Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

çokkk haklısın canım aynen yazdıklarına katılıyorum ama gel görki yemeden olmuyo biliyosun benim 4,5 yaşında da 1 oğlum var,aç aç dolaşıyo yazık yavrummmafoldumben

kızlar ne diyorum bir kadın bulsam 2 günde 1 gelip yemek yapsa ücretli olarak,ama bende çokk titizim herkezin yemeğini yememki ooofff offff

kızlar ne diyorum bir kadın bulsam 2 günde 1 gelip yemek yapsa ücretli olarak,ama bende çokk titizim herkezin yemeğini yememki ooofff offff

çok zor yaa benim hiç bulantım olmadı kızımda aksine kırmızı et yemezdim hamileyken biliyorum ben igrencim kokoreç yedim biliyonuzmu ogün bugundürde ete bayılıyorum kadına gelince yokmu apartmanında temiz titiz bi kadın hem harçlık olur onada

aslın iyi fikir ama bnede herkesin yaptığını yiyemem ama senin avantajın kayın validen orda en azında sana yradımı dokunur bu durum geçene kadrrr hiiç uğraşma bencee kadınla falan kayınvaliden le konuşş

ayyy deryaaa yaaa kokoreçmiii abowwwwwwwwwwwwwwwww

aaa evet kayınvalden ordaysa ne düşünüyon anacım onlar torunlarına ve ogullarına hiç kıyamazlar

b vitamini eksikliginden kafam basmıyodu artık bak şimdi cin gibi kadınım kendim sorup kendim cvp buluyom iyi olmamışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…