Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

merhaba caniim bekleriz gel sohbete valla bende kafayi yiyecektim yanliz oturmaktan ama buraya takilinca artik yalniz hissetmiyorum kendimi:sm_cool:
dimi yaa canım arkadaşlarım bende öyle hiiç kendimi yalnız hissetmiyorum burası bağımlılık yapıyo dimii büşraa

oyy canım seninde cuman mubarek olsun nasılsın tatlişkoo

iyim kiz ay hava öyle kapaliki aksam gibi kap karanlik sisli yagmur yagiyo serinledik biraz amaboshayallersmile

sabah sabah gezmelere gitmissin arda nasil kizgamyoncuiremsu

tesk ederim canım
dün gece kasık ve bel agrısından uyuyamadım sabha karsı anca daldım
uykuya 11.30 telefona uyandımmmmmmmmmm

sen nasılsın oğluş nasıllllllllllllllgamyoncuiremsu

aa geçmiş olsun canım kırmızılardan dolayımı acabaa ağrıların
ben iyiym canım yaa arda da iyi oyun oynuyoogamyoncuiremsu

iyim kiz ay hava öyle kapaliki aksam gibi kap karanlik sisli yagmur yagiyo serinledik biraz amaboshayallersmile

sabah sabah gezmelere gitmissin arda nasil kizgamyoncuiremsu

hadi yaa bizim burad 3 gündür bi yapmur yağıyo anlatamam hemde dolu bile yağıyo
ama bugün hava güneşli fakat rüzgarlıı serin yani üşüyo insan
yok kız apartmandaki arkadaşın kızı kaç gündür görmüyolar birbirlerini 3 gündür ağlıyomuş arda gelsin diyee oraya getirdimm biraz oynadılar eve geldik

kiz haberlerde izledim oltuya firtina falan gelmis pazarcilarin mallari hep ucuyodu
gülesinmi aglayasinmi aman dikkat edin catilarida atiyor siddetli rüzgar

evet anım benim agrılı oluyo malesef ilk gün yatıyorum ben paso
agrı kesicide kullanmıyorum hiç
mafoldumben
hımm anladım canım benimde çok ağrılı olur bacaklarım kopar ağrıdan bende ilaç kullanmayı sevmiyorum içmem yani öyele geçer giderr yat dinlen yatınca biraz geçer

kiz haberlerde izledim oltuya firtina falan gelmis pazarcilarin mallari hep ucuyodu
gülesinmi aglayasinmi aman dikkat edin catilarida atiyor siddetli rüzgar

evet yaa sel olmuş ilçesinin birinde 7 tane ölü var eşimde o gece hastanede görevliydi cesetleri gelmiş bakamadım diyo

bu gavur memleketinde yasiyoruz ve hicbir akrabamiz yok burda esimin abisi var ama onun esi bizimle konusmuyor.ben evlendigimden beri onu ne gördüm nede sesini duydum sanki yok.neyse dogumum icin birileri yanimda olsun istiyoruz ben pek istemiyorum ama esim yok illede biri olsun diyor ben ise gidince acil bise olursa yetisemezsem falan diye korkuyor düsündük ablam gelsin dedik simdi vize falan baya ugrasmamiz lazim genc ve 5 yasinda kücük cocugu oldugu icin alman hükümeti baya zorluk cikartiyormus bi tane daha ablam var onlarin yesil pasaportlari var kolayca gelebilir onunda oglu bu sene okula baslayacak birakamaz.geriye kaliyor kayinvalidemler onlar kolayca gelebilir yasli olduklari icin ayrica kayinvalidemler cok iyilerdir kendi ailemden ayirt etmem onlari onlarda beni kaynanam bana 5. kizim der hep. ben kendi ailemden biri gelsin istiyom ama durum bu ne yapayim sizce kafamçokkarıştı
ay amma uzun oldu.

ayrica benim annemde biraz zor cunkü 2 kücük erkek var onlarda okula gidiyor annemden ayri 1 saat gecirmezler

ayyy anam yurt dışıda çok zor almanyadasın dimi benim görümcemde orda yaşıyo
eşiin abisinin eşi çok önemli bi şahsiyet değil bitanem boşver ablanlarında çocukalrı olduğu için biraz zor görünüyo en iyisi kayınvaliden iyi anlaşabiliyorsan sorun olmaz annenler falan gelemiyorlarmı amma şunu söyleyeyim doğumda mutlaka birileri lazım oluyo hastanede olsun evde olsun kendin halledemezsin canım ona göre bence annenler gelemiyosa kayınvaliden mantıklı geldi bana

canım yanında birilerininlmasının faydası cok helede 40 ın cıkana kadar
allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…