Pembe Dolap

teşekkür ederim cnm. 100 tl ye aldım cnm. azcık pahalı ama çok beendim

bayıldııımmm rengide muhteşem güle güle giy

ay ayyy bayıldım tatlım müsadenle ben de aşk yaşıyorum ayakkabınla
bugün ben de gezdim tozdum mangoda bir ayakkabı beğendim ama ama amaaa! kadınların hışmına uğramıştı teki, yoksa alacaktım kesinlikle biraz yüksekti topuğu 12 puntocuk kadar ama dayanamadım :78: off hala onu düşünüyorum
seninkinin topuk boyu da süper güle güle kullan tatlım
skinny ile güzel olur ama boyu çok uzun olmasın paçasının üzerine de aynı tonlarda fırfırlı felan bir bluz hoş olur.. önü biraz daha kapalı olsa çorapla da olurdu da şimdi olmaz sanırım :44:

teşekkür ederim cnm evt çorapla pek olmadı ama vanilyayla kombinlicem arada. bana o kadar kötü gelmio açık ayakkabın iiçine çorap:26:

bilirim beendiğin bişeyi alamayınca insanın aklından çıkmaz epey bi süre

kızlar markafoniden aldığımız maxfactor fondoten ellerine ulaşan var mı. benımkı halen gelmedi ya.kargoya verildi diyor.

hmmm bu sene moda zaten tatlım açık ayakkabı içerisine çorap, hatta soket çoraplarla bile kombinliyorlar bana da ilginç geliyordu ama baktıkça alışıyorum sanırım
mesela dize kadar olan bildiğimiz penye çorapların önünü pulla boncukla işlemişler altta böyle bandajlı ayakkabılar vardıı ve ben o görüntüye bayıldım
siyahla kombini gördüm ama vanilya nasıl görmedim onu da koysana bakalım :78:
ayrıca evet çıkmıyor aklımdaaan! eski sezonmuş bir de bulamazsın dedi kadın mango hattını arayacağım az sonra belki izmirde felan vardır

tmm cnm eklerim resmini çekip evt dediğin soketleri bnde gördüm. bncede güzel duruo

inş bulursun o ayakkabıyı

offf bunlar da çok tatlııı hem de yüksek topuk!! evren bana git o papiyi bul mesajı veriyor sanırım
güle güle kullan tatlım nerden kaça aldın acaba öğrenebilir miyim???
saol canım bulunduğum şehirdeki bi ayakkacıdan aldım.. 60 tl ye aldım ben.. aynı ayakkabıyı başka bir mağazada 40 a da bulmuştum (üretici markalar farklıydı) ama numarası yoktu.. Kısmet
bayıldım tek kelime ile süper.
saol tatlım tşk ederim

çocuk esirgemeye falan bağışlasanız? kıyafetleri değil tabi paraları. kıyafetler karın doyurmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…