Pembe Dolap

off ya bende bi kaç parça bişe aldım ama cep tele olduğu için saırım hiç hoş çekilmıo fotolar koyamıorum yaa senağlama

Cicilerinizi güle güle kullanın kızlar...a.s.
Hepsi çok güzeller...

Bende bunları aldım...
Bu aralar hep klasik alıyordum, birazda spor olsun dedim...:icecream:

şimal hepside harika tatlım
hele ilk sıradaki pembeliye bayıldım bir pembe hastası olarak :))
GÜLE GÜLE GıY MUTLU GÜNLERDE

demothy 14 tl mi, resmini eklermisin canım
ya düşünsenize onu indirden önce 189 a aldığınızı ben kahrolurdum (olmuştumda ).

MIZMIZ86 güle gül giy canım babetini kaça aldın bide sıfır ökçemi

Şimal çok hoş hepside hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
sizi mi kırıcam gittim giydim çektim resimlerini 14 tllik abiyelerimin :icecream:​
,

biri belinden payetli diğeri taşlı toplu bişey..etikette 149 yazıomuş yalan olmasın aklımda 189 kalmış sengözlerimebaksanab bu arada biraz aceleye geldi sağımı solumu toplayamamışım ,askıları fln çıkmış ama olsun görünüyo elbiseler idare edin artık kaydirigubbakcemile3 öpüyoum kuzular Şeniz etiketi de sökmedim inanmayan olursa çekip koyarım yerimseniben lülülülülülü

demothy ikiside çok güzel bu fiyata bu elbiseler çok düşeş olmuş iyi günlerde giy sanada çok yakışmış.

sağol semyılcım; ama çok özensiz çekmişim şlimdi farkettim..pot durmuş sağım solum kafamçokkarıştı

cnm inan İstanbulda büyük potansiyel var..outletler neredeyse bedavaya dğıtıyor ..düşünsene park bravodan kuzenimin düğünü için abiye aldım 189'dan 14 tl'ye düşmüş..14 tl ya :1shok:

Hiiiii!!!! delikafadulden
Abiyelerde güzelmiş kııııııııız , çok yakışmış sana.
Kaçırdım mı ben bu indirimi yaaa nerdeki outlet buuu?

Hiiiii!!!! delikafadulden
Abiyelerde güzelmiş kııııııııız , çok yakışmış sana.
Kaçırdım mı ben bu indirimi yaaa nerdeki outlet buuu?

kuzucum geçen ramazanda almıştım sonra çok defa gittim yine vardı ama çok büyük bedenleri kalmıştı..real outlet kartalda .. Şeniz[/B]

demoty elbiselerin çok güzelmiş kız, sanada çok yakışmış..

Ebru cicilerini güle güle kullan canım.. a.s.

çok düşüncelisin ya tatlişim bnm kaydirigubbakcemile5
ya bn önceki sayfalara baktım lcwden alınan bi ayakkabıdan bahsetmişsin demothyle..ondan memnun mu demothy duy sesimiiii Çok üzgünüm çoook

o ayakkabı kesinlikle çok rahat ben de denedim ama sonra başka yerde rugan görünce onu aldım. yoksa demothyninkinden alıcaktım. tavsiye ederim turkuazzcım ama tabi yine de demothynin yorumu daha doğru olur kullandığı için

ben de bugün alışveriş yaptım. ama şuan çok yorgun ve halsizim resim ekleyebilir miyim bilmiyorum :/

demothyy abiyelerine bayıldımmmm hemde bu fiyataa valla bulup almak da marifettt :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…