döşemişsiniz harika.. salondaki o kırmızı koltuk acayip hareketlendirmiş.. çok beğendim güle güle oturun mutlulukla opuyorumnanaktan
evinizi çok beğendim güle güle oturun allah mutluluğunuzu daha arttırır inşallah bu evde.
allhım güle güle huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin inş.çok zevkle döşenmiş renk uyumları harika.
banyo paspas takımlarının markasını sorabilirmiyimmm.benim banyomda kahve ve salonumun halısıda böyle.çok hoşuma gittiii :)
Eviniz çok güzel Allah huzurla, mutlulukla,sağlıkla oturmak nasip etsin
Görebildiğim kadarı ile renkler vs çok hoş görünüyor. Ferah bir havası var.
Güle güle huzurla oturun inş.
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
inşallah cnm ok tşkleropuyorumnanaktanağız tadıyla sağlıklı ve huzurlu oturun inşallah.
Çok tşkler cnm opuyorumnanaktanGüzel bir eviniz var.Allah içinde mutlulukla oturmayı nasip etsin...
evin çok güzel görünüyor ama tam inceleyemedim yoksa soracağım sorular çoktu evlenmek üzere olan birisi olarak...
Fotolar çok ufak tam göremedim malesef...
güle güle oturun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?