Aslında tişortlerin pempiş ve sarısınıda alacaktım da arkadaşım durdurdu.
Bu aralar durmadan alışveriş yapıyorum etek elbise alıyorum hep , eğer üşenmezsem o cicilerimide eklerim..
Bu arada herkescikler cicilerini güle güle kullansın
monorosa güle güle kullan . Straplez elbisene eteklerıne veee kelebeklı kolyene bayıldım . Kolyeyi nerden aldığını öğrenebilir miyim ?
selam kızlar
ben de son 2 haftadır aldıklarımı ekliorum
umarım beğenirsiniz
herkes aldıklarını güle güle kullansın bayanlarkontes'i merak ediyorum. 3 aylık toptan eklerse aldıklarını halimiz duman
ne güzel parcalar. acik renkteki etekle tas/taba rengi top süper olur birarada. kolyeler sahaneymis. birinde kus mu var ?
tek begenmedigim top küpeler. hepsini güle güle kullan
teşekkür ederim..
küpeyi o tonlar da bişeye ihtiycaım vardı o yüzden aldım ben de pek sevmedim aslında..
kolyelerin biri kelebek birinde de çıplak hatun ve kıyafetleri, ayakkabısı:)
teşekkürler...
canım kolyeyi sokaktan aldım hem de 2 lira:)
Ciddimisin ? Ah bana denk gelmiyor böyle kelebekli kolyeler . Benim yerime tak takıştır . Çok uygunmuş fiyatı .
B&M aldıklarının neredeyse hepsine bayıldım ben, çok zevklisin.. güle güle kullan :)))
monarosa; mini eteklerine, büstiyer kısmı kot olan elbiselerine, en sondaki badiye ve özellikle kolyelerine bayıldımmm :)) ben de istiyorumm kelebekli kolyeden:26:
bir kaç sayfa geriye eklediğim kırmızı topuklu ayakkabımı değiştrdim bu akşam( çok severek almıştım, ama ayağımda duruşu hiç hoş değildi.. parmaklarımı sıkıştırdı, rahatsız etmedi ama duruşu kötüydü.. yerine biraz da para ekleyip bu ikisini aldım.. artık dolgu topuk almam herhalde :44:
Eki Görüntüle 224492 Eki Görüntüle 224494 Eki Görüntüle 224493 Eki Görüntüle 224491
B&M aldıklarının neredeyse hepsine bayıldım ben, çok zevklisin.. güle güle kullan :)))
monarosa; mini eteklerine, büstiyer kısmı kot olan elbiselerine, en sondaki badiye ve özellikle kolyelerine bayıldımmm :)) ben de istiyorumm kelebekli kolyeden:26:
bir kaç sayfa geriye eklediğim kırmızı topuklu ayakkabımı değiştrdim bu akşam( çok severek almıştım, ama ayağımda duruşu hiç hoş değildi.. parmaklarımı sıkıştırdı, rahatsız etmedi ama duruşu kötüydü.. yerine biraz da para ekleyip bu ikisini aldım.. artık dolgu topuk almam herhalde :44:
Eki Görüntüle 224492 Eki Görüntüle 224494 Eki Görüntüle 224493 Eki Görüntüle 224491
kızlarrr ben daha şimdi alışverişten geldim:)
çok sevdim bu topiği ekliyorum yine
pek bişey bulamadım ama aldım yine bişeyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?