Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kaydirigubbakcemile3
zaten kızlar ben çok panik atak biriyim bazende küçüçük şeyleri bile çok dert edrim kendime sanki dünya yıkılmış gibi n olcak sonum

sikma kendini

kiz sen en iyisimi bise yapma gec haber verdiniz bise yapamadim de bi cay koy peynir ekmek zeytin yiyinkaydirigubbakcemile3

zaten kızlar ben çok panik atak biriyim bazende küçüçük şeyleri bile çok dert edrim kendime sanki dünya yıkılmış gibi n olcak sonum

yok canım niye dünya üstüne ykılsın böyle dert etme kendinee sammimiyet derecesine göre deişir arkadaşlık herşeyin kolayı var artık

hehhhe dimi aynen benimkide öyle ondan dedim zaten içi gider benim hep normal doğum dedik son anda sancılarımı çekiyorum hastanede sezeryana aldılar mecburen ben ağlıyom bi taraftan eşim ağlıyo bi taraftan çok duygusal bi ortam ayyyyy esk günlerim depreştii büşra 2.ci doğumu nasıl yapacaz bakalım hayırlısıı

bencede katiliyorum arkadasim elife gec haber verdiklerine göre kendini yormani istemiyorlar zaten elinden ne geliyorsa onu yap:1rolleyes:

ayyy allahim insallah benimki normal dogum olur:Saruboceq:
valla cok dugsal yaaaaa allah bi kolaylik verir insallah ama senin ilki sezeryansa öbürleride sezeryanla olur boshayallersmile epidural yaparsiniz esinle girersin sende zaten o elini tutar sade perde gibi bise oluyo ya arada görmez karnini falan sahit olur o ana kaydirigubbakcemile5

bende sezeryanla doğum yaptım ama önce normal yapmak istedim suni sancı verdiler 1 gün çok sancım geldi eşimin elini ısırdım morramıştıı zemuszemus sonradan yapamadım sezeryana aldılar eşim ben senden önce doğurdum dedi bana bilmiyorumkismile

kiz adamin elinden ne istedinkaydirigubbakcemile3kim bilir o an ne cektin
ay allahim bani yardim et normal dogum olsunzemuszemus

esininde ici gitmistir o anlar

inşallah hayırlı doğum nasip etsin ilk önce bende çok normal diye tututurdum bide 42 haftalık oldu artık mecbur kafası rahime oturmadı doğum anında dr ya bebeği kaybederiz ya seni dedi mecbur sezeryan oldu ama benim bilimden uyuyşturdular ben uyumak istedim dayanamam ben yoksa 2.cisi sezeryan olur büyük ihtimalle ama ben yine uyurum istemem uyanıkken doğum yapmak

bana şimdi deseler normalmi sezeryanmı diye
ben sezeryanı seçerim ama doğumdan önce hiç sezeryan istememiştim adamın elinden ne sitedin gııı valla ben sancı çekerken kendi elimin üstününü ısırmışım :))))) sancı odasına almamışlardı annemle eşimi kendi kendime sancı çektim sonrda sezeryan olduu

ben işlalh 2 doğumumu normal yapacam benim yengem ilki sezeryandı aradan 4 yıl geçti normal doğum yaptı yani bizde yaparız galiba ayyyy büşra ALLAHH sana yardım etsin o doğum sancıları çok kötüü offff

o zaman çok kötüydüm çok canım yanıyordu bir elimi görümcem bri elimi eşim tutuyordu iksiininde elini ısırdım oh olsun hıncımı çıkardım onalrdan

bu sefer pastam çok güzel oldu misafirleri bekliyorum nerde kaldılar acabaCADIARZU

sezeryandan sonra normal doğum çok zor canım dikişlerin patlama ihtimali var nerde yaptı yengen doğumunu

hasatanede yaptı dememişti ebeler ebeler bi bakıyor sezeryanlı neden bize demedin diye riskliymiş ama yapan çok

öyle canım n eyapayım dediğim gibi her konuda böyleyim herşey çok güzel olsun istiyorum ama bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor

hasatanede yaptı dememişti ebeler ebeler bi bakıyor sezeryanlı neden bize demedin diye riskliymiş ama yapan çok

canım tabi riskli zaten dikişleri patlasa napacaktı acaba ebelerde doğuma adar ferketmemişlemi canım normalde soruyorlar ilk doğum nasıl yaptınız diyee söylememeişmi ona göre doğuma alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…