- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
günaydın kızlarrrrrrrrr
yeni kaltıkoğluşumla
cay olana kadar bakınayım dedim nasıl keyflerrrrrrrrrrr
dimi yaa canım arkadaşlarım bende öyle hiiç kendimi yalnız hissetmiyorum burası bağımlılık yapıyo dimii büşraamerhaba caniim bekleriz gel sohbete valla bende kafayi yiyecektim yanliz oturmaktan ama buraya takilinca artik yalniz hissetmiyorum kendimi:sm_cool:
iyi yaptın canım iyiyiz tatlım sen nasılsın afiyet olsun bu arada
oyy canım seninde cuman mubarek olsun nasılsın tatlişkoo
tesk ederim canım
dün gece kasık ve bel agrısından uyuyamadım sabha karsı anca daldım
uykuya 11.30 telefona uyandımmmmmmmmmm
sen nasılsın oğluş nasıllllllllllllllgamyoncuiremsu
dimi yaa canım arkadaşlarım bende öyle hiiç kendimi yalnız hissetmiyorum burası bağımlılık yapıyo dimii büşraa
iyim kiz ay hava öyle kapaliki aksam gibi kap karanlik sisli yagmur yagiyo serinledik biraz amaboshayallersmile
sabah sabah gezmelere gitmissin arda nasil kizgamyoncuiremsu
aa geçmiş olsun canım kırmızılardan dolayımı acabaa ağrıların
ben iyiym canım yaa arda da iyi oyun oynuyoogamyoncuiremsu
evet yaa biraz zor olabilir ama olsun uyuduğu zamanlarda takılırsın sende özletemde kendiniiievet valla bagimlisi olduk bakalim benim bebis gelincede böle rahat rahat takilabilecekmiyim
hımm anladım canım benimde çok ağrılı olur bacaklarım kopar ağrıdan bende ilaç kullanmayı sevmiyorum içmem yani öyele geçer giderr yat dinlen yatınca biraz geçerevet anım benim agrılı oluyo malesef ilk gün yatıyorum ben paso
agrı kesicide kullanmıyorum hiç
mafoldumben
evet yaa biraz zor olabilir ama olsun uyuduğu zamanlarda takılırsın sende özletemde kendiniii
kiz haberlerde izledim oltuya firtina falan gelmis pazarcilarin mallari hep ucuyodu
gülesinmi aglayasinmi aman dikkat edin catilarida atiyor siddetli rüzgar
evet yaa sel olmuş ilçesinin birinde 7 tane ölü var eşimde o gece hastanede görevliydi cesetleri gelmiş bakamadım diyo
bu gavur memleketinde yasiyoruz ve hicbir akrabamiz yok burda esimin abisi var ama onun esi bizimle konusmuyor.ben evlendigimden beri onu ne gördüm nede sesini duydum sanki yok.neyse dogumum icin birileri yanimda olsun istiyoruz ben pek istemiyorum ama esim yok illede biri olsun diyor ben ise gidince acil bise olursa yetisemezsem falan diye korkuyor düsündük ablam gelsin dedik simdi vize falan baya ugrasmamiz lazim genc ve 5 yasinda kücük cocugu oldugu icin alman hükümeti baya zorluk cikartiyormus bi tane daha ablam var onlarin yesil pasaportlari var kolayca gelebilir onunda oglu bu sene okula baslayacak birakamaz.geriye kaliyor kayinvalidemler onlar kolayca gelebilir yasli olduklari icin ayrica kayinvalidemler cok iyilerdir kendi ailemden ayirt etmem onlari onlarda beni kaynanam bana 5. kizim der hep. ben kendi ailemden biri gelsin istiyom ama durum bu ne yapayim sizce kafamçokkarıştı
ay amma uzun oldu.
bu gavur memleketinde yasiyoruz ve hicbir akrabamiz yok burda esimin abisi var ama onun esi bizimle konusmuyor.ben evlendigimden beri onu ne gördüm nede sesini duydum sanki yok.neyse dogumum icin birileri yanimda olsun istiyoruz ben pek istemiyorum ama esim yok illede biri olsun diyor ben ise gidince acil bise olursa yetisemezsem falan diye korkuyor düsündük ablam gelsin dedik simdi vize falan baya ugrasmamiz lazim genc ve 5 yasinda kücük cocugu oldugu icin alman hükümeti baya zorluk cikartiyormus bi tane daha ablam var onlarin yesil pasaportlari var kolayca gelebilir onunda oglu bu sene okula baslayacak birakamaz.geriye kaliyor kayinvalidemler onlar kolayca gelebilir yasli olduklari icin ayrica kayinvalidemler cok iyilerdir kendi ailemden ayirt etmem onlari onlarda beni kaynanam bana 5. kizim der hep. ben kendi ailemden biri gelsin istiyom ama durum bu ne yapayim sizce kafamçokkarıştı
ay amma uzun oldu.
ayyyy allah yardimciniz olsun kiz nasil bakilirki insanin ici gider ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?