peluş ayı

ben de böylesine sinir olur ve alınmasından hiç hoşlanmam mesela, bu ne böyle kocaman :KK70: ne kadar yer kaplar, işim gücüm kalmadı bi de ayı beye yer ayarlıcam :KK70:
Evet wurstria asla ergonomik değil. Dolaba, bazaya hiç bir yere sığmıyor 🙂
Ama ben seviyorum peluş olayını. Eskiden beri çok topladık. Eeroye, panda, mickey&minnie, Tatilya cumhurbaşkanı filan. Annemin evi müsaitti. Bir odaya hepsini koyduk 🙂 şimdi de alsa biri, çocuk gibi sevinirim 🙂

Eklentiler

• D6D827EB-2BC6-4CDC-8E8F-2FCF3E4C4110.webp
    D6D827EB-2BC6-4CDC-8E8F-2FCF3E4C4110.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 45
  • FF5C85AC-EC2D-43BF-98A9-229920EB9C32.webp
    FF5C85AC-EC2D-43BF-98A9-229920EB9C32.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 43
  • FCCFA110-DADB-4F91-B3A4-2153902EBC03.webp
    FCCFA110-DADB-4F91-B3A4-2153902EBC03.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 7FEA9D7E-AE6F-422B-9351-AA68B65822C4.webp
    7FEA9D7E-AE6F-422B-9351-AA68B65822C4.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Güzel ALLAHIM da istemeyene verir, isteyene vermez, kırkiki yaşındayım, küçüklüğümden beri kocaman peluş bir ayının hediye edilmesini bekledim, ne ailem, ne arkadaşlarım ne sevgililerim hiç biri almadı ya la, en sonunda kendime kendim alıcam galiba ama halâ da umudum var birgün özel birinden bu özel hediyeyi alacağıma dair :D

gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Erkek arkadaşımla saçma bi konuşan tartıştık. 33 yaşındayım bugün peluş ayının koluna sıkıştırılmış Gül almış gelmiş ben şok 😂😂😂

Neffeet ederim oyuncak ayıdan lisede hoştu o tür şeyler, ya bir kadının gönlünü almak için peluş ayı nedir. Normalde bugün sakinleşir unutur giderdim şuan regl dönemindeyim bide ayıya bakıp bakıp sinir basıyor.

Şimdi şunu okuyanlar pırlanta kolye mi alacaktı diyecekler var ama değil yaaa peluşta değil yani.

Hem bu ayı meselesi hem tartışma konusunda kendini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye savunuyor e ben nasıl davranacağını liste yaparsam ne anlamı var. Bu özel şeyler bi kadınların mı içinden geliyor.
Erkekler çiçeksi sitesine girip çiçek seçip gönderme dışında neden beyinleri çalışmıyor (istisnalar hariç)
Tam bir öküzsün.
Adam hoşluk yapmış begenmiyorsun

Güzellik yapmaya çalışan insanları yaptığı guzellikten dolayı pişman eden tüm insanlara dilerim ki o kişiler güzellik yapmayı tez zamanda bırakır ve tüm enerjilerini saygı gördükleri insanlara harcarlar. Size gelince... 30 yaşına gelmişsiniz ama tepkiniz ancak o peluş ayiyi hakedicek yaş ortalamasinda

Evet wurstria asla ergonomik değil. Dolaba, bazaya hiç bir yere sığmıyor 🙂
Ama ben seviyorum peluş olayını. Eskiden beri çok topladık. Eeroye, panda, mickey&minnie, Tatilya cumhurbaşkanı filan. Annemin evi müsaitti. Bir odaya hepsini koyduk 🙂 şimdi de alsa biri, çocuk gibi sevinirim 🙂

Mickie mouse a yada su eşşege ben de sevinirim ama şimdi 😄

Güzellik yapmaya çalışan insanları yaptığı guzellikten dolayı pişman eden tüm insanlara dilerim ki o kişiler güzellik yapmayı tez zamanda bırakır ve tüm enerjilerini saygı gördükleri insanlara harcarlar. Size gelince... 30 yaşına gelmişsiniz ama tepkiniz ancak o peluş ayiyi hakedicek yaş ortalamasinda

Anla sen niye beddua ediyon şimdi ya

Güzel ALLAHIM da istemeyene verir, isteyene vermez, kırkiki yaşındayım, küçüklüğümden beri kocaman peluş bir ayının hediye edilmesini bekledim, ne ailem, ne arkadaşlarım ne sevgililerim hiç biri almadı ya la, en sonunda kendime kendim alıcam galiba ama halâ da umudum var birgün özel birinden bu özel hediyeyi alacağıma dair :KK70:

Bence dileğinizi tam dileyin. Özel birinden peluş ayı değilde sizi anlatan sizi dinlediğini belli eden bir şey alacağınıza inanın

İşin goygoyu bir tarafa şu hususu göz önünde tutmakta fayda var hanımlar;
Birincisi herkesin sevgiyi anlama, içselleştirme ve ifade etme şekli birbirinden farklı.
Bknz: Beş Sevgi Dili - Gary Chapman
Bu kitabı okuyunuz, okutunuz.😊

İkincisi erkeklerle kadınlar arasında ciddi düşünce, mantık yürütme ve yorumlama farkları var.

