- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
kızlar ben kahvaltı yapıp geliyommmmmmmmmmmmmmmmmm
zaten kızlar ben çok panik atak biriyim bazende küçüçük şeyleri bile çok dert edrim kendime sanki dünya yıkılmış gibi n olcak sonum
zaten kızlar ben çok panik atak biriyim bazende küçüçük şeyleri bile çok dert edrim kendime sanki dünya yıkılmış gibi n olcak sonum
kaydirigubbakcemile3nasil dogurdugumu görsünkaydirigubbakcemile3
ben dedim istersen girme diye yok girecem diyo bende o ani görmeliyim diyo:kedi:
bayilirmi bayilir vallaelim sikissa ufacik kesilse benden cok onun ici gider bakalim artik napcaz:kedi:
hehhhe dimi aynen benimkide öyle ondan dedim zaten içi gider benim hep normal doğum dedik son anda sancılarımı çekiyorum hastanede sezeryana aldılar mecburen ben ağlıyom bi taraftan eşim ağlıyo bi taraftan çok duygusal bi ortam ayyyyy esk günlerim depreştii büşra 2.ci doğumu nasıl yapacaz bakalım hayırlısıı
bende sezeryanla doğum yaptım ama önce normal yapmak istedim suni sancı verdiler 1 gün çok sancım geldi eşimin elini ısırdım morramıştıı zemuszemus sonradan yapamadım sezeryana aldılar eşim ben senden önce doğurdum dedi bana bilmiyorumkismile
ayyy allahim insallah benimki normal dogum olur:Saruboceq:
valla cok dugsal yaaaaa allah bi kolaylik verir insallah ama senin ilki sezeryansa öbürleride sezeryanla olur boshayallersmile epidural yaparsiniz esinle girersin sende zaten o elini tutar sade perde gibi bise oluyo ya arada görmez karnini falan sahit olur o ana kaydirigubbakcemile5
bana şimdi deseler normalmi sezeryanmı diyebende sezeryanla doğum yaptım ama önce normal yapmak istedim suni sancı verdiler 1 gün çok sancım geldi eşimin elini ısırdım morramıştıı zemuszemus sonradan yapamadım sezeryana aldılar eşim ben senden önce doğurdum dedi bana bilmiyorumkismile
ben işlalh 2 doğumumu normal yapacam benim yengem ilki sezeryandı aradan 4 yıl geçti normal doğum yaptı yani bizde yaparız galiba ayyyy büşra ALLAHH sana yardım etsin o doğum sancıları çok kötüü offff
bu sefer pastam çok güzel oldu misafirleri bekliyorum nerde kaldılar acabaCADIARZU
sende gel benim misafirim ol elifff
hasatanede yaptı dememişti ebeler ebeler bi bakıyor sezeryanlı neden bize demedin diye riskliymiş ama yapan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?