ayy yeri ben onu yaa okadar zaman olmuşki geçen kırk günlük bi bebegi zor aldım kucagıma ne küçükmüş bizim danalarda meger unutmuşuz bebiş sevmeyi dünyanın en degerli şeyleri dünyaları verse insan genede tırnagına degişmez evladının nede güzelleşmişsindir sen şimdi annelik insanı çok güzel yapıyo azıcık daha sık dişini mukafatın çok güzel olcak
topiğimizin bilirkişisi eliffff:hooray:
bu kupayı kaznmaya hak kazandın
:içelim::dance::hooray: kupa benimm
profilimemi gitcem ordamı çizelgem
evet canım profildeki hakkımda yazan yein en altında çizelge bölümü var oraya tıkla sonra yapışştır beğenmezsen değiştiririzz
tebrikler canımm hak ettiğini düşündümopuyorumnanaktanvereliniortakvereliniortakvereliniortak
sen söylemeden buldumki oley benim tickerım çok güzel olmuş eline saglık hayatım opuyorumnanaktan
kızlar ne diyorum bir kadın bulsam 2 günde 1 gelip yemek yapsa ücretli olarak,ama bende çokk titizim herkezin yemeğini yememki ooofff offff
kızlar ne diyorum bir kadın bulsam 2 günde 1 gelip yemek yapsa ücretli olarak,ama bende çokk titizim herkezin yemeğini yememki ooofff offff
çok zor yaa benim hiç bulantım olmadı kızımda aksine kırmızı et yemezdim hamileyken biliyorum ben igrencim kokoreç yedim biliyonuzmu ogün bugundürde ete bayılıyorum kadına gelince yokmu apartmanında temiz titiz bi kadın hem harçlık olur onada
aslın iyi fikir ama bnede herkesin yaptığını yiyemem ama senin avantajın kayın validen orda en azında sana yradımı dokunur bu durum geçene kadrrr hiiç uğraşma bencee kadınla falan kayınvaliden le konuşş
ayyy deryaaa yaaa kokoreçmiii abowwwwwwwwwwwwwwwww
b vitamini eksikliginden kafam basmıyodu artık bak şimdi cin gibi kadınım kendim sorup kendim cvp buluyom iyi olmamışmı
ayyy suzan ben seni unuttum anacım canın çekmedi demi hamileri unutuk yemek muhabbeti yapıyoz
hahhahhaha alemsin yaaa et yemeyince kafamı basmıyomuşşş hahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?