- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
selam kızlar nasılsınız bakalım..
ultrasona girdim ve eğer doktorum yanılmadıysa kızım olucakmış teyzeleri:dance:
allah hayırlısını nasip etsin işlh.
elifcim sen ne yaptın canımçalışmalara devammı?
deryacim sohbeti kacirdim galiba dün kusura bakma olurmuohaoldumsmile
elifcim valla oldu artik geldi gelecek geceleri sancim cok oluyor valla cok heyecanli bir durum ama kizimin dönmemesi beni cok üzdü.[/QUOT
senin için hangisi hayırlısıysa o olsun canım bebek dönmüyoorsa yapacak bişey yok benim sezeryan oldu ve ben hiç zorlanmadım üstelik 42 hafta bekledim normal doğum diye ama sancım geldi kanamam geldi 8 cm açılma olmasına rağmen normal yapamadım doğum yaptığım gün dr eğer normal yaparsan ya bebeği ya seni kaybederiz demişti mecbur sezeryan oldu son anda amaaa ben çok memnunum eğer senin ve bebeğin için hayırlısı böyle olacaksa öyle olsun boşver hiç üzülme bebeğinide sıkıntıya sokmaa
suzancım gözün aydın kızın oluyor hayırlısıyla kzı çocukları çok tatlı olur işallahh sağlıklı bir şekilde doğurur:ecrin_bebek:sun
hayirlisi güzelim cok sevindim:lepi:
ayyy canım çok sevindim kzıın mı olacakmış allah hayırlısını nasip etsin inşallah
ben ara verdim ya çalışmalara ama başlamayı düşünyoruz bir kaç aya kadar nisan gibi sınavlarım var canım bankacılığı kazandım ders çalışıyorum bi taraftan sınavları atlatayım en kısa zamanda olur inşallah
selam kizlar benim bebisim dönmedigi icin normal dogum yapamiyorum.
dün doktorlar elleriyle disardan döndermeye calistilar ama nafile kizim yerini cok seviyor anlasilan.
bu cuma gününe sezeryan tarihi aldik kizim 29 ekimde kollarimda olucak hayirlisiyla.
selam kizlar benim bebisim dönmedigi icin normal dogum yapamiyorum.
dün doktorlar elleriyle disardan döndermeye calistilar ama nafile kizim yerini cok seviyor anlasilan.
bu cuma gününe sezeryan tarihi aldik kizim 29 ekimde kollarimda olucak hayirlisiyla.
amin ansallah canim cok saol olumunekankayizsmileişallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağıan alırsın canım dualarım seninle
oyyy oyy canımm benim az kalmış yaa alahın izniyle sağ salim gelsin bebişimiz amaa hayatıboyunca unutmayacağı bir doğum tarihi olacak kızının 29 ekim bayramından dolayı :)))
hayırlısı böyleymişş sakın üzülmee sezeryanda bir doğum şekli sonuçtaa ama bebek dönmüyorsa yapcak başka bişey kalmamış sende ben gibi sezeryan istemedin ama sezeryan olacak
sezeryandan sonra 3 gün dikiş ağrın olur onada ağrı kesici iğne yapmışlardı bana onun haricinde anestesinin etkisi baş ağrısı oluyo başka hiç bir sıkıntı olmuyo üzülme benim dikiş izim bile kalmadı sende sağlıklı bişekilde doğumunu yapar kızını kucağına alırsın canım biraz bilgilendireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?