Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

sahra oğuz bişey olmaz canım ilk ay olduğu için merak etme

polyanam nasılsın canım 37 haftalıkmı oldun kızz son zamanlar artık ayy ne heyecanlıdır şimdii

selam kızlar nasılsınız bakalım..
ultrasona girdim ve eğer doktorum yanılmadıysa kızım olucakmış teyzeleri:dance:
allah hayırlısını nasip etsin işlh.
elifcim sen ne yaptın canımçalışmalara devammı?

deryacim sohbeti kacirdim galiba dün kusura bakma olurmuohaoldumsmile
elifcim valla oldu artik geldi gelecek geceleri sancim cok oluyor valla cok heyecanli bir durum ama kizimin dönmemesi beni cok üzdü.

hayirlisi güzelim cok sevindim:lepi:

ayyy canım çok sevindim kzıın mı olacakmış allah hayırlısını nasip etsin inşallah
ben ara verdim ya çalışmalara ama başlamayı düşünyoruz bir kaç aya kadar nisan gibi sınavlarım var canım bankacılığı kazandım ders çalışıyorum bi taraftan sınavları atlatayım en kısa zamanda olur inşallah

Son düzenleme:

suzancım gözün aydın kızın oluyor hayırlısıyla kzı çocukları çok tatlı olur işallahh sağlıklı bir şekilde doğurur:ecrin_bebek:sun

suzancım gözün aydın kızın oluyor hayırlısıyla kzı çocukları çok tatlı olur işallahh sağlıklı bir şekilde doğurur:ecrin_bebek:sun

sağol canım benim darısı senin başına işlh.2 farklı doktor baktı 2 de kız dedi ama
süpriz olabilir belki bakalım bu ay ayrıntılı ultrasona giricem hayırlısı işlh.
sende görünmüyosun uzun zamandır,çalışmalara devammı?

elifcim sağol canım benim
tebrik ederim senide hakkında hayırlısı işlh.

çalışmalara devamda tık yok daha bakalım5 günüm var hayırlısyla

slm hanımlar uzun zamandır giremedim benim bebiş bira zorluyo beni hepiniz allaha emanet olun k.i.b.

selam kizlar benim bebisim dönmedigi icin normal dogum yapamiyorum.
dün doktorlar elleriyle disardan döndermeye calistilar ama nafile kizim yerini cok seviyor anlasilan.
bu cuma gününe sezeryan tarihi aldik kizim 29 ekimde kollarimda olucak hayirlisiyla.

işallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağıan alırsın canım dualarım seninle

oyyy oyy canımm benim az kalmış yaa alahın izniyle sağ salim gelsin bebişimiz amaa hayatıboyunca unutmayacağı bir doğum tarihi olacak kızının 29 ekim bayramından dolayı :)))
hayırlısı böyleymişş sakın üzülmee sezeryanda bir doğum şekli sonuçtaa ama bebek dönmüyorsa yapcak başka bişey kalmamış sende ben gibi sezeryan istemedin ama sezeryan olacak
sezeryandan sonra 3 gün dikiş ağrın olur onada ağrı kesici iğne yapmışlardı bana onun haricinde anestesinin etkisi baş ağrısı oluyo başka hiç bir sıkıntı olmuyo üzülme benim dikiş izim bile kalmadı sende sağlıklı bişekilde doğumunu yapar kızını kucağına alırsın canım biraz bilgilendireyim dedim

işallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağıan alırsın canım dualarım seninle
amin ansallah canim cok saol olumunekankayizsmile

az kaldi valla ain canim sag salim alirim kucagima insallah.
bizde bilerek 29 ekimi sectikzafer bayraminda olsun kimse unutmaz diye dusundukaklinialirimsmile
yok canim basta üzülmustum ama simdi sezeryan olacagi icin seviniyorum bile cünkü normal dogumun dikisi sezeryanin dikisinden daha cok korkutuyor nedense
3 gün boyunca hastanede kalicam zaten agri kesicilerle dindirirler benimde acimi heralde
bas agrisinada kahve öneriyorlar bas agrim olursa kahve icerim bende.

ay insallah benimde dikis izim falan olmaz estetik dikis yapicaklarmis ama.hem olsada ne olacakki demi bebegim saglicakla gelsindeŞeniz
ay elifim valla cok korkuyorum heyecanlaniyorum ben uyanikken kesip dikecekler dusuncesi cok korkutuyor benieyvahedigeldismile

canim benim cok saol bilgilendirdigin icin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…