benim konuşmamda bi sorun var s ve z leri söyleyemiyorum s ler ağzımdan ş gibi çıkıyo ve bu duruma çok üzülüyorum:78: ve rahat konuşamıyorum eskiden arkadaşlarım  dalga geçerdi ve ben artık konuşurken s ve z olan kelimeleri uzun zamandır kullanmıyorum bu durumun bi çaresi varmı çok mrk ediyorum bende herkes gibi s harfini düzgün söylemek istiyorum bunun için ne yapabilirim çocuk değilim 22 yaşındayım lütfen yardım edin

Son düzenleme: 

acaba R harfi için de bir tedavi varmıdır ki.:44: 21 yaşımdayım.
 acaba R harfi için de bir tedavi varmıdır ki.:44: 21 yaşımdayım. bi şekilde düzeltilmeli ama hayatta en güzel şey seni seviyorum demek ama diyemiyorum
 bi şekilde düzeltilmeli ama hayatta en güzel şey seni seviyorum demek ama diyemiyorum 
 ama işte tek bir sorun var senin çevrendeki sana yakın olan kişilerle iletişiminde herhangi bir sorun olmuyordur eminim. ama hiç tanımadığın kişilerle iletişim kurarken epey sıkıntı çekiyor insan bunu bende yaşıyorum. ve gerçekten hem üzücü hem sinir bozucu bir hal alıyor. o yüzden psikoloktan çekinip içine kapanmak yerine geç kalmadan sorununa çözüm aramaya çalışmalısın
 ama işte tek bir sorun var senin çevrendeki sana yakın olan kişilerle iletişiminde herhangi bir sorun olmuyordur eminim. ama hiç tanımadığın kişilerle iletişim kurarken epey sıkıntı çekiyor insan bunu bende yaşıyorum. ve gerçekten hem üzücü hem sinir bozucu bir hal alıyor. o yüzden psikoloktan çekinip içine kapanmak yerine geç kalmadan sorununa çözüm aramaya çalışmalısın