Pembe Dolap

bugünkü pazar ganimetlerim:86::86::86:

stradivarius olduğu iddaa edilen bluzum

ltb olduğu iddaa edilen keten şortum

burda da sağdaki kendini h&m diye tanıtmış,bilemiyorum:26:

pelin ayakkabılarını güle güle kullan canım
yalnız yazda geliyor keşke düz beyaz alsaydın
yazın birçok şeyle giyerdin kotlarla filanda güzel olurdu

maşallah ne kadar çok şey almşsın. bn de çok severim pazara gitmeyi. ancak öğrenci olarak bulunduğum şehirde hiç öle pazarlar yok

bütün aldıklarını beendim. güzel günlerde kullan

pelin kr tesekkür ederim canim
kontes sende sagol canim ben küpeleri normal gün icin degil özeö bir kiyafetle falan takmak icin aldim canim ,biliyorsun normalde taksamda cikartiyorum :))

sende aldiklarini güle güle kullan... son ikiyi, birde dantel detayli badini sevdim..

ama üzerinde görmek isterim hepsinide nasil kombinliyecegini merak ediyorumm..
Zaten yalin halde hosumuza gitmeyen birsey kombinlendiginde cok degisik ve hos durabiliyor..

maşallah ne kadar çok şey almşsın. bn de çok severim pazara gitmeyi. ancak öğrenci olarak bulunduğum şehirde hiç öle pazarlar yok

bütün aldıklarını beendim. güzel günlerde kullan

sağol canım giyim pazarına bayılırım,yiyecek pazarından nefret ederim:86:

pelin ayakkabılarını güle güle kullan canım
yalnız yazda geliyor keşke düz beyaz alsaydın
yazın birçok şeyle giyerdin kotlarla filanda güzel olurdu
Eki Görüntüle 180783

yaz gelince açık renginide almayı düşünüorum. bu mevsimde giymek içina aldım siyahı ztn

teşekkür ederim

evet bu konuda kesinlikle haklısın kuşum kombin , parçayı rezil de edebiliyor vezir de:90:

takı konusunda senin için büyük adım zaten bu bebişim,sevmiyorsun çünkü, biliyorum.ki bu sallantılı bi parçadevamını da beklerükkk

arkadaşlar bişey sormak istiyorum trendyolda açılacak butiklerin ismi 1 gün önceden veriliyor mu
markofonide var onu takip ediyorum ama trendyolu bilmiyorum
bi de resim yüklemek için kaç mesaj olması gerek
çok soru sordum

Son düzenleme:

birgün önce aksam nelerin gelecegini ögrenebiliyorsun..
Kontess arkadasimiz bunu her aksam bize söylüyor istersen ona sor .. sanirim facebook sayfasindan bakip söylüyor..

yok canım malesef sadece sabah 9 da acılıyor ve yarım saat önceden mail atıyolar.

hımm teşekür ederim canım
ben hergün maillere bakmıyodum bakdığım zamansa çoktan kaçırmış oluyorum fırsatları çünkü bazı ürünler çok çabuk bitiyor
erken kalkarsam takip edirim o zman

birgün önce aksam nelerin gelecegini ögrenebiliyorsun..
Kontess arkadasimiz bunu her aksam bize söylüyor istersen ona sor .. sanirim facebook sayfasindan bakip söylüyor..

trendyolun facebook sayfasından mı acıklanıyor? bi de burada hangi bölümde paylaşılıyo kie?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…