güle güle kullan canım. ben çok severek kullanıyorum umarım senin için de öyle olur
güle güle kullan tatlım oldukça kullanışlı ve hoşlar
güle güle kullan canım. ben çok severek kullanıyorum umarım senin için de öyle olur
güle güle kullan tatlım oldukça kullanışlı ve hoşlar
kızlar şunu aldım ; M beden aldım inşallah küçük gelmez..
Eki Görüntüle 187173
şunu da alsam mı kızlar sizce ?iş görüşmeleri için düşünmüştüm..
Eki Görüntüle 187180
benim de hırkalarım gelmişti markafoniden, bu havalarda mont yerine giyorum çokta sevdim kendilerini :))
mavi tişörtü de annem almış bana 23 nisan hediyesi
Eki Görüntüle 186578 Eki Görüntüle 186579 Eki Görüntüle 186577 Eki Görüntüle 186580
güle güle giyinin kızlarrrr
gayet güzeller canım güle güle kullan
normal üst bedenin kaçtı ? hırkada ben azcık bolluk seviyorum, M badi gibi olmaz mı? (tabi asıl bedenin s ise bilemiyorum...)
elbise de hoş
normal üst bedenim bazen s oluyor bazen m oluyor canım, sanırım bu tam hırka değil de penye gibi geldi bana..fotodaki kıza da s dar olmuş sanki :S
alt bedenim 38 sence elbiseyi 38 mi alsam ? fotodaki kızın ölçüleri Modelin Ölçüleri : Boy : 1.73 , Göğüs : 85 , Bel : 63 , Kalça : 90 , Beden : S/36/1..
çok doğru söylüyorsun canım , ben de tereddütlü aldım kıza dar geldiğini görünce, bakalım inşallah olur..elbiseyi de 38 alim o zaman teşekkür ederim kuzum öptüm sağolasın fikrin için..önü düğmeli diye hırka dedim canım,kumaşını bilemem tabi.
şahsen önü düğmeli şeyleri bluz gibi giymem beniçine atletimsi bluz giyer,önlerini açarım filan...
kesin şu şekilde al diyemem,malum markadan markaya değişiyor beden,onun sorumluluğunu almak istemem:26: ama ben elbiseleri hep alt ölçüme göre alıyorum.
popom çıkık diye:26:
çok doğru söylüyorsun canım , ben de tereddütlü aldım kıza dar geldiğini görünce, bakalım inşallah olur..elbiseyi de 38 alim o zaman teşekkür ederim kuzum öptüm sağolasın fikrin için..
sağol canım..nektar, tourmaline güle güle kullanın kızllar aldıklarınızı
güle güle kullan canım bu güzelmiş..kombinini de merak ediyorum..
güle güle kullan kontesss bn çok beendim. ne kadara aldın cnm?
canım önümüz yaz siyah elbise yerine gömlek pantolon alsan hırka güzel ama....kızlar şunu aldım ; M beden aldım inşallah küçük gelmez..
Eki Görüntüle 187173
şunu da alsam mı kızlar sizce ?iş görüşmeleri için düşünmüştüm..
Eki Görüntüle 187180
aynı olay başıma geldi özel günlerde giymek için siyah bir pantolon almıştım 90 küsüre tozlu buruş buruş ve büyüktü bayağı aynı gün geri gönderdim bence sende öyle yapmalısın giymeyeceyin 2 elbise neden elinde kalsınki.....arkadaşlar ya trendyoldan iki elbisemde elime ulaştı.ikisinide 38 beden sipariş ettim birinin içine giremedim diğerininde içinde kayboldum.üstelik bi elbisede defo var ve etiketsiz geldi.tamam geri yolluyabileceğimi biliyorum.ama bir sürü teferruatla uğraşmak zor geliyor açıkçası.ve ilk alışverişimde böyle bir hüsrana uğradım bir daha internetten nasıl bir şey alayım.çok üzüldüm.bu şikayetimide yetkililere ileticem geri yollamasamda bilsinler.
tefarruat yok ki canımarkadaşlar ya trendyoldan iki elbisemde elime ulaştı.ikisinide 38 beden sipariş ettim birinin içine giremedim diğerininde içinde kayboldum.üstelik bi elbisede defo var ve etiketsiz geldi.tamam geri yolluyabileceğimi biliyorum.ama bir sürü teferruatla uğraşmak zor geliyor açıkçası.ve ilk alışverişimde böyle bir hüsrana uğradım bir daha internetten nasıl bir şey alayım.çok üzüldüm.bu şikayetimide yetkililere ileticem geri yollamasamda bilsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?