bunlarda gecen hafta aldiklarim
cogunlukla bershka ve veromoda only
Eki Görüntüle 180705 Eki Görüntüle 180706 Eki Görüntüle 180707 Eki Görüntüle 180708 Eki Görüntüle 180709 Eki Görüntüle 180710 Eki Görüntüle 180711 Eki Görüntüle 180712 Eki Görüntüle 180713
maşallah ne kadar çok şey almşsın. bn de çok severim pazara gitmeyi. ancak öğrenci olarak bulunduğum şehirde hiç öle pazarlar yok
bütün aldıklarını beendim. güzel günlerde kullan
pelin ayakkabılarını güle güle kullan canım
yalnız yazda geliyor keşke düz beyaz alsaydın
yazın birçok şeyle giyerdin kotlarla filanda güzel olurdu
Eki Görüntüle 180783
sağol canımgiyim pazarına bayılırım,yiyecek pazarından nefret ederim:86:
evet bu konuda kesinlikle haklısın kuşumpelin kr tesekkür ederim canim
kontes sende sagol canim ben küpeleri normal gün icin degil özeö bir kiyafetle falan takmak icin aldim canim ,biliyorsun normalde taksamda cikartiyorum :))
sende aldiklarini güle güle kullan... son ikiyi, birde dantel detayli badini sevdim..
ama üzerinde görmek isterim hepsinide nasil kombinliyecegini merak ediyorumm..
Zaten yalin halde hosumuza gitmeyen birsey kombinlendiginde cok degisik ve hos durabiliyor..
arkadaşlar bişey sormak istiyorum trendyolda açılacak butiklerin ismi 1 gün önceden veriliyor mu
markofonide var onu takip ediyorum ama trendyolu bilmiyorum
arkadaşlar bişey sormak istiyorum trendyolda açılacak butiklerin ismi 1 gün önceden veriliyor mu
markofonide var onu takip ediyorum ama trendyolu bilmiyorum
bi de resim yüklemek için kaç mesaj olması gerek
çok soru sordum
yok canım malesef sadece sabah 9 da acılıyor ve yarım saat önceden mail atıyolar.
birgün önce aksam nelerin gelecegini ögrenebiliyorsun..
Kontess arkadasimiz bunu her aksam bize söylüyoristersen ona sor .. sanirim facebook sayfasindan bakip söylüyor..
hımm teşekür ederim canım
ben hergün maillere bakmıyodum bakdığım zamansa çoktan kaçırmış oluyorum fırsatları çünkü bazı ürünler çok çabuk bitiyor
erken kalkarsam takip edirim o zman
birgün önce aksam nelerin gelecegini ögrenebiliyorsun..
Kontess arkadasimiz bunu her aksam bize söylüyoristersen ona sor .. sanirim facebook sayfasindan bakip söylüyor..
ben de coverceleri kaçırıyorum 10 dk da bitiyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?