Pembe Dolap

trendyolun facebook sayfasından mı acıklanıyor? bi de burada hangi bölümde paylaşılıyo kie?

dedigim gibi kendim bakmadigim icin bilmiyorum ama buraya aldiklarini ekleyen ve sIK sIK trendden alisveris yapan arkadas kontess face sayfasinda aciklandigini söylemisti..
bizimle özelde paylasiyor bazen..

birazdan bakar sanirim buraya aciklarda kendisi...
yardimci olacagini düsünüyorum

butikler trendyolun facebook sayfasında bir gün önceden saat tam 20:00 de açıklanıyor

butikler trendyolun facebook sayfasında bir gün önceden saat tam 20:00 de açıklanıyor

tamam teşekür ederim ona bakmak için face kullanıcısı olmak gerekiyo mu gerekiyorsa ben yine bakamıyacağım demek oluyor

8.00 da açılıyor butikler
9 da geç kalmış olursun

imkansız 4 e yatıp 12 de kalkan bir vatndaş olarak o saatte kalkamam çalar saat kurup bakar geri uyurum artık
teşekür ederim yardımcı olduğun için

evet face kullanıcısı olman gerek
rica ederim

selayhus güle güle kullan aldıklarını ben en çok kırmızı hırkayı ve de kot gibi görünen :26: tuniği beğendim çok hoş kombinlenebilir ikisi de

trendyoldan sorumlu kk bakaniçesi kontess hanım güle güle kullanın siz de pazar alışverişini ben de özledim ihraç fazlası olduğu iddia edilen ürünler de ayrıca favorim

trendyolun butiklerine baktım da sabah 8 yolları göründü bana :82:

Son düzenleme:
bakaniçe waowwww
çok havalı :82:
ben de yarın bakıcam trendyola,süper butikler var
cidden ihraç fazlasılar mı yoksa çakmalar mı bilmiyorum ama kumaşları çok kaliteli
önemli olan da o açıkcası

tesekkür ederim , artik kombinlenmek icin beni bekliyorlar

bence ihraç fazlası olma ihtimalleri yüksek zaten değilse de dediğin gibi kaliteli olması önemli olan. bluzu ters çevirip giymiyorsun ya marka olduğu belli olsun.
benim de var öyle pazardan aldıklarım hepsi de mağazadan aldıklarıma taş çıkartır derecesinde sağlamlar hala..

ohh yaşasın pazar cicisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…