Dün arkadasimla alisverise ciktik, güya alisveris icin keyfim yoktu hic birsey istemiyordum, sirf arkadasima fikir vermek icin cikmistim, ama bir sürü sey aldim, banada cok iyi moral oldu, buyrun bakalim begenecekmisiniz
Bu ayakkabilari kizarkadasimin dügünü icin aldim, dügün ekimde
Mor olanida yine ayni arkadasimin nisani icin almistim
Dolgu topuk Tamaris ayakkabilarimida dün aldim
Eki Görüntüle 222192
Eki Görüntüle 222193
Eki Görüntüle 222194
Eki Görüntüle 222191
Dün Bambiden aldığım ayakkabılarım :))
Eki Görüntüle 222121 Eki Görüntüle 222120 Eki Görüntüle 222118 Eki Görüntüle 222119
Eki Görüntüle 222547 Eki Görüntüle 222548 Eki Görüntüle 222549 Eki Görüntüle 222550
Bunlarda benim oxxo'dan yeni aldığım cicilerim
Resimlerini çekmeye üşendim
Elbisemi çok seviyorum , püfür püfür bu sıcaklarda iyi oluyor
ben de trendyol'dan bu elbiseyi almıştım, elime ulaştı ve bayıldıııım
Eki Görüntüle 222721
dün de ablamla ikimize vipdükkan'ından bu ikisini aldım, bakalım bunlar nasıl birşeymiş henüz bilmiyorum
benim ki kahverengi olan sandaletlerimle uygun olması için kahveyi aldım
Eki Görüntüle 222722
bu da ablamın ki
Eki Görüntüle 222723
bu tulumu da az önce markafoni'den aldım indirim kuponum vardı 9.80 liraya almış oldum
Eki Görüntüle 222724
siyah beyaz elbise cok hosmus. Ablaninki cok hosuma gitmedi, senin aldigin daha iyi, daha rahat duruyor oysa ayni model sanirim ?
bu yaz tulumsuz olmaz, cok da ucuza gelmis. güle güle kullan yeni cicilerini :)
evet siyah-beyaz elbise acayip rahat...
ablamla ikimizin elbisesi de aynı model, renkler farklı..halbuki ben ablama aldığım elbisenin renklerini daha bi sevmiştim, kendime almak istemiştim ama sandaletlerimle uymayacak diye kahveyi aldım. Demek siz beğenmediniz. inşallah ablam beğenir, henüz haberi yok hediye edeceğim :26:
geçen sene tulum almayı çok istemiştim de bi türlü alamadım. yakışmamasından korktum ama bunu görünce dayanamadım artık aldım fiyatının uygun oluşundan cesaret buldum biraz da
çoook teşekkür ederim, yorumunuz için =))
ben aslinda pembe tonlarini cok severim ama kahvesi daha kaliteli duruyor gibime geldi. ablaniz mutlaka begenecektir digerini de.
tulumlar ilginc, yakissada yakismasa da giyilior aslinda :) ben gecen sene almistim bir tane, son derece rahat. en kötü ihtimal bir iki kere disarda giyip sonrasinda evde giyilebilir o fiyata :)
aa yok yakışmazsa giymem o şekilde hayatta. bir ayar çekip öyle giyerim ben de :) sizin de siparişleriniz çok hoş güle güle giyin hepsiniii
bana göre bu kadar saten ayakkabi fazla saten, ama hepsi de ayri hoslar.
dogru valla hepsi satenmis hic farketmedim ama dolgu topuk haric digerleri gece ayakkabisi
sende güle güle giyin
betüs güle güle kullan cok güzeller özellikle cüzdan rengiyle mest etti beni :)
ah benim kocisiminde basina bisi düssede bana hediye alsahayatta carsiyi sevmez ne begeniyorsan git al ama beni oralara götürme der...
yani öyle hediye cok gözlerim
ayni esyadan iki renk alma yanlsii degilim ama belliki renkte karar verememissin :) esyalar gayet güzel tam yazlik ve demode olmayacak cinsten, rahatca kullanabilecegin seyler güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?