ben de son aldıklarımı ekliyim;
[/URL][/IMG]
sonunda bayıldığım bu çantayı nihayet alabildim
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bi kaç gündür giremedim bu topiğe.. gnydn, airlikfeer, kurabiye(eteğine bende bayıldım) hatırlayamadıklarım da vardır illaki. hepiniz güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı
bi kaç gündür giremedim bu topiğe.. gnydn, airlikfeer, kurabiye(eteğine bende bayıldım) hatırlayamadıklarım da vardır illaki. hepiniz güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı
üçü de çok hoş güle güle kullan.:81:
teşekkürler tatlım
BaSiYaZMaLiKiZ dopiez kkontess
aldıklarınızı güle güle kullanın
sen hayransın bense bıktım:26: ama hakim olamıyorum kendime:18::84: teşekkür ederim canımm:87: bugün yine töbe ettim bakalım kaç gün sürecekkontes masallah sendeki alisveris sevdasina hayranim...
aldiklarini güle güle giy, üstünde de görelim en kisa zamanda...
sen hayransın bense bıktım:26: ama hakim olamıyorum kendime:18::84: teşekkür ederim canımm:87: bugün yine töbe ettim bakalım kaç gün sürecek
cünkü biz artik ihtiyacimiz oldugunu icin degil, alisverisi hobbymiz oldugu icin yapiyoruz, bu yüzden ben bu ateskesin fazla sürecegini sanmiyorum...
güle güle kullan kontescim. bişe bırakmamışsın genehepsini çok beendim
kontes yeni cicilerin çok güzeller. Güle güle giy canım
kontes hepsi cok guzel ama 5 tl mibayildim 3. pantolonaaa gule gule giy
iyi günlerde giy kemer bu sene moda bende alıcam kendime bir iki taneEki Görüntüle 184115 Eki Görüntüle 184114 Eki Görüntüle 184113 Eki Görüntüle 184112 Eki Görüntüle 184111 Eki Görüntüle 184110
atlet ve mavi bady colleziondan, siyah hırka rodi, yeşil bady ve kemer lcw dan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?