Pembe Dolap

evet açık renk kot daha kilolu gösteriyo canımama yazın hoş duruyogiyilir bende günlük hayatta topuklu giyiyorum canım seviyorum topuklu ayakkabı:98:

ayy ben de topuklu seviyorum ama yoruluyorum topukluyla yaa alışık olmadığımdan heralde akşam eve kendimi zor atıyorum. Ama ayakkabı cidden çok güzel nektarcım her şeyle de giyilir bence günlük ya da özel gün farketmez

Uzun zamandır Cecile far paletlerini arıyorum,bir türlü bulamadım.

İzmit'te oturuyorum,satış noktaları konusunda bilgisi olan varmı ?

canım ben parfümeriden aldım ama internettende satışı yapılıyor diye uymuştum araştırabilirsin

Kardeşim şehir dışında okuyor. Dün bizi ziyarete geldi. Gelirkende ablacığına bunları almış:78:
Yeni cicilerim

Avon K-6 Kataloğundaki gözlük

Avon Bond Girl 007

Son düzenleme:
kızlar şunları aldım;

elbiseden emin değilim ya nasıl sizce onu iptal mi etsem ?

üsteki elbise yerine bunu mu alsaydım acaba ?

Son düzenleme:
kızlar benim kafam çok karıştı , şunlar nasıl ya,

şunları da alayım mi ? sırtları çok mu açık elbiselerin sizce ?

bir de elbisenin ve eteğin boyu tam dizimin hizasında olsun istiyorum, sizce bunların boyları nasıl gelir benim boyum 157 falan, mankeninki 1.72..

sırt dekoltesi abartılmamış bana göre iyi..boyu da diz hizasının biraz yukarısında olabilir ama kısa olmaz yani..ben beğendim kıyafetleri günlük giyilebilir tarzda rahat kıyafetlere benziyorlar

sırt dekoltesi abartılmamış bana göre iyi..boyu da diz hizasının biraz yukarısında olabilir ama kısa olmaz yani..ben beğendim kıyafetleri günlük giyilebilir tarzda rahat kıyafetlere benziyorlar
canım ama içersine nasıl bir çamaşır giymek gerek sence ? çünkü arkadan görünecek sankiii
2.elbise benim de hoşuma gitmişti ama mankenin boyu 170 olmasına rağmen dizinin altında sizin boyunuz 157 demişsiniz daha da aşağıda olacaktır kötü görünecektir. 3.elbiseyi tercih etmelisiniz bence.

boyunu kısaltırırım diye düşünmüştüm kısaltılabilir mi sizce ? pek anlamam bu işlerden..

kızlar sondaki elbise uzun güllü elbise ve ilk mesajımdaki sondaki turkuaz elbise hariç hepsini aldım bir de şunu da aldım ya noldu bana böle :2::2:

bir de o kararsız olduğum ekoseli elbiseyi de en iyisi iptal edeyim ben değil mi ? ya kısaltılamazsa ?

gerçekten sana neler oluyor böyle canım:26: aslında uygun ürünler de değiller... koliklik mi bulaştı kontesten

gerçekten sana neler oluyor böyle canım:26: aslında uygun ürünler de değiller... koliklik mi bulaştı kontesten

ya evet (( kolik oldum ben ya...
uygun değil mi cidden bana uygun gelmişti, mesela son aldığım grili beyazlı askılı elbise 40 tl idi çok pahalı gelmişti almamıştım ama 30 tl ye görünce alim dedim..etek 19 tl pahalı mı ? dükkanlarda ne kadarlar bilmiyorum hiç ?

ay canım kusura bakma cevap vermekte biraz geciktim ama içerisine arkası şeffaf sütyenlerden kullanabilirsin veya sırtsız sütyen de düşünebilirsin ama görsellerden bakınca pek rahat duruyormuş gibi gelmedi bana. sırtı şeffaf olanlar en azından karşındaki görmese bile sen hissedeceksin o yüzden rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum

evet boyu kısaltılabilir hatta istersen uç kısımdaki o pileleri bile çıkarttırabilirsin ama tekrardan masraf yapmaya değer mi orasını sen düşün canım :26:

Son düzenleme:
canım o kısaltılabilir dediğin elbiseyi iptal ettim, tekrar uğraşmaya değmez ya çok da mükemmel bir elbise değil sonuçta..

arkası şeffaf çamaşır hiç görmedim ben ya hangi markada var nasıl birşey ? en çok merak ettiğim sırtsız olanlar düşmez dimi

ben orkide marka çamaşır kullanıyorum. arkası şeffaflardan alıcaktım ama bitmiş alamamıştım. Orkide'nin var. fiyatı 20 küsür bişey..başka markalarda da vardır açıkcası çamaşır konusunda pek marka bilgim yok :26: sırtsız sütyeni yakından görmedim, google görsellerden baktım. sanki rahat değilmiş düşüvercekmiş gibi duruyor ne bileyim şeffaf daha rahat olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…