Pembe Dolap

bence çok değil canım fiyatı belki düşer sezon sonunda ama beden kalmayabilir

öyle bir şey olmaz canım.
ayrı butiklerden alışveriş yaparsan her defasında kargo ödersin.

şahsen ben o fiyata almazdım canım:26: outlet'ine baksana?

ceket bende aldım m beden kalmıştı sadece s giyiyorum aslında ama inşallah büyük gelmez pantolonlar da çok ucuzdu ama güvenip alamadım olmaz falan diye sende güle güle kullan canım

sağol canım, sen de güle güle kullan olmadığında geri yolluyorum ben,para iadesi yapıyorlar.o yüzden sorun olmuyor hiç:87:

teşekkürler canım:90::78:

şahsen ben o fiyata almazdım canım:26: outlet'ine baksana?
ben de başta kararsız kaldım tatlım ama söz konusu mango olunca tutamıyorum kendimi
her gün okula yürürken outletin önünden geçiyorum bir heves indirim olmuş mudur diye ama sezondan bile daha pahalı
o yüzdeeen ilk resimdekini aldım etiket fiyatı 100tlydi bugün alışveriş partisi vardı hatta şimdi oradan geliyorum. %25+%10 indirimim vardı sanki bana göre dikilmiş gibiydi. dayanamadım aldım
şu an aşk yaşıyorum elbiseyle.

bence çok değil canım fiyatı belki düşer sezon sonunda ama beden kalmayabilir
bence biraz çoktu ama 64'e inince taksit felan aldım işte sezon sonunu düşündüm de en güzel parçaları indirime sokmuyorlar ya da tükenmiş oluyor da olmuyor bilmiyorum.

işte size bahsettiğim alıp almamakta kararsız kaldığım melissalar.
bugün geldiler, durum değerlendirmesi yaparsam,
rahatlığı: bir topuklu kadar rahat
topuğu: azmış gibi görünüyor, ölçmedim ama 9- 10 cm vardır.
dışı plastik evet ama için daha farklı bir madde , karkmasından korkuyordum, sanmıyorum kaymaz.
yan kısımlarında kesme ayağı vurma vs. yok.
iyi ki almışım diyorum

bu arada benmde blazera ihtiyacım var, kontess sence o butkteki gri olanımı alsam, siyah yaka kısmı pullu olanımı? pullu olan daha çok hoşuma gtti ama emin olamadm,
kızlar sizce?

bayıldım valla çok güzelmiş
güle güle kullan

bu arada benmde blazera ihtiyacım var, kontess sence o butkteki gri olanımı alsam, siyah yaka kısmı pullu olanımı? pullu olan daha çok hoşuma gtti ama emin olamadm,
kızlar sizce?

canım pullu olanı beğendim ben

kızlar sizce?
valla canım nerde kullanacağına bağlı
pullu günlük kullanım için ağır olabilir:26:
gri daha spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…