oooo bitti yedik bilee :)) şimdi bakıyordum ayy ne biliyim üzücü bi durum adam anlayışsız biri demekkii
kadına yazıkk allah yardımcısı olsun üzüldüm şimdii valla benim eşim tek başına gezmeye dışarı gitmez gezrse bizimle çıkar inan çalışırken mecburen dışarda yemek yiyolar boğazımdan geçmiyo der bir an evvel geleyimde oğlumla vakit geçireyim der ne biliyim adamdan adama da değişiyo işte yazık günah ya bazı adamlar evlenmek için evleniyo evde yemek yapan biri olsun bide çocuk doğursun gerisi önemli değil sinirleniyorum böle insanlara
benim eşim polis canım
oooo bitti yedik bilee :)) şimdi bakıyordum ayy ne biliyim üzücü bi durum adam anlayışsız biri demekkii
kadına yazıkk allah yardımcısı olsun üzüldüm şimdii valla benim eşim tek başına gezmeye dışarı gitmez gezrse bizimle çıkar inan çalışırken mecburen dışarda yemek yiyolar boğazımdan geçmiyo der bir an evvel geleyimde oğlumla vakit geçireyim der ne biliyim adamdan adama da değişiyo işte yazık günah ya bazı adamlar evlenmek için evleniyo evde yemek yapan biri olsun bide çocuk doğursun gerisi önemli değil sinirleniyorum böle insanlara
yazdıklarının hepsine katılıyorum cnm
allah bencil insanlara biraz vicdan versin...afiyet olsunnn kuuşşuuummmm ohhhhhcokacimcoook
geldim kiz valla su tlf olmasa varya hasretimden ölmustum.
hıımm anladım onların işi çokk zor rabbim yardımcıları olsun inşllahh.ggıııııı yanlış hatırlamıypsam sende diş teknisyeniydin dimi guzum
ödüm patlıyo benim dişçiden 1 dene çürük dişim var korkudan ölüyorum vallaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hıımm anladım onların işi çokk zor rabbim yardımcıları olsun inşllahh.ggıııııı yanlış hatırlamıypsam sende diş teknisyeniydin dimi guzum
ödüm patlıyo benim dişçiden 1 dene çürük dişim var korkudan ölüyorum vallaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kiz valla güldürdün benikaydirigubbakcemile3
evet ya işleri çok zor valla bu aralar çok huzursuzum terörden dolayıı bin bir tembihle gönderiyom işe valla içim rahat değil evet canım bende diş teknisyeniyim ama çalışmıyorum aaaaaa hiç korkma canım ne var kız korkcakk
kiz valla güldürdün benikaydirigubbakcemile3
halbuki allah sana eşini bir emanet vermiş ne istiyon kadından.
kadında bi içim su okadar güzel yani,adam bişiye bile benzemiyooo sinirrr,eşinin sevgisini hiç hak etmiyo ama arkadaşım resmen savaş veriyo eşini kazanmak için
halbuki allah sana eşini bir emanet vermiş ne istiyon kadından.
kadında bi içim su okadar güzel yani,adam bişiye bile benzemiyooo sinirrr,eşinin sevgisini hiç hak etmiyo ama arkadaşım resmen savaş veriyo eşini kazanmak için
anam 6 sene önce bi dişimi çektilerr damağımı yardılar resmen beni öldürdüler vallaa
bii dişçiden bide jinekologtan çooooooooookkkkk korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evde huzur olmadımı herşey boşşş
biz bile ufacık bişiden tartışsak o günüm berbat geçer ve eşim bana hep şunu der
seninle küstüğümüzde sanki dünya başıma yıkılıyor,nefes alamıyorum,işlerim bile ters gidiyorr der...
kiz bosuna demiyolar allah cirkin bahti versin diye. offf valla sen anlatiyon ya bende üzülüyom insaninda en caresiz kaldigi durum.
güll güülll koca göbüşlü seniiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay valla bu aralar cok kompleksliyim aglarim simdi.cirkinlestim yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?