Pembe Dolap

bir ara böyle bişi aranıyordu topikte

I&D Lounge Wear 29,90 tl trendyolda
tükkanın kapanmasına 9 saat kalmış ama :)))

kontesko, aldıklarını güle güle kullan 5 tl ye aldığın pantolonu çok sevdim ben :81:

Son düzenleme:

aa evt elbiselerin altına giyilen şey dimi bu. güzelmiiş. düşünüom bnde bundan almayı..

sağolasın nektarr

koyduğun ürün çok uygunmuş
geçen sadece etek olanını görmüştüm ben 30 tl ye burda bir dükkanda

kızlar trendyoldan aldığımız ürün markafoni gibi geç mi geliyor ve hangi kargoyla anlaşmalı

kızlar trendyoldan aldığımız ürün markafoni gibi geç mi geliyor ve hangi kargoyla anlaşmalı

valla trendyoldaki çok geç değilde markafonideki benim 20 gün olup gelmedi bende iptal ettim parasını aldım,başka ürün almıştım o 1 haftada geldi tedarik süresine göre değişiyor.ikiside yurtiçi kargoydu

yurtiçi kargodan nefret ediyorum

trendyoldan siparişimin biri geldi.normalde 38 beden giyiyorum ama elbise çok dar oldu.ya kesimi dar yada ben kilo aldım:)elbise çok güzel ama bu durumda siparişi iade etmek durumundayım.üzüldüm...

evett bunlar da izmir nimetleri

anneannemin bahar hediyesi

bu aslında yeni değil annem ilk maaşıyla almış ama ufak tefek tamirden geçti ve artık benim

koton outletten kendisi 10tl

renklerini çok sevdim beyaz tshirtle güzel olur 2tl

vee o bir baykuş reyiz gözlerini ben yapıştırdım tabii ki kırmızı 2tl

soldaki yüzüğün aparatını taşlarını ayrı alıp yapıştırdım 1.5tlye mal oldu
sağdaki kelebekleri pek seviyorum ama cansız olarak 2tl

zaranın klasik ceketi bir kremi olsun dedim üstündeki danteli kendim ekledim

oceleriimm küçüklüğümden beri oce delisiyim ama artık daha renkliler çok mutluyum. 75kr(tane)

trendyoldan 24tlye alıp mangoda 90tlye gördüğüm elbisem

rüyamsın güle güle kullan canım
lolita yurtiçi kargo ile çalışıyorlar ama vaad ettikleri tarihte yollamazlarsa hediye çeki veriyorlar,sorunlar kolay çözülüyor vs dert etme
kırmızı hatunum güle güle kullan canımmm,ben de annemin ilk maaşı ile aldığı yüzüğü takıyorum hep,bana hediye etmişti çok anlamlı ve değerli oluyorlar

kırmızı hatunum güle güle kullan canımmm,ben de annemin ilk maaşı ile aldığı yüzüğü takıyorum hep,bana hediye etmişti çok anlamlı ve değerli oluyorlar
çok teşekkür ediyorum kontescim
evet kesinlikle çok değerli ben de ilk maaşımla böyle bir şey alıp kızıma vermek istiyorum; çünkü annem bana verdiğinde tarif edemeyeceğim şekilde mutlu olmuştum. bir de uzakta olup onu takınca hep yanımdaymış gibi oluyor

kırmızısvenhatun aldıkların çok güzel. güle güle kullan. hele trendden 24 e aldığın mango elbisene bayıldım. ne kdr ucuza almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…