Pembe Dolap

tebrikler, güle güle kullan..

Slm bayanalr
özlemişim bu topiği :)

ne zamandır leopar çanta arıyordum ama istediğim gibi bulamıyordum

eşimde bugün bunu almış bana

buna uygun leopar yada düz taba rengi süet bir babette uydurursam tamamdır :)

Son düzenleme:

çok beğendim canım güle güle kullan

güzel secmis valla, cok begendim. güle güle kullan

kizlar bu tarz terliklerden kullanan var mi?
kullanan varsa sorularim var, yazin terletiyor mu ayaginizi?
kot ve spor olmayan kiyafetler disinda neyle giyibiliyorsunuz? benim aklima kot ve bir kac etegim disinda bu terlikle giyebilecek bir sey gelmedi aklima... :44:

kullanmayanlar,
sizce terlikler guzel mi?
alir miydiniz? :26:
koyu kahvesini alicam almaya karar verirsem...
yorumlarini bekliyorummm kizlar herkes yazsin lutfennnn :81: :76: :97: :89: :86:

[SUB]Bende bunları dün aldım kızlar Çanta pudra değil vizon ama ışıktan öyle gözükmüş :)[/SUB]

Eklentiler

• $SDC10831.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

daha alçağını ve önü kapalısı var bende.
terletiyor evet.
ayrıca yokuş çıkarken zorlanıyorum,ayağın tutuncak yeri olmuyor ,kayıyor geri geri

güle güle kullan canım çantan çok hoş..yalnız babet yada kıyafet seçiminde bu çantayı kullanırken leopar kullanma derim.. leopor zaten göz dolduran bir seçimdir başka birşey le kombin yapayım derken daha çok leopar postu giymiş gibi olursun Taba rengi süet daha hoş durur bunun yanında.. Ki modacıları da dinlediğiniz zamn leoparı tek başına kullanmadıkları durumlarda sadece detaylarda kullandıklarını anlamış olursunuz kızlar.. Tavsiye..

daha alçağını ve önü kapalısı var bende.
terletiyor evet.
ayrıca yokuş çıkarken zorlanıyorum,ayağın tutuncak yeri olmuyor ,kayıyor geri geri

anladim canim...ayni modelin onu kapali olanlari da vardi ama terleme konusu yuzunden onlari eledim...
bu eklediklerim o kadar cok terletmez diye dusunuyorum, hafta sonu gidip denicem, henuz deneyemedim vakti darligindan sadece baktim oyle...
tesekkur ederim yorumun icin...

diz üstü elbise etek yada şortlarlada kullanılabilir yanlız çantanlada uyabilecek bir renk seç bence...

diz üstü elbise etek yada şortlarlada kullanılabilir yanlız çantanlada uyabilecek bir renk seç bence...

cantaya da ihtiyacim var, hangi renk alirsam o renge yakin bir canta da alirim canim...
ihtiyaclar bitmiyor anasini satayim
sagol yorumun icin...

cantaya da ihtiyacim var, hangi renk alirsam o renge yakin bir canta da alirim canim...
ihtiyaclar bitmiyor anasini satayim
sagol yorumun icin...
bende çantayı aldım bej rengi ayakkabıyı almaım henüzsana tavsiyem açık renk al ayakkabıyıda kahve alma.bej,pudra ,yada vizon al çanta ayakkabı ikiside aynı renk açık renk yaza daha iyi olur...

kızlarrrr :84: bu elbisenn altına ne renk babet gider :84: saks mavisi düşündüm ben ama bulmak zor lacivert sizce nasıl olur birebir renklerle boğmak istemiyorum

bence saks çok canlı kaçar,alakasız durur canım.
lacivert renkte kot görünümlü babet / terlik / dolgu topuk ayakkabı ayrı bir tarz verir.muhteşem olur

aldığım çanta arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun bu çantaya uygun herşeyle giyilebilecekbir ayakkbı istiyorum ..sandalette olabilir düz istiyorum aslında ama kotun paçaları yere sürünür diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…