bence çok değil canım fiyatı belki düşer sezon sonunda ama beden kalmayabilirhepinize tünaydın bayanlar
mangonun yeni sezonuna bakıyordum bunları beğendim ama hangisini alsam bilemedim :44:
fikirlerinize ihtiyacım var yani :78:
sırasıyla 75,56,75tl ya da çok mu pahalı :26:
Eki Görüntüle 181861
Eki Görüntüle 181862
Eki Görüntüle 181863
bir de bakarken şunu gördüm geçen aldığım elbisenin neredeyse birebiri 90tl
buradan da şunu çıkardım mango tarzını nerede görsem tanıyorum sanırım artık
Eki Görüntüle 181865
etek güzel bence ben bedeni olmazsa diye almaya çekiniyorum..Eki Görüntüle 181610
trendyoldan aldım 21 -27 arası gelicekmiş bakalım umarım sorun çıkmaz
aslında pek içime sinmedi etek ama ilk alışverişti biraz heyecana kapıldım aldım gitti :))
lcw den almışsın sanırım bendede var aynısı çok severek kullanıyorum sende güle güle kullan :)
kızlar eşim geçen hafta bana hediye bir elbise almış trendyoldan bu günde bi elbise ben aldım.acaba ayrı üyelikten tek adrese bir tek kargo halinde gönderim oluyormu.yani tek kargo ücreti ile.birde ayrı butiklerden alışveriş yapınca nası oluyo.deneyimli olanlar bir yardımcı olsa
şahsen ben o fiyata almazdım canım:26: outlet'ine baksana?hepinize tünaydın bayanlar
mangonun yeni sezonuna bakıyordum bunları beğendim ama hangisini alsam bilemedim :44:
fikirlerinize ihtiyacım var yani :78:
sırasıyla 75,56,75tl ya da çok mu pahalı :26:
Eki Görüntüle 181861
Eki Görüntüle 181862
Eki Görüntüle 181863
bir de bakarken şunu gördüm geçen aldığım elbisenin neredeyse birebiri 90tl
buradan da şunu çıkardım mango tarzını nerede görsem tanıyorum sanırım artık
Eki Görüntüle 181865
ceketin çok tatlı gerçekten.bende alıcaktım ama bedenler konusunda tereddüt ediyorum ya.iki elbise aldım bende eklerim bu gün.güle güle kullan.
ceket bende aldım m beden kalmıştı sadece s giyiyorum aslında ama inşallah büyük gelmez pantolonlar da çok ucuzdu ama güvenip alamadım olmaz falan diye sende güle güle kullan canım
kurabiye çok tatlı hepsi güle güle kullançantalarda altın rengi detayları çok seviyorum
kontessscim güle güle kullan tatlımelbiseyi modelin üstünde pek beğenemedim ama senin kombinleyişinle hoş olur bence
bak işte hatun olmak böyle günlerde elbiseyi bile güzelleştiriyor o derece yani
bayıldım valla canımceketler de içimde kaldı bi giyemedim bunlardan bu kış
waooww süperlerr
sağol canım
grisini almıştım bi de siyah olsun istedim
başka da almam herhalde ,2 rengi yeter
ben de başta kararsız kaldım tatlım ama söz konusu mango olunca tutamıyorum kendimişahsen ben o fiyata almazdım canım:26: outlet'ine baksana?
bence biraz çoktu ama 64'e inince taksit felan aldım iştebence çok değil canım fiyatı belki düşer sezon sonunda ama beden kalmayabilir
işte size bahsettiğim alıp almamakta kararsız kaldığım melissalar.
bugün geldiler, durum değerlendirmesi yaparsam,
rahatlığı: bir topuklu kadar rahat
topuğu: azmış gibi görünüyor, ölçmedim ama 9- 10 cm vardır.
dışı plastik evet ama için daha farklı bir madde , karkmasından korkuyordum, sanmıyorum kaymaz.
yan kısımlarında kesme ayağı vurma vs. yok.
iyi ki almışım diyorum
bu arada benmde blazera ihtiyacım var, kontess sence o butkteki gri olanımı alsam, siyah yaka kısmı pullu olanımı? pullu olan daha çok hoşuma gtti ama emin olamadm,
kızlar sizce?
valla canım nerde kullanacağına bağlıbu arada benmde blazera ihtiyacım var, kontess sence o butkteki gri olanımı alsam, siyah yaka kısmı pullu olanımı? pullu olan daha çok hoşuma gtti ama emin olamadm,
kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?