Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

yazdıklarının hepsine katılıyorum cnm
allah bencil insanlara biraz vicdan versin...afiyet olsunnn kuuşşuuummmm ohhhhhcokacimcoook

geldim kiz valla su tlf olmasa varya hasretimden ölmustum.

benim eşim polis canım

hıımm anladım onların işi çokk zor rabbim yardımcıları olsun inşllahh.ggıııııı yanlış hatırlamıypsam sende diş teknisyeniydin dimi guzum
ödüm patlıyo benim dişçiden 1 dene çürük dişim var korkudan ölüyorum vallaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

valla bende sinir oluyom yaaa kadinlara isci gözüyle bakiyorlar:umursamaz:

kiz valla güldürdün benikaydirigubbakcemile3

evet ya işleri çok zor valla bu aralar çok huzursuzum terörden dolayıı bin bir tembihle gönderiyom işe valla içim rahat değil evet canım bende diş teknisyeniyim ama çalışmıyorum aaaaaa hiç korkma canım ne var kız korkcakk

halbuki allah sana eşini bir emanet vermiş ne istiyon kadından.
kadında bi içim su okadar güzel yani,adam bişiye bile benzemiyooo sinirrr,eşinin sevgisini hiç hak etmiyo ama arkadaşım resmen savaş veriyo eşini kazanmak için

anam 6 sene önce bi dişimi çektilerr damağımı yardılar resmen beni öldürdüler vallaa
bii dişçiden bide jinekologtan çooooooooookkkkk korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

adama fazla gelmiş demekkii kaldıramamış kadınıı çocuk olmasa gör bak saniyede boşar adamı ama napsın kadıncağız çocuktan dolayı elikolu bağlanmıştırr

kiz bosuna demiyolar allah cirkin bahti versin diye. offf valla sen anlatiyon ya bende üzülüyom insaninda en caresiz kaldigi durum.

ama her dişci aynı değil kuzummm 8 yılımı verdim bu işeee ama jinekologtan bende korkarım

ayy ne güzel.

allah su terörün belasini versin insanlari nasil huzursuz ediyorlar.asker analarinin,polis eslerinin yürekleri agizlarinda allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…