ii kapmışın konteessne kadara aldın cnm? site açılmıo yoğunluktan heralde..
ikiside çok hoş güle güle kullan
20şer liralar canım
evet yoğunluktan
dakikalar içinde tükendi hepsi
Eki Görüntüle 180867 bu ceketi beğenerek aldım verdiğim para içimi acıttı ama :26:
beendim cnm. ne kadara alldın??
çok iyi olmuş cnm değiştirdiğin.ayakkabı tek başına hoştu ama elbisenin altına gitmemişti bu çok kibarmış eminim çok duracak güle güle giyslm kızlar ayakkabıları deiştirdim kimse beenmeyince. işte yeni ayakkabılarım. ne giydin topiğine ekledim ama buraya da eklemek istedim.. nasıll??
Eki Görüntüle 181003
çok iyi olmuş cnm değiştirdiğin.ayakkabı tek başına hoştu ama elbisenin altına gitmemişti bu çok kibarmış eminim çok duracak güle güle giy
slm kızlarEki Görüntüle 180860 Eki Görüntüle 180861 Eki Görüntüle 180862 Eki Görüntüle 180863 Eki Görüntüle 180864 ya bu hırka konusunda kararsızım sizce nasıl değiştirsem mi ki :26:
slm kızlar ayakkabıları deiştirdim kimse beenmeyince. işte yeni ayakkabılarım. ne giydin topiğine ekledim ama buraya da eklemek istedim.. nasıll??http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
Eki Görüntüle 181003
yeni aldığım ayakkabılarım. aslında komple rugan istiyodum ama ölesini bulamadım
nasıl sizce??
Eki Görüntüle 180421 Eki Görüntüle 180422
2. çanta çok güzelmiş
pelin ayakkabıların güzelmiş güle güle kullan
Bunlarda benim biraz önce aldığım cicilerim
Eki Görüntüle 181135 Eki Görüntüle 181130 Eki Görüntüle 181114
çok güzel nereden kaça aldın, nubuk mu ?
çok kibar durmuş beğendimm
pelin ayakkabıların güzelmiş güle güle kullan
Bunlarda benim biraz önce aldığım cicilerim
Eki Görüntüle 181135 Eki Görüntüle 181130 Eki Görüntüle 181114
2. çanta çok güzelmiş
güle güle kullanasın inş hepsini
teşekkür ederim cnm. bnde 2. çantaya bayıldım. elbisende çok güzel. iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?