canım güle güle kullan bence çok havalı hoş bir ayakkabı , çok da moda..
aynı renk çantayla (biliyorsun sanırım bu benim takıntım); kot etekle, kaprilerle,keten pantalonla,benzer tonlardaki eteklerle falan da güzel olur..üzerine aynı tonlarda beyaz gömlek giydiğin çoğu şeyle hoş olur sanırım :)
ne kadara aldın bu arada ? ben bugün bir ayakkabı aldım sizden kombin için fikir istiycem eklerim fotosunu birazdan..
kızlar yeni ayakkabı aldım ama nası kombinlicem bilemioorum. bi beyaz pantolonla kombinleyebilirim. ama şu ara günlük hayatta elbise altına çorap giyiyorum. bu ayakkabının içine çorap giyilmez dimi. aslında çok da kötü durmadı ama:26:
Eki Görüntüle 202401
ayakkabı yorumlarınızı ve kombin önerilierinizi bekliorum..
bayıldııımmm rengide muhteşem güle güle giy
kızlar yeni ayakkabı aldım ama nası kombinlicem bilemioorum. bi beyaz pantolonla kombinleyebilirim. ama şu ara günlük hayatta elbise altına çorap giyiyorum. bu ayakkabının içine çorap giyilmez dimi. aslında çok da kötü durmadı ama:26:
Eki Görüntüle 202401
ayakkabı yorumlarınızı ve kombin önerilierinizi bekliorum..
buna bayıldım alsam mı ki
ay ayyy bayıldım tatlımmüsadenle ben de aşk yaşıyorum ayakkabınla
bugün ben de gezdim tozdum mangoda bir ayakkabı beğendim ama ama amaaa! kadınların hışmına uğramıştı teki, yoksa alacaktım kesinlikle biraz yüksekti topuğu 12 puntocuk kadar ama dayanamadım :78: off hala onu düşünüyorum
seninkinin topuk boyu da süper güle güle kullan tatlım
skinny ile güzel olur ama boyu çok uzun olmasın paçasının üzerine de aynı tonlarda fırfırlı felan bir bluz hoş olur.. önü biraz daha kapalı olsa çorapla da olurdu da şimdi olmaz sanırım :44:
ayakkabılarını çok beğendim güle güle kullan
teşekkür ederim cnmevt çorapla pek olmadı ama vanilyayla kombinlicem arada. bana o kadar kötü gelmio açık ayakkabın iiçine çorap:26:
bilirim beendiğin bişeyi alamayınca insanın aklından çıkmaz epey bi süre
bayıldım tek kelime ile süper.
hmmm bu sene moda zaten tatlım açık ayakkabı içerisine çorap, hatta soket çoraplarla bile kombinliyorlarbana da ilginç geliyordu ama baktıkça alışıyorum sanırım
mesela dize kadar olan bildiğimiz penye çorapların önünü pulla boncukla işlemişler altta böyle bandajlı ayakkabılar vardıı ve ben o görüntüye bayıldım
siyahla kombini gördüm ama vanilya nasıl görmedim onu da koysana bakalım :78:
ayrıca evet çıkmıyor aklımdaaan!eski sezonmuş bir de bulamazsın dedi kadın mango hattını arayacağım az sonra belki izmirde felan vardır
saol canım bulunduğum şehirdeki bi ayakkacıdan aldım.. 60 tl ye aldım ben.. aynı ayakkabıyı başka bir mağazada 40 a da bulmuştum (üretici markalar farklıydı) ama numarası yoktu.. Kısmetofff bunlar da çok tatlııı hem de yüksek topuk!! evren bana git o papiyi bul mesajı veriyor sanırım
güle güle kullan tatlımnerden kaça aldın acaba öğrenebilir miyim???
saol tatlım tşk ederimbayıldım tek kelime ile süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?