ben de ekleyeyim bari
bunlar dolabımdaki spor kesimden bi kaç parça kızlar
Eki Görüntüle 212477 Eki Görüntüle 212478 Eki Görüntüle 212479 Eki Görüntüle 212480
yorumlarınızı bekliyorum değişik kombin fikirlerine de açığım
[/B]
Kızlar öncelikle Garanti bankasının stajı ve Young Guru Academy e kabul ediliğimi sizinle paylaşmak istiyorumBöyle önemli yerlerde şort askılı dolaşamayacağım için biraz daha klasik kesim üç beş parça bişey aldım De factodan 2 alana 1 bedava vardıı mavi kemerli body bedavaya geldi
Tabi yine kozmetik çılgınlığıma dur diyemedim topladım Watsons uAvon siparişlerimde geldii İşte aldıklarım..
pastel Stick fondöten,pudra ve göz kalemi..
Watsons un küçük seyahat boyu ıvır zıvırları...ünide olduumdan her şehirde arkdşm var işime çok yarıo bunlar
watsons un küçük çilekli kivili ve lavantalı duş jelleri..Çilek ve kiviye bayıldım aşık oldum aşık oldum aşık olduuummm çok güzel kokuyooorrrr kullanmaya kıyamam ben onu yaa şişeside çok tatlıı
Watsons ayak spreyi (yazın çorapsız giyilen ayakkabı terlik içinde ayağım terlio çok rahatsız oluyorumbu sprey pek işe yaramadı
Nivea black and white roll on ve deo bugün 30 küsür antalya sıcağında koltuk altım sırılsıklam olmadı çok memnun kaldım tavsiye ederim
Avondan ruj,pembe kuğulu kolye,ayak için roll on,krem far aldım..ve verita far bazı
Kizlar eklemeden gecmek istemedim,bu da minik prensesimin kombini.Hos daha dogmadi ama Eki Görüntüle 213043
Eki Görüntüle 214487 Eki Görüntüle 214488 Eki Görüntüle 214489
kizlar bu tarz terliklerden kullanan var mi?
kullanan varsa sorularim var, yazin terletiyor mu ayaginizi?
kot ve spor olmayan kiyafetler disinda neyle giyibiliyorsunuz? benim aklima kot ve bir kac etegim disinda bu terlikle giyebilecek bir sey gelmedi aklima... :44:
kullanmayanlar,
sizce terlikler guzel mi?
alir miydiniz? :26:
koyu kahvesini alicam almaya karar verirsem...
yorumlarini bekliyorummm kizlar herkes yazsin lutfennnn:81: :76: :97: :89: :86:
Slm bayanalr
özlemişim bu topiği :)
ne zamandır leopar çanta arıyordum ama istediğim gibi bulamıyordum
eşimde bugün bunu almış bana
buna uygun leopar yada düz taba rengi süet bir babette uydurursam tamamdır :)
daha alçağını ve önü kapalısı var bende.
terletiyor evet.
ayrıca yokuş çıkarken zorlanıyorum,ayağın tutuncak yeri olmuyor ,kayıyor geri geri
diz üstü elbise etek yada şortlarlada kullanılabilir yanlız çantanlada uyabilecek bir renk seç bence...Eki Görüntüle 214487 Eki Görüntüle 214488 Eki Görüntüle 214489
kizlar bu tarz terliklerden kullanan var mi?
kullanan varsa sorularim var, yazin terletiyor mu ayaginizi?
kot ve spor olmayan kiyafetler disinda neyle giyibiliyorsunuz? benim aklima kot ve bir kac etegim disinda bu terlikle giyebilecek bir sey gelmedi aklima... :44:
kullanmayanlar,
sizce terlikler guzel mi?
alir miydiniz? :26:
koyu kahvesini alicam almaya karar verirsem...
yorumlarini bekliyorummm kizlar herkes yazsin lutfennnn:81: :76: :97: :89: :86:
diz üstü elbise etek yada şortlarlada kullanılabilir yanlız çantanlada uyabilecek bir renk seç bence...
cantaya da ihtiyacim var, hangi renk alirsam o renge yakin bir canta da alirim canim...
ihtiyaclar bitmiyor anasini satayim
sagol yorumun icin...
[SUB]Bende bunları dün aldım kızlar Çanta pudra değil vizon ama ışıktan öyle gözükmüş :)[/SUB]
Eki Görüntüle 214495
kızlarrrr :84: bu elbisenn altına ne renk babet gider :84: saks mavisi düşündüm ben ama bulmak zor lacivert sizce nasıl olur birebir renklerle boğmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?