taşlanmış kot, ve şifon gömleklrle felan iş yerinde giyilmez mi fundam, ben günlük kullanmak için aldıydım bu akkabıyı :26:
kotların beyaz olması iyi de, daha şişko gösteriyo beni
eşim almış zaten, ben koyu alıyorum artık(
teşekkür ederim canım
evet açık renk kot daha kilolu gösteriyo canımama yazın hoş duruyo giyilir bende günlük hayatta topuklu giyiyorum canım seviyorum topuklu ayakkabı:98:
Uzun zamandır Cecile far paletlerini arıyorum,bir türlü bulamadım.
İzmit'te oturuyorum,satış noktaları konusunda bilgisi olan varmı ?
kızlar benim kafam çok karıştı , şunlar nasıl ya,
şunları da alayım mi ? sırtları çok mu açık elbiselerin sizce ?
bir de elbisenin ve eteğin boyu tam dizimin hizasında olsun istiyorum, sizce bunların boyları nasıl gelir benim boyum 157 falan, mankeninki 1.72..
Eki Görüntüle 206536
Eki Görüntüle 206535 Eki Görüntüle 206534 Eki Görüntüle 206533
kızlar şunları aldım;
elbiseden emin değilim ya nasıl sizce onu iptal mi etsem ?
Eki Görüntüle 206508
Eki Görüntüle 206506
üsteki elbise yerine bunu mu alsaydım acaba ?
Eki Görüntüle 206507
canım ama içersine nasıl bir çamaşır giymek gerek sence ? çünkü arkadan görünecek sankiiisırt dekoltesi abartılmamış bana göre iyi..boyu da diz hizasının biraz yukarısında olabilir ama kısa olmaz yani..ben beğendim kıyafetleri günlük giyilebilir tarzda rahat kıyafetlere benziyorlar
2.elbise benim de hoşuma gitmişti ama mankenin boyu 170 olmasına rağmen dizinin altında sizin boyunuz 157 demişsiniz daha da aşağıda olacaktır kötü görünecektir. 3.elbiseyi tercih etmelisiniz bence.
kızlar benim kafam çok karıştı , şunlar nasıl ya,
şunları da alayım mi ? sırtları çok mu açık elbiselerin sizce ?
bir de elbisenin ve eteğin boyu tam dizimin hizasında olsun istiyorum, sizce bunların boyları nasıl gelir benim boyum 157 falan, mankeninki 1.72..
Eki Görüntüle 206536
Eki Görüntüle 206535 Eki Görüntüle 206534 Eki Görüntüle 206533
evet,olabiliyor.Ben aynı anda 3 ürün iadesi bile yaptım
gerçekten sana neler oluyor böyle canım:26: aslında uygun ürünler de değiller... koliklik mi bulaştı kontestenkızlar sondaki elbise uzun güllü elbise ve ilk mesajımdaki sondaki turkuaz elbise hariç hepsini aldım bir de şunu da aldım ya noldu bana böle :2::2:
Eki Görüntüle 206640
bir de o kararsız olduğum ekoseli elbiseyi de en iyisi iptal edeyim ben değil mi ? ya kısaltılamazsa ?
gerçekten sana neler oluyor böyle canım:26: aslında uygun ürünler de değiller... koliklik mi bulaştı kontesten
canım ama içersine nasıl bir çamaşır giymek gerek sence ? çünkü arkadan görünecek sankiii
boyunu kısaltırırım diye düşünmüştüm kısaltılabilir mi sizce ? pek anlamam bu işlerden..
canım o kısaltılabilir dediğin elbiseyi iptal ettim, tekrar uğraşmaya değmez ya çok da mükemmel bir elbise değil sonuçta..ay canım kusura bakma cevap vermekte biraz geciktim ama içerisine arkası şeffaf sütyenlerden kullanabilirsin veya sırtsız sütyen de düşünebilirsin ama görsellerden bakınca pek rahat duruyormuş gibi gelmedi bana. sırtı şeffaf olanlar en azından karşındaki görmese bile sen hissedeceksin o yüzden rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum
evet boyu kısaltılabilir hatta istersen uç kısımdaki o pileleri bile çıkarttırabilirsin ama tekrardan masraf yapmaya değer mi orasını sen düşün canım :26:
canım o kısaltılabilir dediğin elbiseyi iptal ettim, tekrar uğraşmaya değmez ya çok da mükemmel bir elbise değil sonuçta..
arkası şeffaf çamaşır hiç görmedim ben ya hangi markada var nasıl birşey ? en çok merak ettiğim sırtsız olanlar düşmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?