Pembe Dolap

son zamanlarda aldığım ama bir türlü ekleyemediğim şeyler :

bunu trendyoldan almıştım..ay çok bol geliyor bu ya

kızlar sizce bu ayakkabıyı nasıl kombinleyebilirim ? kotlarla olur mu?

Son düzenleme:

1. si bol geldiyse geri yollasaydın cnm. yada bi kemerle toparlanabilir belki.

ayakkabı ise kotlarla da olur bnce. hemde gayet şık olur. güle güle kullan beendim cnm

bugün bunları aldıııım
yaz geldi artık hemen hemen hergünüm denizde geçiyor cildim hassas olduğu için Güneş ürünleri aldım.Niveada kampanya var dediler iki güneş ürünü alana plaj çantası hediye çok sevndm walla sonra kıyafet almaya gittim boyundan ipli bodyler heryerdeee bende 2 tane aldıım sonra kozmetik alışverişim başladı Cecile in far paleti koleksiyonunu tamamladım tüm hepsi bende var artık çok kalıc ılar ve simli simli çok güzeller beyaz kalemi veritadan aldım gözleri büyük göstermek için Vee Prenses ten aldığım rengarenk yazlık küpelerrrr toka moka ıvır zıvır Buda nişanlımın hediyesi saat Swarovski taşlıı çok tatlı altın rengi keseside çok şık yanınada bu güneşte oynayan masa üstü aksesuarını almışş Çok mutluyum beeen 3 tanede şort siparişi verdim onlarıda eklicem yakında alışverişi çoook seviyorum

Son düzenleme:
evet canım penyemsi bir hırka..

canım,durum dikkatimi çekti ve yazmadan geçemedim kusura bakma
hırkanın içindeki renklerle uyumlu ya da beyaz renk bir elbise giyersen,üzerine hırkayı giyip önünü açık bırakıp üstünden kemer takarsan,mükemmel olucaktır

aynı şeyi elbise yerine maxi etek üzeri bluz ile de uygulayabilirsin.

misal ;

Son düzenleme:

teşekkür ederim, fikrin çok güzel..
o renklere uyacak elbise bulmakta iş :)

nektar; aldığın iki bluz da cok güzelmiş.güzel günlerde giyin.nerden ve kaça aldığını sorabilirmiyim?
teşekkür ederim betul :))
avcılardan bi mağazadan aldım canım, ismi aklımda değil ama.. marmara caddesinde, kolay bulunur bir yerde.. 22 tl ye aldım, indirime girmişlerdii :))

vaowwwwwwwwww ayakkabılar şahane ama çok yüksekler be kuzum ben bunları giysem eşimden uzun olurum ama çok şıklar güle güle kullan. pantolon da çok güzel görünoyooore nerden aldın bakim
evet çok topuklular, benim giydiğim topuklular bukadar değil ama mağazalarda gördüğüm kadarıyla tüm beğendiklerim bu yükseklikte
giydim rahat yürünüyodu, alışırım deyip aldım.. umarım bi defa giyip bi kenara kaldırmam..
deniycem bakalım alisham panolonu eşim getirmiş bana lekeden, öyle süpriz yapmış.. houma gitti benim de..

Cecile in far paleti koleksiyonunu tamamladım tüm hepsi bende var artık çok kalıc ılar ve simli simli çok güzeller :

Uzun zamandır Cecile far paletlerini arıyorum,bir türlü bulamadım.

İzmit'te oturuyorum,satış noktaları konusunda bilgisi olan varmı ?

nektar ayakkabını çok beğendim özel günlerde giyebilirsin..kot pantolonda açık renk olması çok iyi yazın rahatlıkla giyebilirsin hafta sonu bende buna benzer bi kot aldım taşlanmış ama
taşlanmış kot, ve şifon gömleklrle felan iş yerinde giyilmez mi fundam, ben günlük kullanmak için aldıydım bu akkabıyı :26:

kotların beyaz olması iyi de, daha şişko gösteriyo beni
eşim almış zaten, ben koyu alıyorum artık (

teşekkür ederim canım

evet açık renk kot daha kilolu gösteriyo canımama yazın hoş duruyogiyilir bende günlük hayatta topuklu giyiyorum canım seviyorum topuklu ayakkabı:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…