Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polim gözlerim pc de kaldı kızkaydirigubbakcemile3

bende iyim canim saol valla benimde ütüm var.dursun yaparim aksamakaydirigubbakcemile2

ayyy dedim bu durmazdı beni görmedenkaydirigubbakcemile
nerde kaldı acaba
dedim koçişimi evde ne

cnm kadınlar ne ister sence bir kadın olarak düşün

kızlar slmm arkadaşla oturuyorduk giremedim nete eee şimdide yemege girişecem bi görünüp gideyim dedimm öptüm sizi kızlarr

ayyy dedim bu durmazdı beni görmedenkaydirigubbakcemile
nerde kaldı acaba
dedim koçişimi evde ne

valla duramam evetkocacim sabah erkenden gidiyo arada bir evin önünden gecerken ugruyodün evi cok dökmüsüz bende yavas yavas topladim.zaman gecti oh simdi rahatimkaydirigubbakcemile2

ayyyyy tutmayın beniiiii
valla bazı erkeklere sinir oluyorum,niyemi?
kadınlar ne ister,kadınlara yaranılmaz falan filan

kızlar slmm arkadaşla oturuyorduk giremedim nete eee şimdide yemege girişecem bi görünüp gideyim dedimm öptüm sizi kızlarr

slm canım iyi bakalım bugün sanal değildi arkadaşın desenekaydirigubbakcemile3
sana kolay gelsin bitir yemeklerini de gel emiolumunekankayizsmile

valla duramam evetkocacim sabah erkenden gidiyo arada bir evin önünden gecerken ugruyodün evi cok dökmüsüz bende yavas yavas topladim.zaman gecti oh simdi rahatimkaydirigubbakcemile2

ayyy cnm benim ya duygulandım valla,bende seni bulamadan olmuyo bacımmmmolumunekankayizsmile

arkadaşım eşiyle biraz tartışmış kızcağız ağlıo sinir oldum valla
görseniz melek gibi bir kız,sadece biraz ilgi istiyor o kadar ama gelde bunu kalın kafalı kocasına anlattkötükedihüso

arkadaşım eşiyle biraz tartışmış kızcağız ağlıo sinir oldum valla
görseniz melek gibi bir kız,sadece biraz ilgi istiyor o kadar ama gelde bunu kalın kafalı kocasına anlattkötükedihüso

benim en sinir oldugum sey iste Çok üzgünüm çoookadamin karisinin aglatmasi. anlamayan bir insana biseyi anlatmak kadar zor biseyde yok yani

aaaa cnm nasıl sıkıldı anlatamam yaaa.neymiş üstüne fazla gidiyormuş eşi
ya her akşam adam evine 11 12 gibi geliyormuş ee tabi kadında surat asıyor haliyle,ne diyim bilemedim dedim bacılarıma bir sorimm bakim

canndyy canım yemek yapmıyosun galiba gel gıııııı

akşam 7 den sonra gelirim gııı benimki işe gidecekteee kuzumm öpüyom sizii meraktan bakıyom heeeee

11 12 ye kadar napiyor disarida.kimin olsa surati asilir yani.
basta tartismak care deil ciftleri iyice birbirinden uzaklastirir.

tamam her evde ufak tefek olur tartışma ama bu adamda tozuttu artıkk yaniiialsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…