Pembe Dolap

Dün arkadasimla alisverise ciktik, güya alisveris icin keyfim yoktu hic birsey istemiyordum, sirf arkadasima fikir vermek icin cikmistim, ama bir sürü sey aldim, banada cok iyi moral oldu, buyrun bakalim begenecekmisiniz

Eklentiler

• $DSCF1003.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSCF1004.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSCF1005.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCF1007.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCF1008.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSCF1010.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCF1011.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSCF1012.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCF1013.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCF1014.webp
    16 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCF1015.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu ayakkabilari kizarkadasimin dügünü icin aldim, dügün ekimde

Mor olanida yine ayni arkadasimin nisani icin almistim

Dolgu topuk Tamaris ayakkabilarimida dün aldim

Dün arkadasimla alisverise ciktik, güya alisveris icin keyfim yoktu hic birsey istemiyordum, sirf arkadasima fikir vermek icin cikmistim, ama bir sürü sey aldim, banada cok iyi moral oldu, buyrun bakalim begenecekmisiniz

bazen ciciler almak da moral oluyor insana, güle güle giyin cnm.

aldiklarin gayet güzel özellikle mor olan, beyaz shirt, beyaz elbise ve krem shortlar cok güzeller ..

Bunlarda benim oxxo'dan yeni aldığım cicilerim

Resimlerini çekmeye üşendim
Elbisemi çok seviyorum , püfür püfür bu sıcaklarda iyi oluyor

Son düzenleme:
ben de trendyol'dan bu elbiseyi almıştım, elime ulaştı ve bayıldıııım

dün de ablamla ikimize vipdükkan'ından bu ikisini aldım, bakalım bunlar nasıl birşeymiş henüz bilmiyorum
benim ki kahverengi olan sandaletlerimle uygun olması için kahveyi aldım

bu da ablamın ki

bu tulumu da az önce markafoni'den aldım indirim kuponum vardı 9.80 liraya almış oldum

siyah beyaz elbise cok hosmus. Ablaninki cok hosuma gitmedi, senin aldigin daha iyi, daha rahat duruyor oysa ayni model sanirim ?
bu yaz tulumsuz olmaz, cok da ucuza gelmis. güle güle kullan yeni cicilerini :)

siyah beyaz elbise cok hosmus. Ablaninki cok hosuma gitmedi, senin aldigin daha iyi, daha rahat duruyor oysa ayni model sanirim ?
bu yaz tulumsuz olmaz, cok da ucuza gelmis. güle güle kullan yeni cicilerini :)

evet siyah-beyaz elbise acayip rahat...
ablamla ikimizin elbisesi de aynı model, renkler farklı..halbuki ben ablama aldığım elbisenin renklerini daha bi sevmiştim, kendime almak istemiştim ama sandaletlerimle uymayacak diye kahveyi aldım. Demek siz beğenmediniz. inşallah ablam beğenir, henüz haberi yok hediye edeceğim :26:
geçen sene tulum almayı çok istemiştim de bi türlü alamadım. yakışmamasından korktum ama bunu görünce dayanamadım artık aldım fiyatının uygun oluşundan cesaret buldum biraz da
çoook teşekkür ederim, yorumunuz için =))

ben aslinda pembe tonlarini cok severim ama kahvesi daha kaliteli duruyor gibime geldi. ablaniz mutlaka begenecektir digerini de.
tulumlar ilginc, yakissada yakismasa da giyilior aslinda :) ben gecen sene almistim bir tane, son derece rahat. en kötü ihtimal bir iki kere disarda giyip sonrasinda evde giyilebilir o fiyata :)

aa yok yakışmazsa giymem o şekilde hayatta. bir ayar çekip öyle giyerim ben de :) sizin de siparişleriniz çok hoş güle güle giyin hepsiniii

betüs güle güle kullan cok güzeller özellikle cüzdan rengiyle mest etti beni :)

ah benim kocisiminde basina bisi düssede bana hediye alsa hayatta carsiyi sevmez ne begeniyorsan git al ama beni oralara götürme der...
yani öyle hediye cok gözlerim

teşekkürederim seyhancım da güzelleri senin olsun
benimkinin düştüde ondan aldı sanırım bende şaşırdım öyle özel gün kutlamalarımız da yoktur bizim :97:

ayni esyadan iki renk alma yanlsii degilim ama belliki renkte karar verememissin :) esyalar gayet güzel tam yazlik ve demode olmayacak cinsten, rahatca kullanabilecegin seyler güle güle kullan

Aslında tişortlerin pempiş ve sarısınıda alacaktım da arkadaşım durdurdu.
Bu aralar durmadan alışveriş yapıyorum etek elbise alıyorum hep , eğer üşenmezsem o cicilerimide eklerim..
Bu arada herkescikler cicilerini güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…