Pembe Dolap

kırmızısvenhatun aldıkların çok güzel. güle güle kullan. hele trendden 24 e aldığın mango elbisene bayıldım. ne kdr ucuza almışsın
çok teşekkür ediyorum tatlım.
evet evettt ben de mangoda o fiyata görünce çok sevindim çünkü aynısını mangoda görsem de almak isterdim resimde pek belli olmamış ama üstte çok hoş duruyor

kırmızısevenhatun çok zevklisin vesselam. güle güle kullan
çok teşekkür ediyorum. teveccühünüz

çok güzel iyi günlerde kullan..

tskler

kirmizisevenhatun en cok aksesuarlari begendim ve en son elbiseyi gule gule kullan

canım hepsi çok güzel iyi günlerde giy sende çok becerikli ve yaratıcıymışsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
kirmizisevenhatun yeni aldıkların çok güzel. Hepsini güle güle kullan.
Özellikle baykuş reyizi çok beğendim Ayrıca ortadaki ojenin renginede hasta oldum

hepsi süper valla
güle güle kullan

bnde demin bu elbiseyi aldımmm.

Eki Görüntüle 185825

çok güzel canım güle güle kullan

Kızlar bende bu elbiseyi aldım netten.ama nasıl kombinlesem.altına nasıl bir ayakkabı nasıl bir çanta??topuklu demeyin giyemem.buda zaten ilk elbisem.hep spor takıldığım için bilemedim nasıl giysem :))birde nasıl çorap giyeyim altına???bu arada takıları ben koymadım:))

bu elbiseye güzel zarif bir kemer beline takabilirsin ama orta yaşta bir bayansanız eğer dolgu topuk siyah bir ayakkabı elde tutulan zarif bir çanta ile hareket katabilirsiniz siyah ince düz bir çorap daha iyi olur..takılar o kıyafete uymamış

27 yaşındayım:) gündüz giyerim bende babet diye düşündüm altına.teşekkürler fikir için.

mavi26 yeni elbisen çok güzel. Güle güle giy canım.
Ten rengi çorap ve siyah babetle güzel olur diye düşünüyorum. Çanta olarakta elbisenin içindeki o açık rengin biraz daha koyu renginde deri portföy çanta çok şık olur.

canım iyi günlerde giy elbiseni siyah bir babet alablirsin...

yorumlar için çok teşekkürler kızlar...tek tek alıntıyı beceremedim:))
bakın dün bide çanta aldım..

kirmizisevenhatun en cok aksesuarlari begendim ve en son elbiseyi gule gule kullan
çok teşekkür ediyorum. aksesuarları ben de çok severek kullanıyorum

canım hepsi çok güzel iyi günlerde giy sende çok becerikli ve yaratıcıymışsın...
çok teşekkür ediyorum. iltifatınız için de teşekkür ederim..

kirmizisevenhatun yeni aldıkların çok güzel. Hepsini güle güle kullan.
Özellikle baykuş reyizi çok beğendim Ayrıca ortadaki ojenin renginede hasta oldum
çok teşekkür ediyorum. baykuş reyiz yeri apayrı zaten bulana kadar neler cektim

hepsi süper valla
güle güle kullan
çopçok teşekkür ediyorumm.

benim de hırkalarım gelmişti markafoniden, bu havalarda mont yerine giyorum çokta sevdim kendilerini :))
mavi tişörtü de annem almış bana 23 nisan hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…