- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
ayrica benim annemde biraz zor cunkü 2 kücük erkek var onlarda okula gidiyor annemden ayri 1 saat gecirmezler
ayyy anam yurt dışıda çok zor almanyadasın dimi benim görümcemde orda yaşıyo
eşiin abisinin eşi çok önemli bi şahsiyet değil bitanem boşver ablanlarında çocukalrı olduğu için biraz zor görünüyo en iyisi kayınvaliden iyi anlaşabiliyorsan sorun olmaz annenler falan gelemiyorlarmı amma şunu söyleyeyim doğumda mutlaka birileri lazım oluyo hastanede olsun evde olsun kendin halledemezsin canım ona göre bence annenler gelemiyosa kayınvaliden mantıklı geldi bana
valla zor ya türkiyede dogumda yapmayi düsündüm ama burda yasadigimiz icin onun burda dogmasi kendisi icin daha avantajliboshayallersmile
annemlerde dedigim gibi kücük kardeslerim var okula gidiyorlar biri ortaokulda biri daha 2 sinifa gecti kayinvalidemle cok iyi anlasiriz valla7 ay ayni evde yasadik bana ordan kalk oraya otur su isi yap falan dememistir kendi annemden ayirmam
valla en mantiklisi o evetolumunekankayizsmile
işte arkada çocuklar oldummu zor geliyolar gidiyolar valla benim doğumuma annem gelmişti biraz kaldıkatn kardeşlerim olduğu için o gitti eşim 20 gün izin aldı sonara kayınvalidem geldii böyle atlattık ama ben kandim büyüttüm ardayı çok zorlandım ama gurbette olunca böyle oluyo
kızla rçok kötüüym misafirlerim geleck bne onları yaklaşık bir aydır bekliyorum ama gç haber vardiler pasta attım fırına aklım gitiniş yanmışş off ben neyapacamm
evet valla ablam gelsin cok istiyordum ama iste zor
gurbette yasam kolay ama yanlizlik coook zor ya
esimin isi kendi isleri abisiyle beraberde calistigi icin kolaylikla gelir gider eve ama olmaz tek demi biri lazim kesinlikle
ya zaten kısırsız çay olmazda ama menü zengin olmalıydı yani kendimin yaptığı şeyler en iyiis bne yin eyapayım
yok canım tek başına büyütebilirsin ama doğum esnasında biri lazım
ya zaten kısırsız çay olmazda ama menü zengin olmalıydı yani kendimin yaptığı şeyler en iyiis bne yin eyapayım
evet valla ablam gelsin cok istiyordum ama iste zor
gurbette yasam kolay ama yanlizlik coook zor ya
esimin isi kendi isleri abisiyle beraberde calistigi icin kolaylikla gelir gider eve ama olmaz tek demi biri lazim kesinlikle
dogumada kocamla girecez :kedi:kaydirigubbakcemile3
evet canımya
hepimiz gurbetdeyiz işte gurbetin zorluklarııııııııııııııııı
benimde annem gelememişti kayın validem geldi 20 günkaldı
sonra eşim senelik izne ayrıldı 20 de o kaldı 40cıktı
annmler anca 15 tatilde geldi oluyo bişeyler canımya
gelen giden olunca evde birinin olup gelene gidene bakması iioluyo:içelim:
ayy ne güzel bayılmasın sonraa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?