Pembe Dolap

herkes iyi günlerde kullansın alışverişlerini
bunlarda benden arkadaşlar
neredeyse son 1 2 aylık alışverişlerim.

kot gömlek t-box, askılı bluz colins

keten pantolon oxxo

etek pantolon ve elbise bakırköy pazarı

pantolon oxxo

hasır topuklu ayakkabılar bambi ve diechman

bunlarda markafoniden henüz elime ulaşmadı

2. oxxo pantolonunun rengine bayıldım canım
ne kadara aldın?
bi de tam kahve mi yoksa tarçınımsı mı? (ben tarçın görüyorum)

kizlar az önce sunu siparis ettim,

sarisini.. bakalim nasil duracak bende, kizda cok hosuma gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar az önce sunu siparis ettim,

sarisini.. bakalim nasil duracak bende, kizda cok hosuma gitti

insallah istedigin gibi cikar..

bu siteden ben hic alisveris yapmadim , sen daha önce yaptinmi efsun ?? posta ücreti ne kadar oluyor?? 7 pound diye okudum avrupa icin ??
kredi karti ilemi ödüyorsun ??

Son düzenleyen: Moderatör:

insallah istedigin gibi cikar..

bu siteden ben hic alisveris yapmadim , sen daha önce yaptinmi efsun ?? posta ücreti ne kadar oluyor?? 7 pound diye okudum avrupa icin ??
kredi karti ilemi ödüyorsun ??

Asos´dan siparis yaparim hep, ama bu siteden ben de ilk defa birsey aldim, kredi karti ile ödeme yaptim, bakalim. kosullarin yarisini anladim desem yeridir, hersey ingilizce

hepiniz iyi günlerde kullanin aldiklarinizi..

uzun zamandan beri eklemiyordum bende. bi ara toptan ekliyeyim..
türkiye tatilinde aldigim ayakkabi ve cantam

Son derece güzel seyler. Bende bu sekilde bunlari nerden aldi acaba hemen sormaliyim derken Türkiyeden oldugunu okudum :) ayakkabilar harikalar. canta da cok güzelmis ama sagolsun bi arkadasim türkiyede bana o cantanin ayni renk ve sal deseninden bir canta hediye etti, ama seninki daha bi güzelmis. güle güle kullan o ayakkabilarla da kombin görmek isterim,cok güzeller

canım cok guzeller ben bambının ayakkabılarını begenıyorum kac lıraya aldın
somon rengi 50, diğeri 90 canım.. trendyolda 29 tl olan babetler mağazasında 49 tl yalnız :26: trendyola ufak defoluları, ihracat fazlası ürünlerimizi gönderiyoruz diyolar nekadarı doğru bilemiyorum tabi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…