Pembe Dolap

teşekkür ederim cnm

çekim iğrenç ötesi olduışıktan mıdır nedir hiç güzel çekemedim elbiseyi
bluz de karmaşık olduğundan belli olmadı
ama hadi çeşit olsun dedim

ben trendyolda herşeyi kaçırıyorum açtığımda biçok ürün bitmiş oluyo 1 saatte bitiriyolar anlaşılan
bugün ki butikler çok güzeldi :84:

trendyoldan aldım 21 -27 arası gelicekmiş bakalım umarım sorun çıkmaz
aslında pek içime sinmedi etek ama ilk alışverişti biraz heyecana kapıldım aldım gitti :))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 181610

trendyoldan aldım 21 -27 arası gelicekmiş bakalım umarım sorun çıkmaz
aslında pek içime sinmedi etek ama ilk alışverişti biraz heyecana kapıldım aldım gitti :))

Elbisen güzelmiş canım , güle güle kullan

güle güle kullanın kızlarrrr
kurabiyem teşekkür ederim tatlım:87:

kontes güle güle kullan blazerına hasta oldum eskiyinci bana yolla bu ara çok taktım bu tarz çeketlere

kızlar eşim geçen hafta bana hediye bir elbise almış trendyoldan bu günde bi elbise ben aldım.acaba ayrı üyelikten tek adrese bir tek kargo halinde gönderim oluyormu.yani tek kargo ücreti ile.birde ayrı butiklerden alışveriş yapınca nası oluyo.deneyimli olanlar bir yardımcı olsa

hepinize tünaydın bayanlar
mangonun yeni sezonuna bakıyordum bunları beğendim ama hangisini alsam bilemedim :44:
fikirlerinize ihtiyacım var yani :78:
sırasıyla 75,56,75tl ya da çok mu pahalı :26:

bir de bakarken şunu gördüm geçen aldığım elbisenin neredeyse birebiri 90tl
buradan da şunu çıkardım mango tarzını nerede görsem tanıyorum sanırım artık

kurabiye çok tatlı hepsi güle güle kullan çantalarda altın rengi detayları çok seviyorum

kontessscim güle güle kullan tatlım elbiseyi modelin üstünde pek beğenemedim ama senin kombinleyişinle hoş olur bence
bak işte hatun olmak böyle günlerde elbiseyi bile güzelleştiriyor o derece yani

biri beni durdursun!

trendyol colins butiğinden...
blazer 18 tl
pantolon 14 tl

ceket bende aldım m beden kalmıştı sadece s giyiyorum aslında ama inşallah büyük gelmez pantolonlar da çok ucuzdu ama güvenip alamadım olmaz falan diye sende güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…