- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
son zamanlarda aldığım ama bir türlü ekleyemediğim şeyler :
bunu trendyoldan almıştım..ay çok bol geliyor bu ya
Eki Görüntüle 204361
kızlar sizce bu ayakkabıyı nasıl kombinleyebilirim ? kotlarla olur mu?
Eki Görüntüle 204362
1. si bol geldiyse geri yollasaydın cnm. yada bi kemerle toparlanabilir belki.
ayakkabı ise kotlarla da olur bnce. hemde gayet şık olur. güle güle kullan beendim cnm
sağol canım ne bilim göndermedim de,
teşekkür ederim..ama kemerle güzel olmaz sanki hırka :26: hayal edemedim :26:
Çok şaşkınım ya resmleri eklemeden mesajı yolladmresimler geliyooo
Eki Görüntüle 204637 Eki Görüntüle 204638 Eki Görüntüle 204639 Eki Görüntüle 204640 Eki Görüntüle 204641 Eki Görüntüle 204642 Eki Görüntüle 204643 Eki Görüntüle 204644 Eki Görüntüle 204645
hırka mı. bn bluz sandım. :26: kemerle olmaz hırkaysa:26:
evet canım penyemsi bir hırka..
canım,durum dikkatimi çekti ve yazmadan geçemedim kusura bakma
hırkanın içindeki renklerle uyumlu ya da beyaz renk bir elbise giyersen,üzerine hırkayı giyip önünü açık bırakıp üstünden kemer takarsan,mükemmel olucaktır
aynı şeyi elbise yerine maxi etek üzeri bluz ile de uygulayabilirsin.
misal ; Eki Görüntüle 204732
yeni aldıklarım, tişörtler ve kot geçen haftadan..ayakkabıları da dün aldım :))
Eki Görüntüle 204981 Eki Görüntüle 204980 Eki Görüntüle 204979 Eki Görüntüle 204978 Eki Görüntüle 204982
teşekkür ederim betul :))nektar; aldığın iki bluz da cok güzelmiş.güzel günlerde giyin.nerden ve kaça aldığını sorabilirmiyim?
evet çok topuklular, benim giydiğim topuklular bukadar değil ama mağazalarda gördüğüm kadarıyla tüm beğendiklerim bu yüksekliktevaowwwwwwwwww ayakkabılar şahane ama çok yüksekler be kuzum ben bunları giysem eşimden uzun olurumama çok şıklar güle güle kullan. pantolon da çok güzel görünoyooore nerden aldın bakim
Cecile in far paleti koleksiyonunu tamamladım tüm hepsi bende var artık çok kalıc ılar ve simli simli çok güzeller :
yeni aldıklarım, tişörtler ve kot geçen haftadan..ayakkabıları da dün aldım :))
Eki Görüntüle 204981 Eki Görüntüle 204980 Eki Görüntüle 204979 Eki Görüntüle 204978 Eki Görüntüle 204982
taşlanmış kot, ve şifon gömleklrle felan iş yerinde giyilmez mi fundam, ben günlük kullanmak için aldıydım bu akkabıyı :26:nektar ayakkabını çok beğendim özel günlerde giyebilirsin..kot pantolonda açık renk olması çok iyi yazın rahatlıkla giyebilirsin hafta sonu bende buna benzer bi kot aldım taşlanmış ama
taşlanmış kot, ve şifon gömleklrle felan iş yerinde giyilmez mi fundam, ben günlük kullanmak için aldıydım bu akkabıyı :26:
kotların beyaz olması iyi de, daha şişko gösteriyo beni
eşim almış zaten, ben koyu alıyorum artık(
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?