Muhatabımızın sevgi dilini kendi cinsiyetimiz, mizacımız ve sevgi dilimizden oluşan bir bakış açısıyla yorumlarsak yanlış ilerleriz.

Benim sevgi dilim hediyedir mesela ama onun bile çeşitleri var.
Süs eşyası, obje vs sevmem bana göre hediye işlevsel olmalı.
Buket çiçek yerine şık bir saksı bitkisi daha makbule geçer mesela.
Üç günde solacak çiçeğe verilen paraya acırım.

Konuya bir de buradan bakan yorumlar olursa keyifle okunur.
Şuan okuduğum kitabım. Oğlum için aldım onu daha iyi anlayabilmek için. Kocamada uygularım belki öğrendiklerimi 😁

İşin goygoyu bir tarafa şu hususu göz önünde tutmakta fayda var hanımlar;
Birincisi herkesin sevgiyi anlama, içselleştirme ve ifade etme şekli birbirinden farklı.
Bknz: Beş Sevgi Dili - Gary Chapman
Bu kitabı okuyunuz, okutunuz.😊

İkincisi erkeklerle kadınlar arasında ciddi düşünce, mantık yürütme ve yorumlama farkları var.

Muhatabımızın sevgi dilini kendi cinsiyetimiz, mizacımız ve sevgi dilimizden oluşan bir bakış açısıyla yorumlarsak yanlış ilerleriz.

Benim sevgi dilim hediyedir mesela ama onun bile çeşitleri var.
Süs eşyası, obje vs sevmem bana göre hediye işlevsel olmalı.
Buket çiçek yerine şık bir saksı bitkisi daha makbule geçer mesela.
Üç günde solacak çiçeğe verilen paraya acırım.

Konuya bir de buradan bakan yorumlar olursa keyifle okunur.
Kitabı okudum, hak verdim size. Herkesin sevgi dili bir olmak zorunda değil tabi. Ben de bana çiçek alınmasını istemem, onun yerine kitap hediye edilmesi daha çok hoşuma gidiyor.
Ben konu sahibinin bunun için konu açmasını doğru bulmadım sadece, beyinsiz falan diye bahsetmiş ayrıca, genelleme yapmış ama sonuçta konu sevgilisi ile ilgili.

Abla ben pırlantalara layığım 🤣🤣🤣 lütfen beddua ederken dikkat edelim

Kitabı okudum, hak verdim size. Herkesin sevgi dili bir olmak zorunda değil tabi. Ben de bana çiçek alınmasını istemem, onun yerine kitap hediye edilmesi daha çok hoşuma gidiyor.
Ben konu sahibinin bunun için konu açmasını doğru bulmadım sadece, beyinsiz falan diye bahsetmiş ayrıca, genelleme yapmış ama sonuçta konu sevgilisi ile ilgili.

Beyinsiz demedim ya beyinleri bu konuda çalışmıyor dedim ki coğu kadında bu konuda hak verdi yani kadınlar gibi ince düşünceleri yok. Çalışmıyor olması beyinsiz oldukları anlamına gelmiyor. Ayrıca yer gök kaynanan kocam eltim konularıyla dolu

Beyinsiz demedim ya beyinleri bu konuda çalışmıyor dedim ki coğu kadında bu konuda hak verdi yani kadınlar gibi ince düşünceleri yok. Çalışmıyor olması beyinsiz oldukları anlamına gelmiyor. Ayrıca yer gök kaynanan kocam eltim konularıyla dolu
Orası öyle ama büyük bir şey gözüyle bakmayın, seveceğinizi düşünmüş. Siz de ona beş sevgi dili kitabını hediye edin, inanın anlayacaktır 😂

Orası öyle ama büyük bir şey gözüyle bakmayın, seveceğinizi düşünmüş. Siz de ona beş sevgi dili kitabını hediye edin, inanın anlayacaktır 😂

Regl döneminde canavara dönüşüyorum alttan alsın biraz o da. Şuan bana da amaan almış napalım mantığında geliyor.
Normalde kedi gibiyim. Kitabı önce ben bi okiyim 😊🤣

Back
X