iyi gunlerde gıy
hangı pazardan ne kadara aldın
bende zaradan aldım aynı model kahverengını
bende de bunların tabanı hasır ayrıntılı olanı var,rengi kırmızı
çok seviyorum espadrillerimi
ama herkeste mantar gibi çoğalacak,bi an önce giymek lazım:18:
benim gönlüm sarı melissa da..sizin?
Kizlar yeni cicilerinizi güle güle kullanin. harika parcalar vardi yine aralarinda. özellikle Monicanin puantiyeli "hediyelik" dedigi tunik sahane..
bu da benim dolabima girdi, aynisinin lacivert renkli olani (stokda kalmamis resim cikmis) Eki Görüntüle 270105
gögüs alti kemerli parcalari cok seviyorum incecik gösteriyor bildigim kadariyla dikdörtgenlere öneriliyormusgüle güle giy cnm...
seni biryerden taniyorum :82: aynısının beyazını alıcaktım... yeni modeller gelmişti o anda sayım yapılıyordu. kutuların açılmasını bekledim bir gün. sonra gittim o taba cantayı aldım bende...kaça aldın tatlım ?
güzel bir acilis oldu cok güzelmis, güle güle kullan canim. böyle cantalari burada neden bulamiyorum ki benhani herseyle gidecek renklerde ve sade, abartisiz ve ayni zamanda cici:98:
Gel cnm buraya.. Bu çantayı aldığım yerde başka çantalara vuruldum aslında ama fiyatı da beni vurduOnlara yakın bir model olarak bunu aldım bende
canta alayim derken cüzdandan olmaya gerek yok dimi ? :) Iyi bir secim olmus, cok sevdim.
bot ve ortaki tunik çok hoşuma gitti cnm güle güle kullan
sağolasın incimmo ikisini deri görünümlü tayt ile bütünleştiricem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?