Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

valla en zor yani o olsa gerek cok oldu valla bi keresinde ayioptir sölemesi afedersin kan kustum artik
ilac yok vermedi dr kolay kolay vermiyolar burda ilac falan valla 3. ayimdan sonra gecti zati unuttum gitti o gunleri valla
kiz insan istiyo cani cekiyo ama mide bir anda bulaniyo yemek falanda yapamiyodum
sende dinlen canim valla kreker yiyodum ben bide

polim yemekmi yapıyosun canımm yazmıyosun
eğer yemek yapıyosan 1 tabak isterim heee
yemek bile yapamıyorum çokkkkkkkkkkkkk kötüyümmmmmafoldumben

ayyy canim ya gecicek bu günlerdekaydirigubbakcemile5
yok gi yemek yapmiyom camasirim vardi makinaya attim geldim
yemegim taaaa 2 gündür dolapda duruyo kahvaltilik yiyoz 2 gündür

aaahhh aaahhh hadi benle eşim neysede kaanım canım yavrum aç aç dolanıyo valla

makarna haşlıyım baride yazıkk yavrumya ben böyle olcağını biliyodumm
oooooooofffffffffffffffffff

şimdi doktorumu aradım ve geldim dedim
4:30 gidicem bakalım,büşracım acaba kalp atışını duyabilirmiyiz canımm yaa

makarna haşlıyım baride yazıkk yavrumya ben böyle olcağını biliyodumm
oooooooofffffffffffffffffff

kiz yazik cocuga lmaz:
git yap yedir ac kalmasin.aslinda onunda isinemi ne geliyordur sanki yemek yemeyi sevmiyosa

elifcim canımm uykucu şirinim benim sanada kolay gelsin allah kolaylık versin canuuuuuummmmmm

şimdi doktorumu aradım ve geldim dedim
4:30 gidicem bakalım,büşracım acaba kalp atışını duyabilirmiyiz canımm yaa

ayyy ne heyecanli demiiiopuyorumnanaktan
kac haftalik oldu annesi sanki kalp icin biraz erken gibi ama belli olmaz insallah duyarsin yaa

aynen valla hiççç banamısın demiyo valla
bide çokk sıcak iştahlar iyice yokk yanii

dikkat et kendine oglusuna simdi beraber kilo verirsiniz ilk 3 ay.bol su ic valla ben günde 2 2,5 litre iciyom simdi idrar yollarimin rahatsizlanmasindan korkuyom

ayyy ne heyecanli demiiiopuyorumnanaktan
kac haftalik oldu annesi sanki kalp icin biraz erken gibi ama belli olmaz insallah duyarsin yaa

evet canımm çok heycanlı
canım bir önceki adet tarihi başlangıç alınıyor benimkide 14 hazirandı yani bir buçuk aylık,erkenmiki

canim hic oglusunda vajinal rahatsizlik falan gecirdinmi idrar yolu iltihabi falan en cok kacinci haftadan sonra gecirme ihtimali daha yüksek oluyobilmiyorumkismile

merhaba suzan artık kalp atışları duyulur 7 haftalık oldu değilmi benimde bugün adet olammgerekiyor işalhh olmam ama bu ay göğüslerimde şişme ve ağrı yok

evet canımm çok heycanlı
canım bir önceki adet tarihi başlangıç alınıyor benimkide 14 hazirandı yani bir buçuk aylık,erkenmiki

tam 1,5 sa erken deil tam zamani bence kiz ben daha kücük saniyodum niyeysekaydirigubbakcemile3 büyümüs bebisimiz

canim hic oglusunda vajinal rahatsizlik falan gecirdinmi idrar yolu iltihabi falan en cok kacinci haftadan sonra gecirme ihtimali daha yüksek oluyobilmiyorumkismile

hayır canım hiç olmadı, bilmiyorum valla
hayırdır iltihabınmı var yoksa

merhaba suzan artık kalp atışları duyulur 7 haftalık oldu değilmi benimde bugün adet olammgerekiyor işalhh olmam ama bu ay göğüslerimde şişme ve ağrı yok

merhaba canım naber
işlh bugün duyarım ayyyy heycanlandımm
işlh güzel haber vericen bizlere

hadi hayirlisi insallah olmazsin canim zemuszemus kiz bu ay senin kacinci ayin korunmasiz:kedi:

büşracım benim bir yıl oluyor 3 düşüğümde var bir türlü tutramıyoruzki zaten tek tüpüm va rkalmışım bir tüple onun için yarı yarıya düşüuor şansım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…