Pembe Dolap

gögüs alti kemerli parcalari cok seviyorum incecik gösteriyor bildigim kadariyla dikdörtgenlere öneriliyormus güle güle giy cnm...

60 TL ye aldım cnm.. Ben normalde çantalara bu kadar para vermem.. Sürekli yeni çanta aldığım için gereksiz görürüm. Hayatımın en pahalı çantası oıldu benim için

Son düzenleme:
güzel bir acilis oldu cok güzelmis, güle güle kullan canim. böyle cantalari burada neden bulamiyorum ki ben hani herseyle gidecek renklerde ve sade, abartisiz ve ayni zamanda cici:98:

Gel cnm buraya.. Bu çantayı aldığım yerde başka çantalara vuruldum aslında ama fiyatı da beni vurdu Onlara yakın bir model olarak bunu aldım bende

son 1 haftada aldıklarım

elbise aslında çok tatlı bir nar çiçeği rengi ama yansımadı fotoda pull&bear,10tl pazardan
tunik,only,15tl pazardan
hırka,only,10tl pazardan

ayakkabı ve bot bambi'den(limango),hediye çeklerimi kullandım.bot70 küsura geldi,kolej papi 24tl ye

bot ve ortaki tunik çok hoşuma gitti cnm güle güle kullan

Flormar Pretty Compact Göz Farı (P045)
Flormar Pretty Compact Allık (P113)
Bu iki flormar ürününü video ve bloglarda çok sık gördüğüm için merak ettim ve aldım. Umarım memnun kalırım :)
Flormar eyeliner No:103 Watsonsda iki adet flormar ürünü alınca renkli eyeliner hediye ediyorlardı.
Watsons Saç Cilası ( Biralı) bunu blogumda düzenlediğim çekiliş için aldım. Ballısını alıcaktım fakat ballısı malesef kalmamış
Watsons Ağız Çalkalama Solüsyonu/Serinletici NaneFerahlığı ( Çekiliş için)
Arkada ıslak mendiller ( Çekiliş için)
Gratis Yağ emici mendiller. Güllü kağıt sabun Dün Gratis'e The Balm için gitmiştim. Gitmişkende çekiliş için 2 ürün aldım.
Flormar ojeler. No:424 ve 429 ( Çekiliş için)

Body Shop'un salatalıklı yüz temizleme toniği. Bunu geçen gün almıştım.
Body Shop'un dudak kremi. Şu sıralar Body Shop'ta tüm butter çeşitlerinde 2 al 1 öde fırsatı var. Bunun birini kendime aldım. Biride çekiliş için :)

Son olarakta kırtasiye alışverişim :)
Not defterini D&R'dan aldım.
Renkli kalemler
Post-it
Hamur silgi
Resim kalemleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…