Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

ayrica benim annemde biraz zor cunkü 2 kücük erkek var onlarda okula gidiyor annemden ayri 1 saat gecirmezler

işte arkada çocuklar oldummu zor geliyolar gidiyolar valla benim doğumuma annem gelmişti biraz kaldıkatn kardeşlerim olduğu için o gitti eşim 20 gün izin aldı sonara kayınvalidem geldii böyle atlattık ama ben kandim büyüttüm ardayı çok zorlandım ama gurbette olunca böyle oluyo

valla zor ya türkiyede dogumda yapmayi düsündüm ama burda yasadigimiz icin onun burda dogmasi kendisi icin daha avantajliboshayallersmile
annemlerde dedigim gibi kücük kardeslerim var okula gidiyorlar biri ortaokulda biri daha 2 sinifa gecti kayinvalidemle cok iyi anlasiriz valla 7 ay ayni evde yasadik bana ordan kalk oraya otur su isi yap falan dememistir kendi annemden ayirmam
valla en mantiklisi o evetolumunekankayizsmile

kızla rçok kötüüym misafirlerim geleck bne onları yaklaşık bir aydır bekliyorum ama gç haber vardiler pasta attım fırına aklım gitiniş yanmışş off ben neyapacamm

bugünde temizlik günüydü benim misafirler gelince akşamadan araraoff offff

canım hazır keklerden al yakında market türü varsa
kendinde kremasını yap
yada puding
bir patetes salatası yada kısır
en kurtarıcı bide milföyyyyyy

canım yani en mantıklısı o görünüyoo hiç sorun olmaz merak etme

evet valla ablam gelsin cok istiyordum ama iste zor
gurbette yasam kolay ama yanlizlik coook zor ya
esimin isi kendi isleri abisiyle beraberde calistigi icin kolaylikla gelir gider eve ama olmaz tek demi biri lazim kesinlikle

ya zaten kısırsız çay olmazda ama menü zengin olmalıydı yani kendimin yaptığı şeyler en iyiis bne yin eyapayım

kızla rçok kötüüym misafirlerim geleck bne onları yaklaşık bir aydır bekliyorum ama gç haber vardiler pasta attım fırına aklım gitiniş yanmışş off ben neyapacamm

canım hazır kekten yap kremeda kolay bişeycik olmaz panik yapmaa

esimin isi kendi isleri abisiyle beraberde calistigi icin kolaylikla gelir gider eve ama olmaz tek demi biri lazim kesinlikle

yok canım tek başına büyütebilirsin ama doğum esnasında biri lazım

ya zaten kısırsız çay olmazda ama menü zengin olmalıydı yani kendimin yaptığı şeyler en iyiis bne yin eyapayım

vakit darsa hazırlardan fayda var
en iyisi kendi yaptıgın tabi ama
günü kurtarak adına yapılacak en kolay seylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

ayşee niye panik yapıyon vaktin varsa yap bi daha ozaman canım kısır falan zaten 5 dk yaparsın biz arkadaşlarla bi araya gelince ya kısır yaprız çayla yeriz yada mantı türü bişeyler yaparız niye önceden haber vermemişlerkii iki ayağın bi pabuça sokuyolarr

evet canımya
hepimiz gurbetdeyiz işte gurbetin zorluklarııııııııııııııııı
benimde annem gelememişti kayın validem geldi 20 günkaldı
sonra eşim senelik izne ayrıldı 20 de o kaldı 40cıktı
annmler anca 15 tatilde geldi oluyo bişeyler canımya
gelen giden olunca evde birinin olup gelene gidene bakması iioluyo:içelim:

kisir yap canim hazir kek al pudingini yap dök bide kurabiye yap kolay olanindan simit gibi falan al sana tatli tuzlu ve salata
panikleme iyice karisir hersey

zaten kızlar ben çok panik atak biriyim bazende küçüçük şeyleri bile çok dert edrim kendime sanki dünya yıkılmış gibi n olcak sonum

kiz annem gelemeyince icimde bi ukte kalir diyorum kendi kendime ablamlarinkine hep gitmisti benneyaptımki gerci ayni sehirdelerdi
atlatmissiniz valla yari es yari kayinvalide cikmis kirki yavrunun bende bi caresine bakacam.
anam beni burda giden gelenimde yokkikaydirigubbakcemile3 türk komsularim var ama ayda yilda bi görüyom calisiyorlar:umursamaz:

ayy ne güzel bayılmasın sonraa :roflol:

kaydirigubbakcemile3nasil dogurdugumu görsünkaydirigubbakcemile3
ben dedim istersen girme diye yok girecem diyo bende o ani görmeliyim diyo:kedi:
bayilirmi bayilir valla elim sikissa ufacik kesilse benden cok onun ici gider bakalim artik napcaz:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…