trendyolun facebook sayfasından mı acıklanıyor? bi de burada hangi bölümde paylaşılıyo kie?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum trendyolda açılacak butiklerin ismi 1 gün önceden veriliyor mu
markofonide var onu takip ediyorum ama trendyolu bilmiyorum
bi de resim yüklemek için kaç mesaj olması gerek
çok soru sordum
erken kalkan yol alıyor demek ki
sabah 9 da sayfaya giriş yapmalı anlaşılan
butikler trendyolun facebook sayfasında bir gün önceden saat tam 20:00 de açıklanıyor
8.00 da açılıyor butikler
9 da geç kalmış olursun
tamam teşekür ederim ona bakmak için face kullanıcısı olmak gerekiyo mu gerekiyorsa ben yine bakamıyacağım demek oluyor
imkansız 4 e yatıp 12 de kalkan bir vatndaş olarak o saatte kalkamam çalar saat kurup bakar geri uyurum artık
teşekür ederim yardımcı olduğun için
selayhus güle güle kullan aldıklarınıben en çok kırmızı hırkayı ve de kot gibi görünen :26: tuniği beğendim çok hoş kombinlenebilir ikisi de
trendyoldan sorumlu kk bakaniçesi kontess hanımgüle güle kullanın siz de pazar alışverişini ben de özledim ihraç fazlası olduğu iddia edilen ürünler de ayrıca favorim
trendyolun butiklerine baktım da sabah 8 yolları göründü bana:82:
bence ihraç fazlası olma ihtimalleri yüksek zaten değilse de dediğin gibi kaliteli olması önemli olan. bluzu ters çevirip giymiyorsun ya marka olduğu belli olsun.
benim de var öyle pazardan aldıklarım hepsi de mağazadan aldıklarıma taş çıkartır derecesinde sağlamlar hala..
Bence gayet guzel canim ozelliklere omuzlarindaki detay cok hos
gule gule giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?