çok teşekkür ediyorum tatlım.kırmızısvenhatun aldıkların çok güzel. güle güle kullan. hele trendden 24 e aldığın mango elbisene bayıldım. ne kdr ucuza almışsın
çok teşekkür ediyorum.kırmızısevenhatun çok zevklisin vesselam. güle güle kullan
çok güzel iyi günlerde kullan..
rüyamsın güle güle kullan canım
lolita yurtiçi kargo ile çalışıyorlar ama vaad ettikleri tarihte yollamazlarsa hediye çeki veriyorlar,sorunlar kolay çözülüyor vs dert etme
kırmızı hatunum güle güle kullan canımmm,ben de annemin ilk maaşı ile aldığı yüzüğü takıyorum hep,bana hediye etmiştiçok anlamlı ve değerli oluyorlar
canım hepsi çok güzel iyi günlerde giy sende çok becerikli ve yaratıcıymışsın...evett bunlar da izmir nimetleri
Eki Görüntüle 185764
anneannemin bahar hediyesi
Eki Görüntüle 185765
bu aslında yeni değil annem ilk maaşıyla almışama ufak tefek tamirden geçti ve artık benim
Eki Görüntüle 185766
koton outletten kendisi 10tl
Eki Görüntüle 185762
renklerini çok sevdim beyaz tshirtle güzel olur 2tl
Eki Görüntüle 185770
vee o bir baykuş reyizgözlerini ben yapıştırdım tabii ki kırmızı 2tl
Eki Görüntüle 185769
soldaki yüzüğün aparatını taşlarını ayrı alıp yapıştırdım 1.5tlye mal oldu
sağdaki kelebekleri pek seviyorum ama cansız olarak 2tl
Eki Görüntüle 185763
zaranın klasik ceketi bir kremi olsun dedim üstündeki danteli kendim ekledim
Eki Görüntüle 185767
oceleriimm küçüklüğümden beri oce delisiyim ama artık daha renkliler çok mutluyum. 75kr(tane)
Eki Görüntüle 185768
trendyoldan 24tlye alıp mangoda 90tlye gördüğüm elbisem
evett bunlar da izmir nimetleri
Eki Görüntüle 185764
anneannemin bahar hediyesi
Eki Görüntüle 185765
bu aslında yeni değil annem ilk maaşıyla almışama ufak tefek tamirden geçti ve artık benim
Eki Görüntüle 185766
koton outletten kendisi 10tl
Eki Görüntüle 185762
renklerini çok sevdim beyaz tshirtle güzel olur 2tl
Eki Görüntüle 185770
vee o bir baykuş reyizgözlerini ben yapıştırdım tabii ki kırmızı 2tl
Eki Görüntüle 185769
soldaki yüzüğün aparatını taşlarını ayrı alıp yapıştırdım 1.5tlye mal oldu
sağdaki kelebekleri pek seviyorum ama cansız olarak 2tl
Eki Görüntüle 185763
zaranın klasik ceketi bir kremi olsun dedim üstündeki danteli kendim ekledim
Eki Görüntüle 185767
oceleriimm küçüklüğümden beri oce delisiyim ama artık daha renkliler çok mutluyum. 75kr(tane)
Eki Görüntüle 185768
trendyoldan 24tlye alıp mangoda 90tlye gördüğüm elbisem
canım iyi günlerde giy elbiseni siyah bir babet alablirsin...Kızlar bende bu elbiseyi aldım netten.ama nasıl kombinlesem.altına nasıl bir ayakkabı nasıl bir çanta??topuklu demeyin giyemem.buda zaten ilk elbisem.hep spor takıldığım için bilemedim nasıl giysem :))birde nasıl çorap giyeyim altına???bu arada takıları ben koymadım:))
çok teşekkür ediyorum.kirmizisevenhatun en cok aksesuarlari begendim ve en son elbiseyigule gule kullan
çok teşekkür ediyorum.canım hepsi çok güzel iyi günlerde giy sende çok becerikli ve yaratıcıymışsın...
çok teşekkür ediyorum.kirmizisevenhatun yeni aldıkların çok güzel. Hepsini güle güle kullan.
Özellikle baykuş reyizi çok beğendimAyrıca ortadaki ojenin renginede hasta oldum
çopçok teşekkür ediyorumm.hepsi süper valla
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?